• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikde jel tirnak yapdirmanin bir zarari varmi

22oktober

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
257
3
46
- Yurtdışı
Arkadaslar Ben hamile olana kadar takma jel tirnak french yapdiriyordum fakat simdi hamile oldugum icin yapdirmiyorum acaba bir tehlikesi varmi? Tirnaklarim cok Ince kagit gibi yapdirmayinca cok bakimsiz duruyor bu konu hakkinda bilginiz varmi

Hamilelik ve doğum sonrası dönemlerde tırnak, el ve ayaklarımızda dönemsel değişimler yaşıyoruz.

El ve Ayak bakımına yönelik ihtiyaçlarımız söz konusu olduğunda;

Sıradan koltuklarda uzun süre oturamamak,
Bacaklarımızı uzattığımızda oluşan bel ve kasık ağrıları,
Hijyen endişelerimiz genel sıkıntılarımızdır.
Tırnakbar tüm problemleri son derece konforlu ve hijyenik hizmetiyle ortadan kaldırıyor.
Manikür ve pedikür için özel olarak geliştirilmiş, vücuda uyumlu biçimde ayarlanabilen, jakuzili ve masajlı pedispa cihazıyla manikür ve pedikürü keyfe dönüştürüyor. Tırnaklarımızda yaşadığınız dönemsel sıkıntıları profesyonel ürünler ve uygulama teknikleriyle ortadan kaldırıyor.
Son derece hijyenik şartlarda verdiği hizmetiyle içinizi rahatlatıyor.

alıntı

Hamilelikte oje kullanan için bayanlar için aseton adlı temizleyici maddenin kullanılması risk teşkil edebilir fakat kullanıldıktan sonra bol suyla yıkanması durumunda izin verilebilmektedir. Tırnakta bir haftadan fazla kalmamak koşuluyla sadece kaliteli ojeler kullanılabilir.

alıntı

Back