- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
Kadın önünü arkasını düşünmeden mahrem resimlerini atacak kadar saf benceBen neye uzuldugunuzu anlamadım
Neye uzuldunuz tam olarak?
Evet bu dedıgınız uzucu.Kadın önünü arkasını düşünmeden mahrem resimlerini atacak kadar saf bence
Böyle biri çocuğu nasıl koruyacak salacak sokağa bişey olmaz diye
Üzücü değil mi sizce
Sadece kanlı ped degıl meme fotosu da vardı? Gercekten normal mı geldi size?Hamilelik planlayan kadınlar biraz deli oluyoruz galiva ckskfkdıck ablamızı hiç yadırgamadım daha öncede olmuştu bu sitede böyle şeyler. Ama mide yahu ped de atılmaz
Hayır canim tabi ki görmek zorunda değiliz o konuda haklisinizEvet bu dedıgınız uzucu.
Bu ıgrenc fotoları gormek zorunda mıyız dedik ve sizde buna uzuldunuz sandım.
Gelsin doluşsunlar bakalım merve.Böyle deyince de herkesin hayatına kimse karışamaz diye carlayanlar doluşuyo. Ama malesef ki saftiriklerin çocuğu hemen olur.
Ay niye yaptın deyip banlanmışlığım var. Yazık bebelere yazık yani. Bi de kocaya güvenip çocuk yapanlar güruhu var. Hamileyim boşanamam, çocuğum küçük boşanamamcılar. Çocuk istiyosam anne olmak için istiyorum hazırım diye iyi yetiştirebileceğime bakabileceğime inandım diye istiyorum. Kocamla da evliliğim mutlu ilerler iyi ebeveynler olursak ne ala. Ama hayatta her durum bizi bulabilir. Her şeye de hazır olunmalı.Gelsin doluşsunlar bakalım merve.
Hayatta tek gayeleri karnını doldurup içindeki canın sorumluluğunu başkalarıyla bölüşme planları yaparak hamile kalmaya uğraşan bu kadınlar benim gözümde asla anne olamazlar.
Annelik kutsal filan değil sadece senin aracılığın ile dünyaya gelen bir can var ve ne zaman onun sorumluluğunu alıp layıkıyla yerine getirdin o zaman kutsal olursun benim gözümde.
Boşver böylelerinin doğruduğu yavrulara acıyorum ben. Kişilik karakter bozuk oluyor sonra evleniyorlar evlilik hayatları da mahvoluyor. Bir çürük halka nasıl da herşeyi etkiliyor.
Kimse bu boyutta düşünmüyor tabi. Bazı konularda öyle davarlar varki kocan manyak bu adama çocuk yapma deyince tü kaka biz oluyoruz.
Allahım sana hayırlı saglıklı bir evlat versin Mervecım. Ama evet gelen Hersey Allahtan.Ay niye yaptın deyip banlanmışlığım var. Yazık bebelere yazık yani. Bi de kocaya güvenip çocuk yapanlar güruhu var. Hamileyim boşanamam, çocuğum küçük boşanamamcılar. Çocuk istiyosam anne olmak için istiyorum hazırım diye iyi yetiştirebileceğime bakabileceğime inandım diye istiyorum. Kocamla da evliliğim mutlu ilerler iyi ebeveynler olursak ne ala. Ama hayatta her durum bizi bulabilir. Her şeye de hazır olunmalı.
Hepimize inşallah.Allahım sana hayırlı saglıklı bir evlat versin Mervecım. Ama evet gelen Hersey Allahtan.
Bazen olmaz.
Cok istersin ama olmaz.
Ölecek degılız ozaman da.
Bazısı evlenemez
Bazısının cocugu olmaz
Bazısının cocugu hasta olur
Bazısı kocasından gulmez.
Bazısı karısından ceker.
Cıldırıp deli gibi istemenin alemi yok.
Ay niye yaptın deyip banlanmışlığım var. Yazık bebelere yazık yani. Bi de kocaya güvenip çocuk yapanlar güruhu var. Hamileyim boşanamam, çocuğum küçük boşanamamcılar. Çocuk istiyosam anne olmak için istiyorum hazırım diye iyi yetiştirebileceğime bakabileceğime inandım diye istiyorum. Kocamla da evliliğim mutlu ilerler iyi ebeveynler olursak ne ala. Ama hayatta her durum bizi bulabilir. Her şeye de hazır olunmalı.
1 kişi bile şu yazını okusa minik tohumlar düşse beynine yeter.Ya bak insanın başına herşey gelebilir. Bugün ailen sırt çevirir yarın iyi bildiğin kocan karaktersiz çıkabilir. Bunlar olmayacak diye birşey yok.
Bunun hesabını yapıp şu hayatta bir başıma kalırsam ben bu yavruya analık yapabilir miyim yapamaz mıyım ? Sorusunu soracak. Aldığı cevap korku endişe titreme ise o zaman olmamalı. O çocuk heba oldu demektir.
Bugün çocuk var onlar için sabrediyorum diyen her kadının altında koca bir kendine güvensizlik yatıyor. Çocuklar babasız kalmasın hikaye.
Dediğin gibi herşeyin bizi bulabileceği ihtimaliyle yola çıkarsa insan İnan kimse mağdur olmaz.
Ama inanıyorum kıracağız bu kötü talih zincirini bizler gibi düşünen insanlar çok ve artacak.
Sen evlı miydinOf efkarlandırdınız beni gece gece
Sadece okuyasın geldi uzunca herkesin bir derdi var işte durur içerisinde
EvetSen evlı miydin
Sen de var mı cocuk
Yok canım tek derdim diyebilirimSen evlı miydin
Pof dert demicez diyoz burda di mi?Yok canım tek derdim diyebilirim
Rabbım ınsallah sana da hayırlı saglıklı bir evlat verir.Yok canım tek derdim diyebilirim
Soryy mervecim demiyordukPof dert demicez diyoz burda di mi?
Meme atcam ben şüpheleninceRabbım ınsallah sana da hayırlı saglıklı bir evlat verir.
Gonul ister ki isteyen ve hakeden tum kadınlar istedikleri an anne olsunlar, aramasınlar.
Ama iste bazen bir vakti oluyor.
Vakti degıldır.
İnsallah test atmak ıcın konu acarsin yorumlarız♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?