Yani bence adet günün gelsin eğer olmazsan yap şuan erken anca kan testinde falan çıkarmış duyduklarıma göreMerhaba kızlar.bu ay korunmayı bıraktık.adetim 28 günde bir düzenli oluyor.bu ay adetime 11 gün vardı göğüslerim şişti uçları dikleşti hassaslaştı dokununca hemen dirileşiyor koyu yerleri büyüdü.o günden bugüne aynı.ayrıca ayni günden beri hazımsızlık var tuvaletimi yapıyorum ama sanki yapmamışım .karnım midem kasıklarım ağrıyor kasıklarıma ufak ufak kramplar giriyor ve belime vuruyor.daha evvel adet günüme bir gün bilemedin iki gün kala göğüslerim çoook Nadire’n şişerdi kasık ve belim ağrırdı.acaba hamile olabilir miyim? Adetime sekiz gün kala idrar testi yaptım onu da sabah yapmadım ve negatif çıktı.yorumlarınıza ihtiyacım var.şu an adetime 6 gün var yarın beş gün.tekrar test yapmaya korkuyorum çıkmaz diye
Ya acaba hani yumurtlama döneminde hamile kalmak istiyosun ve deniyosun ertesi gün betirtileri olur mu acaba?Kasım ayında sıcak basmaları:)
Benim belirtim buydu.
Ve çok kısa süreli, örneğin üst raftan bir şey almaya başımı kaldırdığım an 3-4 saniye başım dönerdi.
Hiç sanmıyorum, benim iki hamileliğim de sürprizdi ama ertesi gün veyahut 10 gün sonra da nir belirtim yoktu.Ya acaba hani yumurtlama döneminde hamile kalmak istiyosun ve deniyosun ertesi gün betirtileri olur mu acaba?
Afet günün geçti mi ve nasıl değişikler hissettin bence olabilir sonuçta iki çizgi çıkmışKızlar bende birşey danişmak istiyorum bana yardimci olur musunuz ben bir ay önce kürtaj oldum ve eşimle korunmasiz birlikteliğimiz oldu ve vücudumda farklilklar hissettim ve test yaptım ikinci çizgi silik çıktı belli belirsiz ve acile gidip kan verdim ağırım vardi beta hcg 18.1 çıktı bana yardimci olur musunuz
Neden kürtaj oldun ve yardım istediğin konu nedirKızlar bende birşey danişmak istiyorum bana yardimci olur musunuz ben bir ay önce kürtaj oldum ve eşimle korunmasiz birlikteliğimiz oldu ve vücudumda farklilklar hissettim ve test yaptım ikinci çizgi silik çıktı belli belirsiz ve acile gidip kan verdim ağırım vardi beta hcg 18.1 çıktı bana yardimci olur musunuz
Ertesi gün belirti olmaz 2 kez hamile kaldim adeye yakin anlik bas dönmeleri ve sicak basmalari oluyodu yüzüm kiprkirmizi oluyoduYa acaba hani yumurtlama döneminde hamile kalmak istiyosun ve deniyosun ertesi gün betirtileri olur mu acaba?
2 gün sonra tekrarla bakalim artacakmi.yada kürtajdan kalan beta sifirlanmamis olabilir.benim kürtajdan 18 gün sonra bile beta hcg 1600 lerde cikmistiKızlar bende birşey danişmak istiyorum bana yardimci olur musunuz ben bir ay önce kürtaj oldum ve eşimle korunmasiz birlikteliğimiz oldu ve vücudumda farklilklar hissettim ve test yaptım ikinci çizgi silik çıktı belli belirsiz ve acile gidip kan verdim ağırım vardi beta hcg 18.1 çıktı bana yardimci olur musunuz
Ama benim tam 25 gün oldu çok garip birşey2 gün sonra tekrarla bakalim artacakmi.yada kürtajdan kalan beta sifirlanmamis olabilir.benim kürtajdan 18 gün sonra bile beta hcg 1600 lerde cikmisti
Yani yardım istediğim konu 18.1 çıktı hamilelik yenimi acabaNeden kürtaj oldun ve yardım istediğin konu nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?