Hamilelik

Canım pembe ve sulu bi kanama olmuş bu yerleşme kanaması olabilir kırmızı renk olmadığı sürece yerleşme kanaması diyebiliriz. Göğüs için Bi damar vb. Dikkatimi çekmedi. İlk idrar ile test yapmanı öneririm P Pptykz

Yanlız iyi cesaret etmiş konu sahibi

Gerçekten safligindan mi attı acaba eğer öyleyse istismara çok açık yazik
Böyle saflar anne de olmasın o zaman. Bu saflığın bir tık fazlası bence. Evladını nasıl korur böyle tipler allah aşkına ?

Doktorum diyene çocuğunun çıplak fotoğrafını da atar böyle cahil akılsızlar.

Yazık gerçekten herkes ebeveyn olmamalı. Bu kadar netim bu konuda.

Işte Tam da demek istediğim bu ne kendini ne çocuğu koruyamaz ki gerçekten üzücü

Yazık ya üstüne gitmeyin. Google da sorunca yerleşme kanamaları tablosu çıkıyor çeşit çeşit kanamalar var . İnternette neler neler daha var. Konuyu okuyunca ne fotoğrafı atacağı belli anlayıp açmasaydınız heyecanlanmış atmış aşkolsun size.

Yo bana direkt test soracakmıs gıbı geldı ve konuya tıkladım.
Sızce hamıle miyim sorusuna kanlı ped koyacağını dusunmedım kendı adıma
Veya yakından cektigi meme fotosunu koyacağını kırk yıl dusunsem tahmin edemezdım

Burda kac cızgı görüyorsunuz derler ve test atarlar.

bende gebelik testinde çizgi soracak sandım.

bende gebelik testinde çizgi soracak sandım.
Aynen oyle. Bence burdakı kimse kanlı ped ve meme gorecegını tahmin etmeden tıkladı konuya.
Emınım hıcbırı elelamın kanlı pedını gormeye meraklı degıldı
Bilerek tıklamak diye bir sey soz konusu degıl yanı

Valla tonla konu baktım meme ped atanı yeni gördüm. Test olur diye tıkladı herkes. Hamilelik soran herkes test atar genelde.

Böyle deyince de herkesin hayatına kimse karışamaz diye carlayanlar doluşuyo. Ama malesef ki saftiriklerin çocuğu hemen olur.

Bende üzüldüm üstelik bana da hamile gibi geldi benimde böyleydi inşallah sahip çıkar kuzu ya varsa
En son ikranur un annesinde gördük hepimiz yanmadik mi o kuzuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…