Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

anammmm ben yerim bunları hele o iki görüntü yokmu o ona bittim canım benim yaaa duruşabak maaşallah annesi kcaman bir maaşallahhhhhhhhhrabbim sağlıkla sihhtla giydirmeyi nasip etsin gülüm

AMNNN GÜLÜMM BNMMM AMNNNN ALLAH RAZI OLSUNN cnnm bnmm

bizler muradıma erdik meleklerimize kavuştuk inş bekleyen isteyen herkesde kavuşur hayırlısylaa topiğimize bekliyoruzz kızlar haydi gelinnn bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzz

herkese mrb arkadaşlar ben uzun zamandır takip ediyorum ama aranıza katılmak bugün nasip oldu, konu için teşekkürler. Ben çok şey yaşadım muradıma erebilmek için yardımım dokunursa ne mutlu...

herkese mrb arkadaşlar ben uzun zamandır takip ediyorum ama aranıza katılmak bugün nasip oldu, konu için teşekkürler. Ben çok şey yaşadım muradıma erebilmek için yardımım dokunursa ne mutlu...

mrb canım hoşgeldin aramıza kedninden bahsedermisin ne kadadır istedin neler yaşadın bilmek isteriz en azından bekleyenlere yardımcı olursun canım

okadar mutsuzumki bugün yine kocaman bir negatif bhcg, evleneli 1.5 yıl oldu. bunun 8 ayı deniyoruz.daha doğrusu 1.5 yıldır istiyorum ama eşim bi 7 ay yurt dışına gitti. etrafımda bütün arkadaşlarım gebe. valla burda gebe kalamayanları görmesem tek gebe kalamayn kendimi hissedecem. çünkü benim çevremde herkes anne oldu. hemde fazla beklemeden. ne diyelim takdiri ilahi İnş. Allah olmayanlarada en kısa zamanda nasip eder.

mrb canım hoşgeldin aramıza kedninden bahsedermisin ne kadadır istedin neler yaşadın bilmek isteriz en azından bekleyenlere yardımcı olursun canım

canım 4 yıldır istiyoruz bebek pko olduğu söylendi klomenle yumurta geliştirmeye başladık sonuç alamadık, geçen yıl aşılama için tedavi başladı gonal-f ile geliştirmeye çalıştık yumurtayı ama gelişti çatlamadı, kontrollerden sonra çatladıysa da işe yaramazdı aşılama için. 2-3 defa da bu yol denendi olmadı, sonrasında kimyasal gebelik geçirdim tedavim yarım kaldı. Doktor yüzüstü bırakıp kayıplara karıştı izinli dediler 3 ay oyaladılar meger istifa etmiş.3 ay sonunda yeni doktor aramaya başladım aşılama için olmadı tüp bebek. Denemem gereken ne yöntem varsa hepsini deneyecektim derkeeennn birgün gece böbreklerim sancılandı acile gittik 3-4 gün adetim gecikmişti beta hcg istedim dr kum oldugunu söyledi hcg sonucu 6,93 cıkmıştı ben o değeri 4 yılda hiç görmedim. şüphelendim dr. söledim bi reçete dolusu böbrek ilacı yazdı gebe değilsin kullan dedi, inat ettim almadım. ertesi gün tekrar beta hcg 70 çıktı sonuç derken katladı gitti. Keseydi kalp atışıydı derken şimdi bir erkek bebek bekliyorum. İnsan hayatı Türkiye de o kadar ucuz ki, sağlık şaka gibi. Hele de istanbul da yaşıyorsanız çok dikkat edin her dr.a güvenmeyin.

