Hamilelik maalesef olmuyor bende çok istiyorum buraya yeni üye oldum kafam karışık ne nasıl bilmiyorumkonu başlığıyla içeriğin ilişkisini kurana 10 puan :)
önerim el işi yap sat.olabilir.
yada hamile kal.
Hamile kalıp çocuk satışı galiba anlamadım
O nedir ya hamile kalıp çocuk satışı yapmak allh kimseyi o duruma düşünmesinAynı şeyi düşündüm.
Hamilelik maalesef olmuyor bende çok istiyorum buraya yeni üye oldum kafam karışık ne nasıl bilmiyorum
Canım beŞimdi kokulu taşlar sabunlar falan moda onlardan yapıp satış yapabilirsin. Toplu veya tek tek yapımı da kolay zevkli.
Canım ben antepdeyim çok araştırdım ama yok boncuk işi var oda emeğinin karşılığını vermiyorlarŞimdi kokulu taşlar sabunlar falan moda onlardan yapıp satış yapabilirsin. Toplu veya tek tek yapımı da kolay zevkli.
Bak bizim burda bir ev hanımı arkadaşım dediğim kokulu taşlardan yaptı pazara çıktı, öyle güzel satış yaptı ki baya tutuldu artık evden toplu satışlar yapıyor. İmkanın varsa eğer dene derim, sonuçta orda yokmuş belki değişik gelir tutar.Canım be
Canım ben antepdeyim çok araştırdım ama yok boncuk işi var oda emeğinin karşılığını vermiyorlar
Sunu yazmayi nasil yakistirdiniz kendinize.Hamile kalıp çocuk satışı galiba anlamadım
Canım ben buraya yeni üye oldum neyin nasıl olduğunu bilmiyorum arkadaşlar beni yargisiz infaz yapıyorlar hamilelik arti bu işle alakalı soru yapmisim.. kusura bakmayinBak bizim burda bir ev hanımı arkadaşım dediğim kokulu taşlardan yaptı pazara çıktı, öyle güzel satış yaptı ki baya tutuldu artık evden toplu satışlar yapıyor. İmkanın varsa eğer dene derim, sonuçta orda yokmuş belki değişik gelir tutar.
Malesef ilk izlenim bu. Yoksa bu durum kimseye yakışmaz. Ama arkadaşımız yeni üye olmuş, sonradan farkedildi.Sunu yazmayi nasil yakistirdiniz kendinize.
Evet bunu geç farkettik şimdi önemli olan sana yardımcı olmak. Benim ilk aklıma gelen o taşlar oldu tabiki sen orayı daha iyi bilirsin.Canım ben buraya yeni üye oldum neyin nasıl olduğunu bilmiyorum arkadaşlar beni yargisiz infaz yapıyorlar hamilelik arti bu işle alakalı soru yapmisim.. kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?