• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Ayıdıgım senmi geldın nasılsın kuzu
Doktoruna bayıldım bayıldım nadıl cıvı bı doktor ya
Hatın kendı hamilelihinde 5 kılo almıs sadece ya:))
Oglusun nadıl kuzu opuyorum onuda

evet yavrum bir denk gelemedik oğluş çok vaktimi alıyor annemde gideli bir hafta oldu koştur koştur iş yapıyorum :52::52::52:ay kız hamilelik rahat sonrası zor allah yardımcımız olsun nasıl gidiyor gebişlik .

doktor çok iyi ya benim eşimde çok memnundu bende çok candan çok pozitif maşallah kadına:nazar:

elifim benim bir aydır romatizma ağrılarım oluyor ama takmamaya çalışıyorum bileklerim bazen şişiyor sarıyorum falan dün şişti gene ütü yaptım zorladım heralde o şiş bilekle bitirdim ütüleri neyse sabah kocam sinir etti ama neymiş giyceği takıma uygun gömlek yokmuş çok sinirlendim çooook :22:

Sen artok bebene bakıyon bı zahmet kendı tskımlarını gpmleklerını utuleyoversın tobeeee
:47:

elifim benim bir aydır romatizma ağrılarım oluyor ama takmamaya çalışıyorum bileklerim bazen şişiyor sarıyorum falan dün şişti gene ütü yaptım zorladım heralde o şiş bilekle bitirdim ütüleri neyse sabah kocam sinir etti ama neymiş giyceği takıma uygun gömlek yokmuş çok sinirlendim çooook :22:

canım benim başladımı ağrıların ne olucak peki bu ağrılar nasıl engellenicek yorulmaman mümkün değilki kuzum bebek ev iş hepsi bir arada yapıyosun Allahım canına sağlık versin ağrılarını alsın inş gülüm üzüldüm bak en büyük korkumuzdu o ağrılar yine başladı ama erken başladı kocana kızdım ama şimdi yoksa yok kolaymı herşeye yetişmek canım giymesin uygunuda ne olucak sanki yaa bu erkekler neden bu kadar rahat kolay geliyo bizim duurumumuzz vallaha sen sıkıntı etme canım stese girme bak zaten ağrıların var alışmış tabi birkere olmayınca hemen laf ediyo :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

evet yavrum bir denk gelemedik oğluş çok vaktimi alıyor annemde gideli bir hafta oldu koştur koştur iş yapıyorum :52::52::52:ay kız hamilelik rahat sonrası zor allah yardımcımız olsun nasıl gidiyor gebişlik .

doktor çok iyi ya benim eşimde çok memnundu bende çok candan çok pozitif maşallah kadına:nazar:

Evet canım ya allah razı olsun senden iyı oldu bu kusum
Esımde cok tatlı kadın dıyo
İyi gıdıyo bı denem csbuk yoruluyorum ev işi yapınca onun dıdında ıyıyım hafıf bı mıde bulantım oluyo.
Sımdı ikili test ıdtedı onu yaptırıp goturecem canım sen testletını hep orda yaptırmıstın demi
Hatırlıyomusın ne kafardı cüzi bı fıyatsa hani ugrasmam yoksa arastırmaya gıdeyım doyorum.
Canım utu deyınce dedım anacıgı gıtmiş dıye tum işler sana kaldı he
Demi vıkınca zorlaszcak gınler hem uykusuzluk hem işler biymtk bilmez zor vallahı. Fatıhın gece uykusu nadıl canım gaz problemi falan yok demi:))

