- 30 Mayıs 2024
- 183
- 1
- 31
- 13
- 27
- Konu Sahibi prettywoman123
Kızlar merhabala hamilelik nasıl gidiyor ? Kaçıncı haftasınız ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç çıktı beta takip edemedimMerhaabaaa , vallahi ben daha dün öğrendim hamile olduğumu hcg'me göre 4 5 haftalık gibi görünüyor bilemiyorum perşembe kontrole gidicemm :)))
Merhaabaaa , vallahi ben daha dün öğrendim hamile olduğumu hcg'me göre 4 5 haftalık gibi görünüyor bilemiyorum perşembe kontrole gidicemm :)))
7 hafta 2 günlük olduk iyi gidiyor kuyruk sokumu ağrısı var sağ tarafa doğru adım ayıramaz hale bile geliyor bakalım şuan baş dönmesi mide sorunum yok şükür bazen alt karın ağrım kasık ağrılarım var ama sık değil nefes darligim var oda normal sanırım çabuk yorulma uyumaaaa istediKızlar merhabala hamilelik nasıl gidiyor ? Kaçıncı haftasınız ?
Merhaabaaa , vallahi ben daha dün öğrendim hamile olduğumu hcg'me göre 4 5 haftalık gibi görünüyor bilemiyorum perşembe kontrole gidicemm :)))
Onlar halen bende de var maalesef kramplar sancılar akıntılarda eklendi hatta mide problemi baş dönmesi bende de olmadı7 hafta 2 günlük olduk iyi gidiyor kuyruk sokumu ağrısı var sağ tarafa doğru adım ayıramaz hale bile geliyor bakalım şuan baş dönmesi mide sorunum yok şükür bazen alt karın ağrım kasık ağrılarım var ama sık değil nefes darligim var oda normal sanırım çabuk yorulma uyumaaaa istedi
1800 ise 4 haftalık değil 5 veya 6 bile olabilir ben öğrendiğimde 350 ydi 4 haftalıktı1800 civarı çıktı baya yüksek benim geçen senede bi kaybım oldu değeri 80di bu sefer baya fazla ilginç
28 Haziran 26 ile öğrendim kese ve bebeği 12 temmuzda gördüm 31 kalp atışı bakalım inşallah duyarı, 8 haftalık oluyor o zamana1800 ise 4 haftalık değil 5 veya 6 bile olabilir ben öğrendiğimde 350 ydi 4 haftalıktı
Son adet tarihin ney canım1800 civarı çıktı baya yüksek benim geçen senede bi kaybım oldu değeri 80di bu sefer baya fazla ilginç
22 haziran da olmuşumSon adet tarihin ney canım
1860 baksana
5 haftalık canım hemen hemen bir sorun olacağını zannetmiyorum güzel bir değer çünkü kese oluşmuştur ona bakar doktor kaç cm olduğuna boyutuna bakar 1 hafta sonra gel der büyük ihtimalle çocuk oluşuma bakar değerin güzel1860 baksana
4 hafta 4 günlük oluyor22 haziran da olmuşum
Ay inşallah umarım herşey güzel olur bi kaybım bir kimyasalım oldu çünkü o yüzden çok istiyorum:))5 haftalık canım hemen hemen bir sorun olacağını zannetmiyorum güzel bir değer çünkü kese oluşmuştur ona bakar doktor kaç cm olduğuna boyutuna bakar 1 hafta sonra gel der büyük ihtimalle çocuk oluşuma bakar değerin güzel
İki gün sonra tekrar ver ilk beta değerin mi ? Bu sonuç1860 baksana