Psikolojik olabilir ama hamile de olabilirsiniz kanda hemen cikar 3 hafta filan gectiyse daha garanti olur deger artisi var mi iki gune bir kontrol ederler
Biraz,daha bekleyin eger gebeyseniz degerleriniz bir,tik daha yuksek çıkar bu da size moral olur yok dusecek mi yok yukselecek mi derdiniz olmazBugün urolojiye gittim idrar yollarında enfeksiyon var dediler. Bende biraz gebelik vardr belki diye umutluydum. Ilac verdiler kullanmak istemedim belki gebelik olusuyordr diye. Adete 1 hafta kala kan da çıkıyormuş beklemelimiyim adet geçmesini
Teşekkür ederim:) tamamdirBiraz,daha bekleyin eger gebeyseniz degerleriniz bir,tik daha yuksek çıkar bu da size moral olur yok dusecek mi yok yukselecek mi derdiniz olmaz
olabilir tabiki adet gununuz gecmeden yapilan testler garanti sonuc vermiyor dr soyledi bana daMerhabalar
Benim bir sorum olacaktı kızlar. Adetime 5 gün var ama adetten çok öncedir tek göğsümde aşırı ağrı var baya büyüdüler arada nadirde olsa baş dönmem var ve mide bulantılarım var karın ağrısı oluyor arada. ama çok fazla sırt ağrım Yok birde yüzümde kılcal damar şeklinden leke çıktı yanaklarım kırmızılaştı evde test yaptım negatif çıktı sizce olabilir mi hamilelik
Enfeksiyon engel değil canim. Ama antibiyotik kullanman bence sakincali. Antibiyotik bitene kadar biraz esin korunsun bence kuzumkızlar bide bende idrar yollarında enfeksiyon çıktı. kültür testi yapıldı ayrıetten ondada üreme çıkmış dr kuvvetli bir antibiyotik verdi. bunları kullanırken enfeksiyon varken bebiş olmasına engelmi ?
hayırlı olsun canım gayet net görünüyorKızlar banada yardımcı olur musunuz sizce var mı
Amin canım inşallah vardır darısı isteyenlerin başınahayırlı olsun canım gayet net görünüyor
amin canım günün geçti miAmin canım inşallah vardır darısı isteyenlerin başına
günümde lekelenme oldu az az 3 gün sürdü üstüne gördüm yani hiç Bişey istemiyor canım herşeyden tiksindim mide bulantımda olunca yapmak istedim ama içimde tereddüt var hâlâ yarın bi kan testi yaptırmak istiyorumamin canım günün geçti mi
yaptır canım kaç gün oldu gününün geceliG
günümde lekelenme oldu az az 3 gün sürdü üstüne gördüm yani hiç Bişey istemiyor canım herşeyden tiksindim mide bulantımda olunca yapmak istedim ama içimde tereddüt var hâlâ yarın bi kan testi yaptırmak istiyorum
Enfeksiyon engel değil canim. Ama antibiyotik kullanman bence sakincali. Antibiyotik bitene kadar biraz esin korunsun bence kuzum
Kan testi yaptırınca yaz :)8 gün oldu canım
yarın yaptırıcam canım ya dua edin bana inşallah vardırKan testi yaptırınca yaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?