Sen artok bebene bakıyon bı zahmet kendı tskımlarını gpmleklerını utuleyoversın tobeeee
:47:
:1::1::1::1::1::1::1::1::1:
canım benim başladımı ağrıların ne olucak peki bu ağrılar nasıl engellenicek yorulmaman mümkün değilki kuzum bebek ev iş hepsi bir arada yapıyosun Allahım canına sağlık versin ağrılarını alsın inş gülüm üzüldüm bak en büyük korkumuzdu o ağrılar yine başladı ama erken başladı kocana kızdım ama şimdi yoksa yok kolaymı herşeye yetişmek canım giymesin uygunuda ne olucak sanki yaa bu erkekler neden bu kadar rahat kolay geliyo bizim duurumumuzz vallaha sen sıkıntı etme canım stese girme bak zaten ağrıların var alışmış tabi birkere olmayınca hemen laf ediyo :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:
1 ayken bile vardı cnm ama beni çok yormuyordum sesim çıkmıyordu o yüzden bakalım 6 aya kadar dayaıncam ağırlara sonra ilaçlara başlıcam gibi görünüyor malesef:5:aynen öyle cnm fazla şımartamamak lazım eşleri.:20:
Evet canım ya allah razı olsun senden iyı oldu bu kusum
Esımde cok tatlı kadın dıyo
İyi gıdıyo bı denem csbuk yoruluyorum ev işi yapınca onun dıdında ıyıyım hafıf bı mıde bulantım oluyo.
Sımdı ikili test ıdtedı onu yaptırıp goturecem canım sen testletını hep orda yaptırmıstın demi
Hatırlıyomusın ne kafardı cüzi bı fıyatsa hani ugrasmam yoksa arastırmaya gıdeyım doyorum.
Canım utu deyınce dedım anacıgı gıtmiş dıye tum işler sana kaldı he
Demi vıkınca zorlaszcak gınler hem uykusuzluk hem işler biymtk bilmez zor vallahı. Fatıhın gece uykusu nadıl canım gaz problemi falan yok demi:))

senden de razı olsun cnm ben ikili testi falan hepsini orda yaptırdım ama sen araştırma hastanesine falan git tatlım bedava yaptır boşver gerek yok ikili sanırım 145 ti birde ikiliyi yapan dr herkes şikayetçi bizi korkutmuştu
allah şükür hiç bişi olmadı bebişte orda yaptırma yani.:23::54: fatihin gece uykusu aslında varda dalabilirse var:) mesala dün akşam ta 3 te yattı sonra uyudu güzel ama gündüz uyumayı seviyor gece de agu yap istiyor:) zor mesele oda neyse inşallah düzelicek canı sağolsun kuzum.

Son düzenleme:
slm kuzularım nasılsınız :3::3:
biz iyiyiz çok şükür çağatay paşa şuanda uykuda bende gireyim dedim
elfim kuzum sevindim şeker çıkmamış tabi sen yınede dikkat et kuzumm tekrarlamasın şekercik :34:
moonum balımm nasılsın kuzum okudugum kadarıyla kocişe kızmışsın aahhh aahhh bu kocişler hepsi aynı
hem eve bak hem bebeğe hemde onlara bak istiyolar ama demiyolarki bunlarınkide can :19::22:
bu haftasonu kayınvalide ve 2 görümce gelcek bize bide çocukları var epeyde gürültülüler
evde koşturup duruyorum temizlik yapcam diye bugun herüfe dedim azcık yardım et felen
benim işim var falan filan kıvırdı bi kızdım dedim banamı yapcan senın anan gelcek çokda umrumdu
kalır böyle ev yemek felende yapmam ağırlarsın aileni epey bi fırçaladım dedim hem çağatay hem bu işler öldüm bittim
ne insafsızsın sen ya felen iice coştum :9: kocişde şaşırtı tepkime tmm tmm yaparım askım felen dedim ha şöylee :9::9:
yarın onu koşturcam ev işlerinde bi güzel yapsın yetti gari canıma :10:
dün gece çağatay tam bi eziyetti yarım saatde bi uyandı sabah nasıl oldu bana sorun kuzular
uyku muyku hiç bişey anlamadım valla umarım bu gece öyle olmz uyurda bende uyumuş olurum :53::16::16:

canım gozun aydın olsun bende sana yazdım bebek topigine güüzel dileklerimi görmemişsin ama.
hayırlısıyla gelecek bebişin canım sen içini rahat tut dusuge neden olan yiyeceklerden uzak dur emi
uzanma cok yorma kendini ilşkiye girme doktorun demediyse bence dediyse bile ilk 3 ay girme canım sen onceki dusuk oldugu için allah korusun riske atma gülüm. kıs simdi senin 6 haftalıkmı oldu keseyi gördün demi. gecen hafta bende kalp atısını duydum.
kesemin içinde elirmiş bak sen benden bi ay sonra gebe kaldın ama arada sadece 2 hafta var senin 6 hafta dogruysa ki dogrudur senin yumurtlaman hep mnormal oluyodu bende gec döllenme oldu herzamanki gibi bebek olmasaydı adetim gecikecekti.
cok sevindim canım hadi bebişin benden dayaktan kurtardı seni vallahı gelip izmite dobvecektim seni atrtık haaaaaaaaaaaaaa.
amma yıpratmıstın kendini kızım ya. bak işte maassallah geldi bebişin. :nazar::nazar::nazar:
doktoruna belirttin demi gülüm bak gerekitrse dusuk ilacı al emi gülüm bı folik asitle gecistirme.hadi hayırlısı.:38::38::38:

canım gördüm sana cevapta yazmıştım demek sen görmemişsin:)))

kız ne yemicem düşük olmaması için hiç bilmiyorum.

