nerlerdesin kızım sen yinee kaçak hamiş seniSelamlarrrrrrrrrt
Kuslar yoruldum geldım ya topuklu gıymıstım ayaklarımın canına okumus nasıl agrıyolar
Kımse kalmamıs ya ben de neler kaynattınız ona bakıyım elifım doktor sonucunu merak edıyorum dur bı okuyum.
aynen öyle canım çekimser oldukçaa üste çıkıyolar malesef heleki özelde birde para sayıyosun daha itinalı olmak zorundlar benim durmum şimdilik iyi çok şükür günler ilerledikçee zorlanıyorum ama olsun çok şükür rabbimedoğru canım ama şu bir gerçek özel olsun devlet hast. Olsun yaygarayı bastın mı senden alası yok oetada bir hak varsa sonuna kadar arkasında olacaksın kendini ezdirirsen tepene binerler. Bende yemekle uğraştım eşim gelecek senin durumun ne canım telden giriyorum bilgilerine bakamadım bebiş durumu ne alemde
umut güzel cnm
iyiyiz paşa yoruyor yavrum bol bol dinlen valla enerji topla kuzum:)))))))) sen nasılsın bebişin nasıl
Eliif nıye gıtmwdın len doktorazehra güzel isim aslında kuzum madem eşinde seviyo koyabilirsin ama işte snei anlıyorum bir türlü karar veremiyosun hep acabalar oluyo bende buluyorum ama vazgeçiyorum sonra:26::26::26:
Eliif nıye gıtmwdın len doktora
Sabah gırmedım kimse yoktur dıye megersem gelmişşin bacım ya.
Nasılsın ne var ne yok snlat bakım)
Ya yemegım cok az nırere tabak sehrıye corbadı var
Etli bıber dolmam var ama sadece bırer tane yetmez demı
Ne yspsam yanına pratık:44:
kuzum eşim görevliydi cuma gününden kalma bakırköye adam götürdü mecburi kaldım ama yarın sabah kesin gidicem gülüm ne anlatayım vallaha yotgunum sırtım vede göğüs altım yani kaburgam çatlıyo öyle işte asıl sen anlat len niredeydin bakem
aman salata yap yeter beee canım daha ne olsun
Aman bugun evden cıkmak hıc içimden gwlmedıde arkadadım gwl buluşalım dedı
Kıramadım onu ven ne zqman suraya gıselim desem hwo gelir bebesıyle
Alışverıs merkwzıne gıttık bı kardesıme gecelik aldım ceyızlik baskada bı cacık slmadım
Oglen tıkındım bıde ole ıste yorulmusum ams
Ya hep evde sdursam bogazım durmucsk biliyorum bosuna kilı alcam bole hıcdegılse hareket oluyo bana
Yok bacım gıymem topuklu bıdaha zatı cok nafır gıyerım bıgunde ıçimden geldı gıydım ya. Pişman oldum)
ben yappam geliyimmi
Ben hamur mayalayım bıdı yapıyom kıslar kahvaltıyla gecıstırelim esım ywnı cıkıyomus bı saatede hazırlarım
Hadı optum mınnos yarın gelirim doktordan sonra hemen gel emi
Bakarmıson yalnı aalatadan ısendım hamur işi yapcam heheytttttt
tmm cnnm bnmm sol kasığım ağrıyo ya arda bi geliyo ağrı bıck saplıyorlar sankii ya miğdem yandığında oturup ağlıyorum kızlar valla hayatttan kopuyorumm
saolasın cnm bnm şimdii çok şüüükür geçti..artıkk yavaşş yavaş dğumu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?