canım öncelikle hoşgeldin aramızaa ne desem bilemdim çok zorlu bir yol biliyoprum bizlerde yaşadık her ay ama umutsuz olduğumuz zamanda kavuştuk herkesin hereyin bir zamanı var dün haberlerde izleidm daha 25 yıllık hasret sonrası kavuşuyo kadın bebeğine düşün rabbim istesin yeterki gerisi boş sakın isyan etme sabret elbet mükafatı olucaktır yeterki hayırlısını iste yaradandan

canım 4 yıl dile kolay ne yaşadın bir sen birde Allah bilir ama çok şükür sonunda kavuşmuşşun bebeğine Allahım analaı babalı sağlıklı sihhatli bir bebek nasip etsin inş sağlıkla al kucağına yaradanın bir mucizesi bu inş bekleyen herkese nasipo etsin ne güzelinat etmişşin içmemişşşin doktorlara göre hayat o kadar basitki Allah onları ıslah etsin gerçkten ben memlektimde böyle şeyler yaşamadım en iyi şekilderde bakıldım ama buraya gelin gırp olmya bile korkar oldum çünkü ölüm gibi hastaneye gitmek şimdiki doktorumdan çok mennunum aslında Allah razı olsun ama ondan öncekine gittim aylarca bir halttan anlamdı içeri girerdim çabuk çabuk soyunma bekleyenler var der üstün körü bakr gönderirdi daha geçenlerde gittim şişilye usg isitiyorum deidm zmaanın geçmi ne gerek var bebek ters diyo ne yapıcan elinle düzelticenmi diyo neyse çektirdim sonucu götürdğm içeri diyoki neden bana getirdin benmi istedim sen istedin gömtür kendi doktoruna sor bu kadar iş basit onlar için rabbim oarlara düşürmesin oralrsızda etmesin çok zor insaflısına nasip etsin rabbim

tmm cnm hallettm saolasınnn

ne demek kevserim sende kıyafetlere bakınca olsada giydirsem diyomusun ben dün sabah kalktım aldım tulumu görütdüm eşimin kucağına attım şimdilik boş ama dolusunu geitricem snei uykundan uyandırıcaz ohh diyorum nasıl hoşuna gidiyo delinin daha yokken böyle doğsa ne yapıcak bilemiyorum

aminn canım herşeyden önce rabbim hidayet eylesin herkese, bende şişlide bi prof.a gitmiştim benden o istemişti usg. ondan sonra hangi dr.a gttiysem profun öğrencisi çıktı ilgi konusunda pek sıkıntı yaşamadım ama son olay önemli anda önemsiz konu hissi yarattı çok şükür ki geçti. kafaya takmamak önemliymiş onu anladım rabbim ihmal etmez imtihan eder bu da bizim sınavımızdı.

evet canım vallaha bizlerin canı onlara teslim ediyoruz böyle olunca korkuyorum bende el mahkum işte bende bir kaç ay önce eltimin doğumuna gittim yanında kaldım eltim dediki çok ağrım var sezeryan olmuştu hemşireye söylede gelsin iğne vursun gittim söyledim kıçını kaldırıpda bakmıyo içeri almıyo neymiş vakti varmış neyse gittim ki eltim durtamıyo tekrar gittim hemşire kalktı tersleyerek konuştu buna bir bağpırdım bir tersledim paşa paşa geldi vurdu zaten 5 dk sı varmış iğnein saatine deidmki keyfemi geliyoruz kadın orda can çekişyo acıdan o oturmuş fatmagüülü izliyo kadın sonrasında nasıl ilglnedi malesef iştee kötü örnekler bunlar

kızlar ben çıkıyorum eşim ypolda kıymalı makarna yapıcam 7 maçı var altıbuçuk gibi gider bende gleirim gelin beklerimhadi kaçtımmmmmmmmm

Selamlarrrrrrrrrt
Kuslar yoruldum geldım ya topuklu gıymıstım ayaklarımın canına okumus nasıl agrıyolar
Kımse kalmamıs ya ben de neler kaynattınız ona bakıyım elifım doktor sonucunu merak edıyorum dur bı okuyum.

doğru canım ama şu bir gerçek özel olsun devlet hast. Olsun yaygarayı bastın mı senden alası yok oetada bir hak varsa sonuna kadar arkasında olacaksın kendini ezdirirsen tepene binerler. Bende yemekle uğraştım eşim gelecek senin durumun ne canım telden giriyorum bilgilerine bakamadım bebiş durumu ne alemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…