canım benim bata göre 6. haftada ama doktora göre gecen hafta daha 15 günlük dedi ee tabi yumurtlama gününe göre doğru dedi aslında:)) neyse bakalım ay başında belli olcak ...

senin nasıl gidiyo var mı bulantı filan
göbüşünce sertleşme var mı? valla ben cok sıkı bişi giyemiyorum cok sıkıyo yani rahatsız ediyo kasıklarımı..

kavsercim canım malesef kocalar böyle
kendi annesi hergün yanınınızda olsa bişey demek ama kız anneleri batıyo nedense.

ama her günde annenin gelmesi bence de anormal olur
haftada bir yaa 3-4 günde bir görüşebilrsiniz aslında hem sizde görüşemesenizde tlf laşırsınız.
Huzurunu bozma canım
ne annenden nede kocandan vazgec.
zaten yakında bebişin gelcek
annen mecbur bi süre hep yanında olcak : ) sonra sen bebişine bakıp anneni unutcan

hersey yoluna girer canım merak etme..

slm kuzularım nasılsınız :3::3:
biz iyiyiz çok şükür çağatay paşa şuanda uykuda bende gireyim dedim
elfim kuzum sevindim şeker çıkmamış tabi sen yınede dikkat et kuzumm tekrarlamasın şekercik :34:
moonum balımm nasılsın kuzum okudugum kadarıyla kocişe kızmışsın aahhh aahhh bu kocişler hepsi aynı
hem eve bak hem bebeğe hemde onlara bak istiyolar ama demiyolarki bunlarınkide can :19::22:
bu haftasonu kayınvalide ve 2 görümce gelcek bize bide çocukları var epeyde gürültülüler
evde koşturup duruyorum temizlik yapcam diye bugun herüfe dedim azcık yardım et felen
benim işim var falan filan kıvırdı bi kızdım dedim banamı yapcan senın anan gelcek çokda umrumdu
kalır böyle ev yemek felende yapmam ağırlarsın aileni epey bi fırçaladım dedim hem çağatay hem bu işler öldüm bittim
ne insafsızsın sen ya felen iice coştum :9: kocişde şaşırtı tepkime tmm tmm yaparım askım felen dedim ha şöylee :9::9:
yarın onu koşturcam ev işlerinde bi güzel yapsın yetti gari canıma :10:
dün gece çağatay tam bi eziyetti yarım saatde bi uyandı sabah nasıl oldu bana sorun kuzular
uyku muyku hiç bişey anlamadım valla umarım bu gece öyle olmz uyurda bende uyumuş olurum :53::16::16:
tatlım uykusuzluk kötü tarafı gerçekten::::::::::::::::::(
tabi kocişinde yapsın temizlik ne olcak sanki:) çağatayım öp yerime sen nasılsın cnm
canım gördüm sana cevapta yazmıştım demek sen görmemişsin:)))

kız ne yemicem düşük olmaması için hiç bilmiyorum.

canım benim bata göre 6. haftada ama doktora göre gecen hafta daha 15 günlük dedi ee tabi yumurtlama gününe göre doğru dedi aslında:)) neyse bakalım ay başında belli olcak ...

senin nasıl gidiyo var mı bulantı filan
göbüşünce sertleşme var mı? valla ben cok sıkı bişi giyemiyorum cok sıkıyo yani rahatsız ediyo kasıklarımı..
merhaba ben söyleyim sana birkaç şey.
cnm bitki çayları içme , özellikle adaçayı içme .kola,cips tarzı şeyler yeme çiğ et yeme çiğ köfte mesala etli ise yeme.salam sosis falan yeme hazır meyve suyu içme ilk üç ay özellikle yukarı uzanma kolunla.ağır kaldırma ,her gün mutlaka yumurta ye , sütün yoğurdunu ye ,özellikle c vitaminli gıdalar tüket yeşil biber limon suyu, mandalina gibi hücre çoğalmasını hızlandırıyor yapılanmayı hızlandırıyormuş bebiş için gayet iyi bişi. aklıma gelenler bunlar cnm

kavsercim canım malesef kocalar böyle
kendi annesi hergün yanınınızda olsa bişey demek ama kız anneleri batıyo nedense.

