canım zaten sadece kek ve fındık ezmesi çekiyo gülüm yarın doktora gidicem bakalım sonuca göre böyle azar azar tadımlık derse raht ederek yerim şimdi korkuyorum gülüm yaaa:26:
aynen canımmm sırtım ağrıyo sabahtan beri..
üstüne grip olmuşumm...
ıhlamur kaynatırım akşama da içerim ya bol limonlu nasıl geçicek bu böyle bilmiyorum
off canım benim sendemi yakalandın yaa bu doğuma yakın çok hassas oluyo bünye nedense herkeste bir hastalık oluyo ıhlamur iyi gelir kuzum iç onu benim babamın eşide onun sayesinde atlattı birde gribe en iyi çözüm limon bak benide yakalıyo böyle başlangıcı oluyo o gün bir su bardağı limon sıkıp içiyorum ertesi güne kalmıyo ymeinle burnumu silmekten acırken hemen geçiyo sende iç hergün bir bardak iç bol bol mandalina yee emin ol en geç bir haftaya hiç biri kalmıyak oflum
mandalina yiyorum zaten bol bol da işte evde limon kalmamış.
kocişe söyleriz de gelirken alır artık..
akşama kaynatırım ona da içiririm.
o gripti bana geçti sanırım o atlattı bana verdi gribi
zaten banada sürekli eşimden geçer dikkat etsemde yok olmuyo bende diyorum yaklaşma sakın bana canım benim en iyisi limon klesinlikleiç vallaha bakk kesip atacak gör bak
içicem canım akşama bende gribi zor atlatıyorum zaten
zor ki yaaa gripte vallaha adamı yatırıyo resmen bende şimdi ateş basıyo sıcak geliyo bazen çıplak geziyorum şortlu falan korkuyorum bende hastalanıcam diyee nasıl yapıcam bilemyiroum üşdüğümde giyerimde işte üşüsem
bende öyle yaptım da üşüttüm sonra acillik oldum işte
aman gülüm aman dikakt etmek lazım ekndi sağlığımız bebeğimiz içinde işte insan hasta olunca aklı başına geliyo sağlık gibisi yok diyo iştee maelsef şaka maka kış gledi artık birde benim doğum tam şubata geliyoki ne yapıcaz bilmiyorum nasıl giydirmem gerek neler almam gerek birkaç birşey aldım resimleirni çekeyimde ekleyeyim ddurun
sağolsın kevserim Allah razı olsun hepimiz inş sağlıkla giydirelimoyyy hepsii çok güzell ya allahım hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin inşş
çok güzeller yaaa :))
RABBİm sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallahh
kızlar şimdi çıkıyorummmm ben..
akşama gelin ama yaa canım sıkılıyo konuşuruzz......
bnde kızıma aldığım cicişleri paylaşıyımmm
bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?