• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

Whiteerose

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2020
193
23
13
Ertesi gün hapı kullandım Ella yaklaşık 9 gün sonra kanda test yaptırdım beta hcg 1.20 çıktı acaba ilacın etkisinden dolayı mı o şekilde oldu
Sizce yükselir mi ? Yükselmesin hamile kalmak istemiyorum çok tedirginim günlerdir ne yediğim belli ne içtiğim kimselere bir şey diyemiyorum bunalıma girdim adetim gelsin diye bekliyorum durmadan

Ertesi gün hapı kullandım Ella yaklaşık 9 gün sonra kanda test yaptırdım beta hcg 1.20 çıktı acaba ilacın etkisinden dolayı mı o şekilde oldu
Sizce yükselir mi ? Yükselmesin hamile kalmak istemiyorum çok tedirginim günlerdir ne yediğim belli ne içtiğim kimselere bir şey diyemiyorum bunalıma girdim adetim gelsin diye bekliyorum durmadan
0-5 arası normal değer sayılıyor

Korkmamı gerektiren bir durum var mı peki o değer yükselmez değil mi çok korkuyorum 1 aydır perişanım idrar testleri yaptım hepsi negatif çok şükür ama işte o 1.20 değer beni çok korkuttu ya yükselirse diye düşündüm
Ertesi gün hapından dolayı mı öyle olmuştur sizce
Adetimi bekliyorum inşallah adet olurum da şu sıkıntıdan kurtulurum bir an önce

Tarlusal hap kullansam adet söktürür mü çok gerginim inanın günlerdir gizli gizli ağlıyorum kimseye belli etmemeye çalışıyorum ama adet olamadım aşırı gergin huzursuzum ne yapacağımı bilmiyorum
Stres yapmayın adetinizi etkiler bu. Rahat olun yükselmemis zaten

Stres yapmayın adetinizi etkiler bu. Rahat olun yükselmemis zaten
İnanın ağlayacam tekrar kan testi vermeye bile korkuyorum eczaneye gidiyorum 1 haftadır eczacı bile dedi testlerin negatif korkmanı gerektiren bir şey yok diye ama ben çok korkuyorum sürekli oturup ağlayasım geliyor internetten yorumlara bakmaktan kafayı sıyıracağım artık ne yapacağımı bilmiyorum

İnanın ağlayacam tekrar kan testi vermeye bile korkuyorum eczaneye gidiyorum 1 haftadır eczacı bile dedi testlerin negatif korkmanı gerektiren bir şey yok diye ama ben çok korkuyorum sürekli oturup ağlayasım geliyor internetten yorumlara bakmaktan kafayı sıyıracağım artık ne yapacağımı bilmiyorum
Hayır yapmayın öyle olsa çıkardı şimdiye kadar çoktan

Böyle yapmanın sana bir yararı var mı ? (Yok) Tam tersi zarrı var.. Gebelik olsa ne yapacaksın ? Aldıracaksın ya da doğuracaksın.. O yüzden ilişkiye girmeden önce korunun..2'li, 3'lü korunma yöntemi deneyin.. Ama yöntemler ne olursa olsun içe boşalma olmasın... 1.20 gebelik değeri değildir.. 4 olsa yükselir di.. 3 olsa belki bir ihtimal ki siz 1 ay diyorsunuz.. 1 aylık değen kesinlikle pozitif çıkardı zaten.. .Ama sizin değerinis negatif "NEGATİF" Ertesi gün hapı ve stres adetinizin gecikmesine neden olur. O yüzden artık rahatlar mısınız?

Böyle yapmanın sana bir yararı var mı ? (Yok) Tam tersi zarrı var.. Gebelik olsa ne yapacaksın ? Aldıracaksın ya da doğuracaksın.. O yüzden ilişkiye girmeden önce korunun..2'li, 3'lü korunma yöntemi deneyin.. Ama yöntemler ne olursa olsun içe boşalma olmasın... 1.20 gebelik değeri değildir.. 4 olsa yükselir di.. 3 olsa belki bir ihtimal ki siz 1 ay diyorsunuz.. 1 aylık değen kesinlikle pozitif çıkardı zaten.. .Ama sizin değerinis negatif "NEGATİF" Ertesi gün hapı ve stres adetinizin gecikmesine neden olur. O yüzden artık rahatlar mısınız?
Gebelik olmasın da korkuyorum inanın ki stres üzüntüden bir hal oldum odalara kapanıyorum resmen

Gebelik olmasın da korkuyorum inanın ki stres üzüntüden bir hal oldum odalara kapanıyorum resmen
O zaman kasmaya gerek yok test falan yapıp da boşa kendimi hırpalamayım çıkacak olsa her türlü çıkardı bu ertesi gün hapı beni mahvetti biliyorum etkisi kuvvetli ama insanın psikolojisini alt üst ediyor şu 1 ay benim psikolojim çöktü fakat ben bu hapı 4 Eylül'de de kullandım 1 hafta gecikmem oldu 19 unda regl oldum.
İnşallah 14 ya da 19 unda adet olurum da biter bu sıkıntım

Yazdığımi iyi okursanız gebelik olmasının imkansız olduğunu kabul edersiniz.
Tekrar gidip test yaptırmaya gerek var mı çıksa çıkardı zaten de ben çok gerginim
Reglı bir hafta geciktirir o
1 ay diyorsun olsa kırk kere çıkardı..
3 Kasım'da kan testi verdim negatif doktor da dedi hamile değilsin diye
Sabahtan akşama kadar gerginim halimi görmeniz lazım
Bu idrar testlerinin yanılma payı yoktur dedi gerçi pozitif olsaydı kan testinde de çıkardı

Dünden beri ağlıyorum özür dileyerekten soruyorum sizlere düşük hapı mı içsem bilemedim kafayı sıyırdım iyice internetteki yorumları okumaktan bunaldım

Dünden beri ağlıyorum özür dileyerekten soruyorum sizlere düşük hapı mı içsem bilemedim kafayı sıyırdım iyice internetteki yorumları
Dünden beri ağlıyorum özür dileyerekten soruyorum sizlere düşük hapı mı içsem bilemedim kafayı sıyırdım iyice internetteki yorumları okumaktan bunaldım
Korkunun ecele faydasi yok malesefki olacagi varsqda olur zaten bunu iliskiye girerken daha iyi net bi sekilde dusunup daha guzel korunmayla hic bise olmadan atlata bilirdiniz bence hamile deildirsiniz ama yinede acabanizla kaldiniz isde bidakine daha dikkatli olursunuz umarim 🤗

Tekrar gidip test yaptırmaya gerek var mı çıksa çıkardı zaten de ben çok gerginim
Reglı bir hafta geciktirir o

3 Kasım'da kan testi verdim negatif doktor da dedi hamile değilsin diye
Sabahtan akşama kadar gerginim halimi görmeniz lazım
Bu idrar testlerinin yanılma payı yoktur dedi gerçi pozitif olsaydı kan testinde de çıkardı
Beta ilk olarak kanda salgılanır sonra idrarda salgılanar.. Kan negatif diyorsa kesin negatiftir başka alternatifi yok..

Back