sana evde oturmak yaramıyyy delü karuu dün nerdeydin bugün gidicekmisin bir yer kışda geldi çıkamazsında daha eskisi gibi hele o karnın büyüsün bak halsizleştiğinde sıcak bile olsa aman diyiceksin oturayım evde
kısın pek cıkmam zayti ya soguk oluyo ama bı yuruyuse baslasam artık iyi olur yanı. sanki bi kilo almısım of ya bu kiloları en aza indirmem lazım kıs kardesimde tutturdum mayıs sonu hazıran bası dugun diye son ayım olacak bildigin ayı gibi dolanırım ortalıkta artıkın
kısın pek cıkmam zayti ya soguk oluyo ama bı yuruyuse baslasam artık iyi olur yanı. sanki bi kilo almısım of ya bu kiloları en aza indirmem lazım kıs kardesimde tutturdum mayıs sonu hazıran bası dugun diye son ayım olacak bildigin ayı gibi dolanırım ortalıkta artıkın
oooo hadi gözün aydın anneler gelecek heee ne güzel tdını çıkar melisam vallaha çok çabuk geçiyo günler gönlüne göre geçir gülüm benimaralıgın 2 sinde annem gelcek babamda. onlarla takılırım bi 10 gün onlar varken nadır girerim kuzu topige.
bi 10 ginde ole geçer işte sonra haftada ancak bi kere dısarı cıkarım sanırsam.
ya yine basladı burun akmalarım ya ufffffffffffff
oooo hadi gözün aydın anneler gelecek heee ne güzel tdını çıkar melisam vallaha çok çabuk geçiyo günler gönlüne göre geçir gülüm benim
aman gülüm hemen limon sık iç bak bendede oluyo sızlayınca burnum hemen limon içiyorum vallaha kesiyo bakkk
içerim gulum once bi kahvemi içiyim de kahve yaptım kıs bızım ev buz hane gibi ya.
günes almıyoki cıook soguk oluyo sabahlık patik giydim sımdi.
kısımda cok z or ısınıyo bişim ev alt yakmaz ust yakmaz üf ya dogalgaz iyice zamlandı bak herayda zama devam eder ne etceksek gari
bak o konuda çok haklısın zam geldi masraflar diz boyu bilmiyorumki nasıl olucak bizimde aşğaıdaki ev güneydi ama burası biraz daha geride kuzey gibi birşey alıyo güneş ama alttaki kadar değil bakalımnasıl ısıtıcaz birde şimdi arada koridorda petek yok ve büyk uzunca ne kadar yaksan arası soğuk ee banyodada petek yok dolayısıylaa ısınmıyo altta bile sadece salon mutfak yanardı 65 de yakardık ama sobalı gibiydi vee kış boyu salonda yattık altımızda boştu burası dolu işte heryeri yakıcaz ama ısınma derecesi nasıl olucak görücez seninde kötüymüş yaa iyi soğuk olurr melisam yaksan olmuyo ısınmıyo istediğin igbi alt da boş ne diyeyim Allah ıslah etsin zam üzeirne zam maaşallah maaşalara gelince şey kadar ama faturalara gelincee diz boyu yinede şükürler olsun Allahım açıkta kalanlara yardım etsin sende sıkı giy üşüme bak hasta olma aman diyim melisam
haklısın melisma bende öyle diyorum idare edelim şimdiden tümünü tüm gün yakınca gelen fatura belli ne yapıcaz o soğuklareda biraz daha gitse sıcaklar iyi olacakda ahh ahh banyodan sonra sıkı giy saçını kurut özelliklee ıslak kalmasın gülümbi haftadır aksamları yakıyorum ben durulmuyoki bi yakmadım aksam banyo yaptım hasta oldum ardından .esim yak diyo ya kalın giyinip bi tek aksamları yakmaya calısıyorum sımdiden tüm gün yakarsak yandık vallahı.
elifim suımdi doktor bana ikilitesti yaptır aralıgın 4 ü gibi sonucu getir bana dedi. acaba cinsiyette belli olurmu o zaman randevu almana gerek yok sonucu gösterirsin hemen bana dedi ya annemle giderim bi rica ederim ultrosonda bakamazmıyız diye. kabukl eder insallahç. hangi testte deger bisi olunca tahmin ediyolsardı kıs yada erkek diye.:44::44:
bebişime oda yapcanmı kuzu ne dusunuyosun park yatakmı yada ne bilim mobilya alcanmi
haklısın melisma bende öyle diyorum idare edelim şimdiden tümünü tüm gün yakınca gelen fatura belli ne yapıcaz o soğuklareda biraz daha gitse sıcaklar iyi olacakda ahh ahh banyodan sonra sıkı giy saçını kurut özelliklee ıslak kalmasın gülüm
gülüm ultrasona alırlarmı bilemyiorum ama net belli olurmu bilemyiorum alsa bile banada kız gibi dedi 5 ayıma kadar kız kız dedi bak biranda erkek oldu dese bile sen kesin güvenme derim birde benim ikili testim 23 çıktı yani 50 nin altı erkek demek üstü kız benimki çıktı erkek oldu başlarda inanmadım sonuca ama oldu vallahaa seninde aşağı yukarı belli olur bencee sonuca göre aman bana haber etmeyi unutma o zaman haa annen olucak giremezsinde ama bir özelden falan nhaber uöur emi gülüm
yok gülüm yapmıycam erken şimdi orda yatırmıycam bile boşuna alıp borç altına girmeye gerek yok diyorum biraz biyüsün sonra park yata alıcam inş mobilyada istemiyorum kiracıyız sonuçta her gittiğim yerde sıkıntı olcak park yatağı katlar atarım bazanın altına diyorum
kaynanamlar alalım derlerse vallahı aldıracam esimede dedim gecen gün. hani benim bilgisayar odam vardı ya o oda genis iki cekyat var iki duvarda bı taraf cam bi duvar kalıyo ona sıralarım yatagını gardrop ve cekmecelisini. bilgisayarıda salona tasırım orda oruy-ruyorum zaten.
aldır gülüm bence hiç durma hemde en iyisini aldır sakın yok deme sonrada başına kalkarlar biz dedikde sen sitemedin daha ne yapalım diye az değil oda parası bence bırak alsınlar yeterki teklif gelsin bizimde salonda pc ne lucak al salona boşver
hee desene benim gibi okeyi seviyo bende çok oynuyorum şu hakkarimnettenveririm kuzu yok hiç giremem degil kıs girerimde uzun kalamam topikte cepten girerim anam okey oynarda pcde evde kalınca
kumarbaz anam vardırda.
vallaha gülüm benim kardşeimin öyleydi ama işte dar geliyodu falan yatmak istmiyodu onu alıcaksan odasınıda alıcaksınki hani bir yerden sonra yatsın ama oda düşünmüyosan bence büyük yatak olsunki çocukda rahat etsin ben bir diyorum 2-3 yaşına kadar almam sonra olmaz 3 çok 1-2 olsun diyorum bakalım durumlar neyi gösterirse onu yaparız gelsinlerde hayırlısıylaaaya bende park yatak degilde ikeada kucucuk karyolalar var fiyatlarıda uydun mobilyadan ole bişi istiyorum ya bakalım. kullanıslı olurmu bilemem ya.
kuzum ben bi evi toparlayım gelirim sonra emi canıo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?