• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Lilly2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
158
Puanlar
53
Arkadaşlar bu ay kadın doğuma gittim kontrol amaclı 11 aylik evliyim ve evlendigimizden beri bebek istiyoruz korunmuyoruz. Doktor gun verdi yumurtlama için o gun ve 3 gun önce hep çalışmalarımız oldu şimdi adetime 11 gun var. Idrar yaparken yanma oluyor bel agrim ve göğüs uclarim çok açıyor. Sizce gebelikle bi ilgisi varmıdır yoksa sistit gbi bişeyde olabilr mi bide kan testi ne zaman yaptirabilirim

Psikolojik olabilir ama hamile de olabilirsiniz kanda hemen cikar 3 hafta filan gectiyse daha garanti olur deger artisi var mi iki gune bir kontrol ederler

Psikolojik olabilir ama hamile de olabilirsiniz kanda hemen cikar 3 hafta filan gectiyse daha garanti olur deger artisi var mi iki gune bir kontrol ederler

Bugün urolojiye gittim idrar yollarında enfeksiyon var dediler. Bende biraz gebelik vardr belki diye umutluydum. Ilac verdiler kullanmak istemedim belki gebelik olusuyordr diye. Adete 1 hafta kala kan da çıkıyormuş beklemelimiyim adet geçmesini

Bugün urolojiye gittim idrar yollarında enfeksiyon var dediler. Bende biraz gebelik vardr belki diye umutluydum. Ilac verdiler kullanmak istemedim belki gebelik olusuyordr diye. Adete 1 hafta kala kan da çıkıyormuş beklemelimiyim adet geçmesini
Biraz,daha bekleyin eger gebeyseniz degerleriniz bir,tik daha yuksek çıkar bu da size moral olur yok dusecek mi yok yukselecek mi derdiniz olmaz

Merhabalar
Benim bir sorum olacaktı kızlar. Adetime 5 gün var ama adetten çok öncedir tek göğsümde aşırı ağrı var baya büyüdüler arada nadirde olsa baş dönmem var ve mide bulantılarım var karın ağrısı oluyor arada. ama çok fazla sırt ağrım Yok birde yüzümde kılcal damar şeklinden leke çıktı yanaklarım kırmızılaştı evde test yaptım negatif çıktı sizce olabilir mi hamilelik

Merhabalar
Benim bir sorum olacaktı kızlar. Adetime 5 gün var ama adetten çok öncedir tek göğsümde aşırı ağrı var baya büyüdüler arada nadirde olsa baş dönmem var ve mide bulantılarım var karın ağrısı oluyor arada. ama çok fazla sırt ağrım Yok birde yüzümde kılcal damar şeklinden leke çıktı yanaklarım kırmızılaştı evde test yaptım negatif çıktı sizce olabilir mi hamilelik
olabilir tabiki adet gununuz gecmeden yapilan testler garanti sonuc vermiyor dr soyledi bana da

Teşekkür ederim. Kan testi yaptırmak istemiyorum olumsuz çıkarsa üzülürüm. Regl dönemimi bekleyeceğim

kızlar bide bende idrar yollarında enfeksiyon çıktı. kültür testi yapıldı ayrıetten ondada üreme çıkmış dr kuvvetli bir antibiyotik verdi. bunları kullanırken enfeksiyon varken bebiş olmasına engelmi ?

kızlar bide bende idrar yollarında enfeksiyon çıktı. kültür testi yapıldı ayrıetten ondada üreme çıkmış dr kuvvetli bir antibiyotik verdi. bunları kullanırken enfeksiyon varken bebiş olmasına engelmi ?
Enfeksiyon engel değil canim. Ama antibiyotik kullanman bence sakincali. Antibiyotik bitene kadar biraz esin korunsun bence kuzum

Kızlar banada yardımcı olur musunuz sizce var mı

Eklentiler

• P_20170717_104725.jpg
    P_20170717_104725.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 114
G
amin canım günün geçti mi
günümde lekelenme oldu az az 3 gün sürdü üstüne gördüm yani hiç Bişey istemiyor canım herşeyden tiksindim mide bulantımda olunca yapmak istedim ama içimde tereddüt var hâlâ yarın bi kan testi yaptırmak istiyorum :KK9:

G

günümde lekelenme oldu az az 3 gün sürdü üstüne gördüm yani hiç Bişey istemiyor canım herşeyden tiksindim mide bulantımda olunca yapmak istedim ama içimde tereddüt var hâlâ yarın bi kan testi yaptırmak istiyorum :KK9:
yaptır canım kaç gün oldu gününün geceli

Enfeksiyon engel değil canim. Ama antibiyotik kullanman bence sakincali. Antibiyotik bitene kadar biraz esin korunsun bence kuzum

şuan adet günümdeyim 2.günüm 5 gün sürüyor. yani yumurtlamamdan çok önce ilacım biticek . 3 adet kaldı
hala mı korunmamız gerekiyor peki

Back