Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelik!
- Konu Sahibi maviis55
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bebek belirtilerr hamile
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yani yardım istediğim konu 18.1 çıktı hamilelik yenimi acaba
Eklentiler
Sifirlanmamis olabilir daha 1 ay bile olmamisAma benim tam 25 gün oldu çok garip birşey
Nasıl yani anlamadimAdete yakın ancak öğrenirsin çok uykudan anlamıştım
- 26 Temmuz 2019
- 68
- 64
- 3
Önemli olan 2 günde katlanması. Sağlıklı bir gebelikse zaten katlanır bebeğinizde 3 - 4 haftalık felandır. Hayırlı olsunYani yardım istediğim konu 18.1 çıktı hamilelik yenimi acaba
Bilginiz için teşekkürler o zaman iki sonra tekrar kanda baktıracağımÖnemli olan 2 günde katlanması. Sağlıklı bir gebelikse zaten katlanır bebeğinizde 3 - 4 haftalık felandır. Hayırlı olsun
Ama doktorum bana hiç birşey söylemedi hersey yolunda dedi ve zaten tekrar iki sonra kan vermemi istediSifirlanmamis olabilir daha 1 ay bile olmamis
- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.647
- 158
Kan değeriniz düşük ama adet tarihiniz ne zaman eğer çok erken yatırdıysanız hamilesiniz ve değer yükselecek tir adet gününe kadarKızlar bende birşey danişmak istiyorum bana yardimci olur musunuz ben bir ay önce kürtaj oldum ve eşimle korunmasiz birlikteliğimiz oldu ve vücudumda farklilklar hissettim ve test yaptım ikinci çizgi silik çıktı belli belirsiz ve acile gidip kan verdim ağırım vardi beta hcg 18.1 çıktı bana yardimci olur musunuz
Kürtaj olduğum için daha adet olmadim en sonki adet tarihim 30 nisandi kürtaj olmadan önce doktoruma sordum çok yeni olabilir dedi tekrar iki sonra kan testi istedi ve kürtajdan hemen sonra kalma ihtimali yükselmiş korunmadığınsurece bizde korunmadıkKan değeriniz düşük ama adet tarihiniz ne zaman eğer çok erken yatırdıysanız hamilesiniz ve değer yükselecek tir adet gününe kadar
Adet olmam gereken tarih 15 agustosKürtaj olduğum için daha adet olmadim en sonki adet tarihim 30 nisandi kürtaj olmadan önce doktoruma sordum çok yeni olabilir dedi tekrar iki sonra kan testi istedi ve kürtajdan hemen sonra kalma ihtimali yükselmiş korunmadığınsurece bizde korunmadık
- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.647
- 158
O zaman olabilir gebelik adet tarihinize kadar bakmayın derim çünkü çok erken daha umarım kimyasal değildir hakkınızda hayırlısıKürtaj olduğum için daha adet olmadim en sonki adet tarihim 30 nisandi kürtaj olmadan önce doktoruma sordum çok yeni olabilir dedi tekrar iki sonra kan testi istedi ve kürtajdan hemen sonra kalma ihtimali yükselmiş korunmadığınsurece bizde korunmadık
SoruAdet olmam gereken tarih 15 agustos
inşallah değildir o kadar çok istiyoruz ki Rabbim hakkimizde hayırlı eyler inşallah dua edi bana lütfen hayırlı geceler bilginiz için teşekkür ederimO zaman olabilir gebelik adet tarihinize kadar bakmayın derim çünkü çok erken daha umarım kimyasal değildir hakkınızda hayırlısı
- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.647
- 158
Tabi ki ederim iyi geceler size de.Soru
inşallah değildir o kadar çok istiyoruz ki Rabbim hakkimizde hayırlı eyler inşallah dua edi bana lütfen hayırlı geceler bilginiz için teşekkür ederim
- 17 Temmuz 2019
- 252
- 120
- 53
- 37
HamilesinKızlar bende birşey danişmak istiyorum bana yardimci olur musunuz ben bir ay önce kürtaj oldum ve eşimle korunmasiz birlikteliğimiz oldu ve vücudumda farklilklar hissettim ve test yaptım ikinci çizgi silik çıktı belli belirsiz ve acile gidip kan verdim ağırım vardi beta hcg 18.1 çıktı bana yardimci olur musunuz
- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 83