- 4 Kasım 2019
- 27.531
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.452
- 598
- 29
Bende öyleBen burda hiçbir şeye şaşırmamayı öğreniyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyleBen burda hiçbir şeye şaşırmamayı öğreniyorum
Böyle saflar anne de olmasın o zaman. Bu saflığın bir tık fazlası bence. Evladını nasıl korur böyle tipler allah aşkına ?Gerçekten safligindan mi attı acaba eğer öyleyse istismara çok açık yazik
Ne kiz kizasi yaa disardan isteyen istedigi gibi acip bakabiliyor buralara.Baska sitelerde atanlar da var burda kiz kiza degil miyiz ? Bir yardım icin sorulmus soru
Yani benim dikkatimi çekecek kadar belirgin gelmedi canım herkesin görüşü farklı tabi ama kanama yerleşme tipine uygundu test yaparsa sonuç belli olur hayırlısıMavi damarlar vardı
Işte Tam da demek istediğim bu ne kendini ne çocuğu koruyamaz ki gerçekten üzücüBöyle saflar anne de olmasın o zaman. Bu saflığın bir tık fazlası bence. Evladını nasıl korur böyle tipler allah aşkına ?
Doktorum diyene çocuğunun çıplak fotoğrafını da atar böyle cahil akılsızlar.
Yazık gerçekten herkes ebeveyn olmamalı. Bu kadar netim bu konuda.
Yo bana direkt test soracakmıs gıbı geldı ve konuya tıkladım.Yazık ya üstüne gitmeyin. Google da sorunca yerleşme kanamaları tablosu çıkıyor çeşit çeşit kanamalar var . İnternette neler neler daha var. Konuyu okuyunca ne fotoğrafı atacağı belli anlayıp açmasaydınız heyecanlanmış atmış aşkolsun size.
Yazık ya üstüne gitmeyin. Google da sorunca yerleşme kanamaları tablosu çıkıyor çeşit çeşit kanamalar var . İnternette neler neler daha var. Konuyu okuyunca ne fotoğrafı atacağı belli anlayıp açmasaydınız heyecanlanmış atmış aşkolsun size.
Yo bana direkt test soracakmıs gıbı geldı ve konuya tıkladım.
Sızce hamıle miyim sorusuna kanlı ped koyacağını dusunmedım kendı adıma
Veya yakından cektigi meme fotosunu koyacağını kırk yıl dusunsem tahmin edemezdım
Burda kac cızgı görüyorsunuz derler ve test atarlar.
Aynen oyle. Bence burdakı kimse kanlı ped ve meme gorecegını tahmin etmeden tıkladı konuya.bende gebelik testinde çizgi soracak sandım.
Valla tonla konu baktım meme ped atanı yeni gördüm. Test olur diye tıkladı herkes. Hamilelik soran herkes test atar genelde.Yazık ya üstüne gitmeyin. Google da sorunca yerleşme kanamaları tablosu çıkıyor çeşit çeşit kanamalar var . İnternette neler neler daha var. Konuyu okuyunca ne fotoğrafı atacağı belli anlayıp açmasaydınız heyecanlanmış atmış aşkolsun size.
Aynen oyle. Bence burdakı kimse kanlı ped ve meme gorecegını tahmin etmeden tıkladı konuya.
Emınım hıcbırı elelamın kanlı pedını gormeye meraklı degıldı
Bilerek tıklamak diye bir sey soz konusu degıl yanı
Böyle deyince de herkesin hayatına kimse karışamaz diye carlayanlar doluşuyo. Ama malesef ki saftiriklerin çocuğu hemen olur.Böyle saflar anne de olmasın o zaman. Bu saflığın bir tık fazlası bence. Evladını nasıl korur böyle tipler allah aşkına ?
Doktorum diyene çocuğunun çıplak fotoğrafını da atar böyle cahil akılsızlar.
Yazık gerçekten herkes ebeveyn olmamalı. Bu kadar netim bu konuda.
Bende üzüldüm üstelik bana da hamile gibi geldi benimde böyleydi inşallah sahip çıkar kuzu ya varsaYazık ya üstüne gitmeyin. Google da sorunca yerleşme kanamaları tablosu çıkıyor çeşit çeşit kanamalar var . İnternette neler neler daha var. Konuyu okuyunca ne fotoğrafı atacağı belli anlayıp açmasaydınız heyecanlanmış atmış aşkolsun size.
Ben neye uzuldugunuzu anlamadımBende üzüldüm üstelik bana da hamile gibi geldi benimde böyleydi inşallah sahip çıkar kuzu ya varsa
En son ikranur un annesinde gördük hepimiz yanmadik mi o kuzuya