Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

nerlerdesin kızım sen yinee kaçak hamiş senibacım giyme topuklu hamilelerde önermiyolar ben doktora gitmedim meliam yarın sabah gidicem inş
aynen öyle canım çekimser oldukçaa üste çıkıyolar malesef heleki özelde birde para sayıyosun daha itinalı olmak zorundlar benim durmum şimdilik iyi çok şükür günler ilerledikçee zorlanıyorum ama olsun çok şükür rabbime
umut güzel cnm

iyiyiz paşa yoruyor yavrum bol bol dinlen valla enerji topla kuzum:)))))))) sen nasılsın bebişin nasıl

moncupğum nasılsın evet yaa umut güzel de işte bakalım artık ne oucak yerim ben o paiayı demek yoruyo ee büyüdükçee yoruyolar daha fazla bende yorgunum sırtım bugün çok ağrıdı işten dolayı sanırım bebeişte bugün şu alt kısma vuruyoki sancı giriyo öyle yani arada orda geziniyo yokluyo sanırım çıkıcapı yeri sıpam

zehra güzel isim aslında kuzum madem eşinde seviyo koyabilirsin ama işte snei anlıyorum bir türlü karar veremiyosun hep acabalar oluyo bende buluyorum ama vazgeçiyorum sonra:26::26::26:
Eliif nıye gıtmwdın len doktora
Sabah gırmedım kimse yoktur dıye megersem gelmişşin bacım ya.
Nasılsın ne var ne yok snlat bakım)

Eliif nıye gıtmwdın len doktora
Sabah gırmedım kimse yoktur dıye megersem gelmişşin bacım ya.
Nasılsın ne var ne yok snlat bakım)

kuzum eşim görevliydi cuma gününden kalma bakırköye adam götürdü mecburi kaldım ama yarın sabah kesin gidicem gülüm ne anlatayım vallaha yotgunum sırtım vede göğüs altım yani kaburgam çatlıyo öyle işte asıl sen anlat len niredeydin bakem

Ya yemegım cok az nırere tabak sehrıye corbadı var
Etli bıber dolmam var ama sadece bırer tane yetmez demı
Ne yspsam yanına pratık:44:

Aman bugun evden cıkmak hıc içimden gwlmedıde arkadadım gwl buluşalım dedı
Kıramadım onu ven ne zqman suraya gıselim desem hwo gelir bebesıyle
Alışverıs merkwzıne gıttık bı kardesıme gecelik aldım ceyızlik baskada bı cacık slmadım
Oglen tıkındım bıde ole ıste yorulmusum ams
Ya hep evde sdursam bogazım durmucsk biliyorum bosuna kilı alcam bole hıcdegılse hareket oluyo bana
Yok bacım gıymem topuklu bıdaha zatı cok nafır gıyerım bıgunde ıçimden geldı gıydım ya. Pişman oldum)

hıım hemde alışverişe gittiniz gezdiniz o topuklularla vallaha giyme bacım rahatlık önemli ben bayadır babetten başka birşey giymiyorum çok rahat onunla bile yorulduğum oluyo hımm demek gecelik aldın nasıl seksümü bari ne renk :18::18::18:

Ben hamur mayalayım bıdı yapıyom kıslar kahvaltıyla gecıstırelim esım ywnı cıkıyomus bı saatede hazırlarım
Hadı optum mınnos yarın gelirim doktordan sonra hemen gel emi

bende çıkayım bari sırtımdan duramıyorum kızlar yarın gelirim doktordan sonra görüşürüz

tmm cnnm bnmm sol kasığım ağrıyo ya arda bi geliyo ağrı bıck saplıyorlar sankii ya miğdem yandığında oturup ağlıyorum kızlar valla hayatttan kopuyorumm

kızlar merhaba cümleten.ben 12.haftaya girdim çok şükür.haftalardır girmiyorum nete yatak döşek yatıyorum o kahrolasıca mide yanmasından.ama nasıl midemde ateş var cayır cayır yanıyo.hazımsızlık gaz.bulantı kusma ne istersen var. renie diye bir şurup var onu kullanmaya başladım günde 3 öğün yemek aralrında.ben hemşireyim ya doktordan ben rica ettim ona kalsa idare et diyodu.edilcek gibi değilki.bebeğede hiç bir sakıncası yok Allahın izniyle.eziyet çekmeyin kullanın kızlar.doktorunuza danışın içiniz daha rahat olsun.:)))

bende evi tewmizleyim barı ögleden sonra gelirim kıslar. bir gibi falan elif sende o sekilde burda ol taammı haberlerini bekliyourm optüm kocaman.

laylaylommm
çok şükür dostlarrr benimde artık bebişim varrrr
laylaylooom

görmesek de duymasak da o bebiş benim bebişimdirr:)))))

özelmesaj atamıyorum kızlar...
elifcim mesajın için teşekkür ederim güzel dileklerin düşündügün için...
İnşallah hayırlısı ile bebiş gelir bu defa bakalım
bi kalp atışllarını duysam hayırlısı ile işte o zaman inanıcam ama
daha aralıgın ilk haftası gidicem doktora...
bu süre içnde hep tedirginlik olucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…