Hamilelik

Pptykz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
130
8
13
Merhaba kızlar öncelikle fotoğraf için Eki Görüntüle 2663588 Eki Görüntüle 2663589 hepinizden özür diliyorum..Affınıza sığınarak bunları yazıyorum belki görseller yardımcı olur diye.Lütfen kusuruma bakmayın

1.Sorum :

Bugün adet oldum ama adet günümden 3 gün erken geldi.Her adetim yoğun pıhtılı ve kıpkırmızı olurdu.Bugün sabah adet oldum 2 ped değiştirdim ama bu şekilde az ve bu renkteydi.Diğeri bundan daha azdı.Hayatımda ilk defa bu kadar az ve renksiz oldu sizece bu adet mi ?

2.Sorum :

Adet olacağım zaman benim göğüslerim hiçbir belirti vermez.Göğüslerimde bu kadar belirgin damarlanma oldu.Göğüslerimin üzerine yatamıyorum 1 aydır hassas,ağır,damarlı ve kaşınıyor.Göğüs çevresindeki kabarcık mı sizce daha önce yoktu dümdüzdü o da sonradan oldu pütürcükler.Bunlar hamilelik belirtisi mi ?

Eki Görüntüle 2663588 Eki Görüntüle 2663589

Fotograflari attigim icin mi diyorsunuz yoksa hamilelik vs yoktur demek icin mi
Biz sizin kanlı pedinizi görmek zorunda miyiz acaba! Nerde kiz kızayız herkes erişebiliyor bu siteye ayıp ya biraz mahrem duygusu olsun insanların fake olduğunuz belli! Yöneticiler gerekeni yapar zaten!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…