- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
nerlerdesin kızım sen yinee kaçak hamiş senibacım giyme topuklu hamilelerde önermiyolar ben doktora gitmedim meliam yarın sabah gidicem inşSelamlarrrrrrrrrt
Kuslar yoruldum geldım ya topuklu gıymıstım ayaklarımın canına okumus nasıl agrıyolar
Kımse kalmamıs ya ben de neler kaynattınız ona bakıyım elifım doktor sonucunu merak edıyorum dur bı okuyum.
aynen öyle canım çekimser oldukçaa üste çıkıyolar malesef heleki özelde birde para sayıyosun daha itinalı olmak zorundlar benim durmum şimdilik iyi çok şükür günler ilerledikçee zorlanıyorum ama olsun çok şükür rabbimedoğru canım ama şu bir gerçek özel olsun devlet hast. Olsun yaygarayı bastın mı senden alası yok oetada bir hak varsa sonuna kadar arkasında olacaksın kendini ezdirirsen tepene binerler. Bende yemekle uğraştım eşim gelecek senin durumun ne canım telden giriyorum bilgilerine bakamadım bebiş durumu ne alemde
umut güzel cnm
iyiyiz paşa yoruyor yavrum bol bol dinlen valla enerji topla kuzum:)))))))) sen nasılsın bebişin nasıl
moncupğum nasılsın evet yaa umut güzel de işte bakalım artık ne oucak yerim ben o paiayı demek yoruyo ee büyüdükçee yoruyolar daha fazla bende yorgunum sırtım bugün çok ağrıdı işten dolayı sanırım bebeişte bugün şu alt kısma vuruyoki sancı giriyo öyle yani arada orda geziniyo yokluyo sanırım çıkıcapı yeri sıpam