ama her günde annenin gelmesi bence de anormal olur
haftada bir yaa 3-4 günde bir görüşebilrsiniz aslında hem sizde görüşemesenizde tlf laşırsınız.
Huzurunu bozma canım
ne annenden nede kocandan vazgec.
zaten yakında bebişin gelcek
annen mecbur bi süre hep yanında olcak : ) sonra sen bebişine bakıp anneni unutcan

hersey yoluna girer canım merak etme..

inşallahhh canımmm saolasınn

tabi kocişinde yapsın temizlik ne olcak sanki:) çağatayım öp yerime sen nasılsın cnm

merhaba ben söyleyim sana birkaç şey.
cnm bitki çayları içme , özellikle adaçayı içme .kola,cips tarzı şeyler yeme çiğ et yeme çiğ köfte mesala etli ise yeme.salam sosis falan yeme hazır meyve suyu içme ilk üç ay özellikle yukarı uzanma kolunla.ağır kaldırma ,her gün mutlaka yumurta ye , sütün yoğurdunu ye ,özellikle c vitaminli gıdalar tüket yeşil biber limon suyu, mandalina gibi hücre çoğalmasını hızlandırıyor yapılanmayı hızlandırıyormuş bebiş için gayet iyi bişi. aklıma gelenler bunlar cnm

ayy allah size de yardım etsin valla inşallah bizde o günleri zor olmadan görürüz...

oo o zaman ben cok saglıklı ve doğru besleniyormuşum zaten:)))
zaten ben hiç zararlı bişi yemem sevmiyorum et ve et ürünlerini.
meyse suyu olarak kendim sıkıp içiyorum nar mandalina filan.. pek meyvede yiyemiyorum cünküü
kışın tek besinim kurufasülye :)) bide tavuk yemeği bide ıspanak filan işte...
öyle cok cips filanda yemem kola hiç içmem:D
hatta bi ara diyodum ulan hiç kötü alışkanlıgım yok ondan mu olmuyo acaba filan diye dalga geciyodum bundan sonra sigara alkol cip kola filan yicem içccem diyodum:D:D

maydanoz yeme dediler bide bana..
Allah a şükür kasık agrım dışında bide bel agısı dışında bişeyim yok
günlük işlerimi yapıyorum
yumurta yemege dikkat ederim sabahları ama o bana agır geliyo hergün yiyemem kesin sivilce akne filan yapıyo atamıyorum vucudumdan peynir ve süte bayılırım:))

aynen öyle kuzum uykusuzluk çok zor uykuyu alamayınca insanda halde kalmıyo
öyle böyle büyüyolarda annelik zor zanaatmiş kuzum boşuna değil cennet annelerin ayakları altında :16:
öperim kuzumm sende fatihimi öp bol bol :54::54::54::54:
çok şükür iyiyim kuzum işte barıştık kayınvaldegillerle baya iyiler şimdilik umarım hep böyle gider
iadei ziyaretleride pek bi çabuk oldu :9: bu cuma gelcekler pazar döncekler onlara hazırlanıyorum işte temizlik yapıyorum günlere bölerekten :10:
sen napıyosun kuzum iş güç nasıl gidiyo :48::48:

essue cnmmm hamişmişsinn çok sevindim cnm benimm Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip eder inşallahhhh :16::16::16:
bizi hbrsiz bırakma emi dr a gidişlerinden hbr et :48::49::nazar:

moon çoğunu demiş bide pekmez tahin ye bebişe çok faydalı kilosuna iyi geliyo
muz ye ceviz ye balık ye ımm başkaa folik asit almayı unutma kuzum
şimdililk aklıma gelenler bunlar cnm :34::56:

ayy allah size de yardım etsin valla inşallah bizde o günleri zor olmadan görürüz...

