• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

-_-Misangela-_-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2018
74
50
3
26
Arkadaşlar benim adet günüm persembe günüydü ama olmadım bugün 5. Günü napmam lazım LÜTFEN bana yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum cuma gunune kadar bekleyimmi yoksa test yaptirayimmi insallah hamile kalmışımdır :KK200:

Canım ben gecikmemin 4. Gününde yaptırmıştım. Düşük bir değerle hamile çıktım, ama 10. Günde adet oldum, kimyasal gebelik oldu. Erken öğrenince sonradan üzülebiliyor insan, bence bekle bir 10 gün geçsin ama inşallah hamilesindir

Bence test yapıp sonuç pozıtıf cıkarsa doktora gitmelısın.herhangı bir düşük tehlikesine karşı.ben 2 gebelıgımde de testı adete 5 gun kala yapıp öğrenmiştim.bence günün geçmiş yapmalısın.
Haklısın canım olumsuz haber alırım diye korkuyorum iste çünkü eşimde bende bebek istiyoruz esim benden daha heyecanlı insallah hamileyimdir

Canım ben gecikmemin 4. Gününde yaptırmıştım. Düşük bir değerle hamile çıktım, ama 10. Günde adet oldum, kimyasal gebelik oldu. Erken öğrenince sonradan üzülebiliyor insan, bence bekle bir 10 gün geçsin ama inşallah hamilesindir
Ayy insallah hamileyimdir canm olumsuz cikmaz insallah üzülmekte umutlanmakta istemiyorum hafiften sag kasığımda ve sol kasığında agri oluyor ama geciyor cok stres yapiyorum şu cuma günü bir gelseydi

Neden ihmal ediyorsunuz? Gününüz geçmiş test yapın lütfen. Belki almanız gereken bir ilaç ya da tedavi vardır. Doktor kontrolünde olmalısınız.

Neden ihmal ediyorsunuz? Gününüz geçmiş test yapın lütfen. Belki almanız gereken bir ilaç ya da tedavi vardır. Doktor kontrolünde olmalısınız.
Bende hemen yaptirmak isterim kaynanam yaptırmıyor daha belli olmaz sonuc yanlış cikar diyor kısacası gep kaynanamin dedigi oluyor ne yapacagimi bilemiyorum☹☹

Bende hemen yaptirmak isterim kaynanam yaptırmıyor daha belli olmaz sonuc yanlış cikar diyor kısacası gep kaynanamin dedigi oluyor ne yapacagimi bilemiyorum☹☹
Sonuç olumluysa yanlış olma ihtimali çok düşük ama olumsuzsa ve adet gormezsen doktora gidersin belki bı sorun vardır. Dört gün az değil ki

Tabiki çıkar.bence test yapılmadığı sürece insan daha cok umutlanıyor ve hamılelık psikolojisine bürünüyor.oda adetı daha da gecıktırebılıyor.

psikolojini rahat tutman önemli. cidden pozitif ruh halinin bedene çoooook etkisi oluyor... eğer durum negatif çıkarsa da yıkılma, pozitif olmaya devam et. umarım dilediğin gibi sonuç alırsın en kısa sürede :)

Kayınvalidene ne oluyor ya.. hayret bir şey. Sorma bile fikrini ona. Bu senin kararın olmalı.
Git yaptır canım testini. İnşallah hamilesindir :)

Tabiki çıkar.bence test yapılmadığı sürece insan daha cok umutlanıyor ve hamılelık psikolojisine bürünüyor.oda adetı daha da gecıktırebılıyor.
Haklısınız aslında şuan zaten o psikolojideyim hamilemiyim acaba diye test yaptiracagim bugün insallah pozitif hamileyim cikar lütfen dua edin

psikolojini rahat tutman önemli. cidden pozitif ruh halinin bedene çoooook etkisi oluyor... eğer durum negatif çıkarsa da yıkılma, pozitif olmaya devam et. umarım dilediğin gibi sonuç alırsın en kısa sürede :)
Aynen fazlada stres yapmaya gayret ediyorum inşallah pozitif cikar bebegimizin olmasini cok istiyoruz eşim benden daha cok heyecanli

Kayınvalidene ne oluyor ya.. hayret bir şey. Sorma bile fikrini ona. Bu senin kararın olmalı.
Git yaptır canım testini. İnşallah hamilesindir :)
Işte oda aklıma giriyor cikmaz daha net olmaz diyor ondan sonra daha cok umutsuzluga kapiliyorum canm aynen bugün hamilelik testi aldirayim deneyim insallah pozitif cikarda umutlarım boşa cikmaz canm haberdar ederim ben size☺☺

Back