• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

Evde iş imkanı istiyorum

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

Anianiya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2017
13
3
1
29
Kızlar ben evde çalışmak eşime destek çıkmak istiyorum ve ayrıca ben çok sıkılıyor m evde bana iş imkanı soyleyebilecek güzel fikirleri olan var mı ?

Evden satış pazarlama, makale yazarlığı, redaktörlük, müşteri hizmetleri, dikiş nakış :KK69:

Olduğunuz çevrede bulabilirsin eve verilen işleri. Nikah sekeri yapmak, boncuk işleme, mozaik yapmak vs vs

Şimdi kokulu taşlar sabunlar falan moda onlardan yapıp satış yapabilirsin. Toplu veya tek tek yapımı da kolay zevkli.

Anket, başlık ve içerik ayrı ayrı tellerden çalıyor.
Bir de Türkçe'de iki nokta yok.Ya bir nokta ya da üç nokta var.

Şimdi kokulu taşlar sabunlar falan moda onlardan yapıp satış yapabilirsin. Toplu veya tek tek yapımı da kolay zevkli.
Canım be
Canım ben antepdeyim çok araştırdım ama yok boncuk işi var oda emeğinin karşılığını vermiyorlar

Canım be

Canım ben antepdeyim çok araştırdım ama yok boncuk işi var oda emeğinin karşılığını vermiyorlar
Bak bizim burda bir ev hanımı arkadaşım dediğim kokulu taşlardan yaptı pazara çıktı, öyle güzel satış yaptı ki baya tutuldu artık evden toplu satışlar yapıyor. İmkanın varsa eğer dene derim, sonuçta orda yokmuş belki değişik gelir tutar.

Bak bizim burda bir ev hanımı arkadaşım dediğim kokulu taşlardan yaptı pazara çıktı, öyle güzel satış yaptı ki baya tutuldu artık evden toplu satışlar yapıyor. İmkanın varsa eğer dene derim, sonuçta orda yokmuş belki değişik gelir tutar.
Canım ben buraya yeni üye oldum neyin nasıl olduğunu bilmiyorum arkadaşlar beni yargisiz infaz yapıyorlar hamilelik arti bu işle alakalı soru yapmisim.. kusura bakmayin

Canım ben buraya yeni üye oldum neyin nasıl olduğunu bilmiyorum arkadaşlar beni yargisiz infaz yapıyorlar hamilelik arti bu işle alakalı soru yapmisim.. kusura bakmayin
Evet bunu geç farkettik şimdi önemli olan sana yardımcı olmak. Benim ilk aklıma gelen o taşlar oldu tabiki sen orayı daha iyi bilirsin.

Dışarıda bir fabrikada çalışsanız daha iyi olmaz mı?
Hem sigortanız işler hem de sabit bir maaşınız olur.
Evden iş yapmak gerçekten çok zor.

Hamilelik icin doktora gidin tahlilleriniz yapilsin sorun yoksa bekleyin.
Is icinde az demeyin el isi falan alin eve hem kafaniz dagilir yeni is imkanlarida bu sayede cikar karsiniza.

Back