oo o zaman ben cok saglıklı ve doğru besleniyormuşum zaten:)))
zaten ben hiç zararlı bişi yemem sevmiyorum et ve et ürünlerini.
meyse suyu olarak kendim sıkıp içiyorum nar mandalina filan.. pek meyvede yiyemiyorum cünküü
kışın tek besinim kurufasülye :)) bide tavuk yemeği bide ıspanak filan işte...
öyle cok cips filanda yemem kola hiç içmem:D
hatta bi ara diyodum ulan hiç kötü alışkanlıgım yok ondan mu olmuyo acaba filan diye dalga geciyodum bundan sonra sigara alkol cip kola filan yicem içccem diyodum:D:D

maydanoz yeme dediler bide bana..
Allah a şükür kasık agrım dışında bide bel agısı dışında bişeyim yok
günlük işlerimi yapıyorum
yumurta yemege dikkat ederim sabahları ama o bana agır geliyo hergün yiyemem kesin sivilce akne filan yapıyo atamıyorum vucudumdan peynir ve süte bayılırım:))
et sote falan ye tavuk ye ama cnm proteinsiz kalmayın.bende kola falan içmiyordum meyve suyu kendin sık güzel olur cnm valla asıl zorluk doğunca özellik 40 gün çok zor
geçiyor cnm.

asembim ne yapalım tatlım iyiyiz birde paşamı gene hıçkırık tutu ağlar şimdi:( ya bu bazen yarım saat hıçkırıyor .sen genede fazla samimi olma cnm mesafeni koru benden dimesi yavrum yüz verince tepene çıkarlar.:19::19:

essue cnmmm hamişmişsinn çok sevindim cnm benimm Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip eder inşallahhhh :16::16::16:
bizi hbrsiz bırakma emi dr a gidişlerinden hbr et :48::49::nazar:

moon çoğunu demiş bide pekmez tahin ye bebişe çok faydalı kilosuna iyi geliyo
muz ye ceviz ye balık ye ımm başkaa folik asit almayı unutma kuzum
şimdililk aklıma gelenler bunlar cnm :34::56:
ah sagol canım inşallah hayırlısı ile artık bebişimiz gelir bizde çoluga cocuga karışırız:))

et sote falan ye tavuk ye ama cnm proteinsiz kalmayın.bende kola falan içmiyordum meyve suyu kendin sık güzel olur cnm valla asıl zorluk doğunca özellik 40 gün çok zor
geçiyor cnm.

asembim ne yapalım tatlım iyiyiz birde paşamı gene hıçkırık tutu ağlar şimdi:( ya bu bazen yarım saat hıçkırıyor .sen genede fazla samimi olma cnm mesafeni koru benden dimesi yavrum yüz verince tepene çıkarlar.:19::19:

evet 40 hem cocuk hem anne içinzordur tahmin edebliyorum
bebişin hıçkırık tutunca biraz limonla suyu karıştırıp içirsene hemen 1 cay kaşıgı kadar az bişi..
iyi geliyor diyorlar benim kuzenlere filan hep yapıyolardı...

ah sagol canım inşallah hayırlısı ile artık bebişimiz gelir bizde çoluga cocuga karışırız:))

evet 40 hem cocuk hem anne içinzordur tahmin edebliyorum
bebişin hıçkırık tutunca biraz limonla suyu karıştırıp içirsene hemen 1 cay kaşıgı kadar az bişi..
iyi geliyor diyorlar benim kuzenlere filan hep yapıyolardı...

yavrum bazen limon işe yarıyorda bazen kesmiyor benim amca kızı hemşire o söylemişti yapıyoz ama yok yani :) demek büyüyesi var bizde hıçkırık tutunca büyüyor derler:16::16:

sağolsın canım tşk ediyorum inş hepimize bekleyenlere şans getirsin maaşallah senin doğuma çok az kalmış bıcırık kızmı erkekmi Allahım bir avazda kurtarsın inş hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla al kucağına minnoşunu canım:nazar::nazar::nazar:

sağol tatlım benim oğluşum olacak:emir_bebek: .............rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah:nazar::nazar::nazar:allah hepimizin yardımcısı olsun :nazar:

Günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnn güzel anneler nassınız?:3::3::3::3::3::3::3:ben bugün saat 10 da hastaneye gidicem idrar tahlili yaptırıcam. Dktrum yaptır dedi çünkü idrar yollarında iltihap olabilirmiş:50: Wc ye 1 saat içinde 4-5 kez gidiyorum ağrım oluyo bakalım nolcak.neyse kahvaltımı yapıp :56:gideyim :10::10::10:grşrz yine gelirim kendinize iyi bakın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:79::79::79:

Back