Hamilelik :)

Aasddgghtyr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
49
16
3
27
Kızlar ben 1.5 yildir gebelik düşünüyorum fakat olmuyor işin aslını isterseniz biraz stresli bir yaşamım var ve ev kalabalık bu sebeblerden ötürü gerginlik ve stres üst seviyede. Bu ay bi tatile çıktık en son adetimin son gününden beri düzenli ilişki yaşıyoruz eşimle daha 13 gün oldu fakat yaklaşık 2 gündür yanaklarım al al oldu ilk önce sıcaktan mı diye düşündüm fakat gün içinde hep öyleydi gece bazen bulantılarım oluyo geçiyo sadece 1 2 gün de yediğim tadını bildiğim peynirlerin tadı değişik gelmişti alt karnım çok şiş ve sol kasığım batışıyo aşırı şişkinliklerim var patlamaya hazır top gibi hissediyorum kendimi sizce hamile olabilirmiyim daha çok erken olduğı için kendimi avutmak istemiyorum :)

Adetinizin üzerinden 13 gün geçtiyse eğer yumurtlama günleriniz bu günler olabilir bunun hesabını yaptnız mı? eğer böyleyse bu belirtilerin yumurtlama gününde kendini gösteriyoru olabilir canım değerlendir derim

Beni tek şüpheye düşüren yanaklarımın kırmızı kırmızı olması daha önceden hiç böyle bişey başıma gelmedi

Cnm yumurtlama günülerindesin degerlendir yanaklara gelince ben hamile oldum ama hiç böle bisey olmadı hiç duymasında böle bi belirti bence adetin gelmesini ve geçmesini bekle belirtiler adete birikigun kala başlıyo cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…