Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

baharatlı yememeye özen göster canım.
bende acı baharatlı yediğim zaten midem yanıyo resmen

tmm cnnm bnmm sol kasığım ağrıyo ya arda bi geliyo ağrı bıck saplıyorlar sankii ya miğdem yandığında oturup ağlıyorum kızlar valla hayatttan kopuyorumm

aynen canım karışık duygular içindeyim heyecan korku hepsi var..
ama oğluşumu çoık merak ediyorum kurban olurum ben onu verene
ama çooook aşırı çatladım veee çok kilo aldım ((
eşim bile dalga geçiyor benle

oyy cnm bnmm ya bnde çok merak ediyormmm bnde çatladım kilo aldım bnlede eşim çok dalga geçiyor danam diye seviyo bnii sağlıklı bişeklde al kucaına cnm bnm inşşş

tmm cnnm bnmm sol kasığım ağrıyo ya arda bi geliyo ağrı bıck saplıyorlar sankii ya miğdem yandığında oturup ağlıyorum kızlar valla hayatttan kopuyorumm

kasık ağrın mı var :26:
üşüttün mü canım.a
aman dikkat et idrar yolu enfeksiyonu da olabilir...
ben valla ekşiymiş acıymış unuttum baharatsız takılıyorum
sende yeme bişey olmaz ALlahın izniyle

oyy cnm bnmm ya bnde çok merak ediyormmm bnde çatladım kilo aldım bnlede eşim çok dalga geçiyor danam diye seviyo bnii sağlıklı bişeklde al kucaına cnm bnm inşşş

kalçalarım çok büyüdüüü ve aşırı çatladıııııııı (
omuzlarım genişledii
karnımda çok az çatlak varr
o da son zamanlarda oldu bebiş aşağı ağırlık yaptığı için...
şimdide bacaklarımın arka tarfları çatlıyo
bi yandan üzülüyorum ama oğluşum için değer diyorum

aynn balım bnde bazen çok üzülüyorum diyoru kızıım için herşeyy yeterki onlar sağlıklı olsunlarrr

kızlar ya afedersiniz ama tuvalete gittiğimde tuvaaletimi yaparken karnım çok ağrıyo sankii ölücem cnm çıkıyo zannediyorum

biraz üşüttümm galiba ya allahım yardımcımız olsunn

oy canım benim bence takma kafana o kiloları taksanda alıyoruz takmasanda bende 8 kilo aldım toplamda ve daha 3 ayım var bakalım ne olucak tek tesellim şeker falan yasak yaa almam diye umut ediyorum çatlak bendede oldu ama öncesinde kio aldığımdan dolayı karnımda 3-4 çizik vardı tırnak kadar şimdi onlar büyüdü boyluca hemde kırmızı böyle bende çok sinir oluyodum ama artık baktımki sinir olakişe yaramıyo ne ypalaım anne olmak kolay değil

gaz sancısı canım o.
gazını çıkartamadığın ve afedersin tuvaletini yapamadığın için sancı oluyor.
bana da oluyor o

değer oflum değer azmı bekledik onları biz her ay nasıl yıkıldım umut ettik gelmediklerinde canımız yandı şimdi çok şükür rabbbim nasip etti ve sağlıklılar ne yapalım birşeylerden ödün veriyoruz bu daha başlangıcı rabbim yeterki hayırlı evlat kılsın nasip etsin gerisi önemli değil beee gülüm hiç takma o güzel kafanı tadını çıkar kavuşuyosun oğluşunaaa yerim ben sizi

biraz üşüttümm galiba ya allahım yardımcımız olsunn
bende grip olmuşumm...
nefes alamıyorum yaaa

ben çok zayıf başladım 50 kiloydum.
şimdi 70i de geçmişimdir

galibaya insanın canı nasıl acıyor yarabbm ya
evet canım bebişlerde öyle oluyolar işte.
gazları çıkmadığı zaman nasıl ağlıyolar

haklısın canımmm..
bazı şeyleri görmemek gerekiyor..
hayırlı sağlıklı bir şekilde gelsinler de...
bende sizi yerimmmmm

bende grip olmuşumm...
nefes alamıyorum yaaa

ben çok zayıf başladım 50 kiloydum.
şimdi 70i de geçmişimdir

canın sağ olsun oflum hiç üzülme daha fazlasını alanlar var verirsin kuzum sıkıntı ettikçe bak oğlunda etkilenir hamileik bu vallaha tadını çıkarmak lazım benim şu şekerim çıkmasaydı sallamıştım şimdi nasıl çekiyo tatlı biraz önce balkonu silerken kek kokusu geldi ağlayasım geldi zaten en çok canım kek isityo yiyemiyorum diyee canım yandı şimdi herşey serbsetken tadını çıkarın vallaha bakk oflum dert etme

kıyamam canım yaa..
tadımlıkda olsa bence kek falan ye.
bebişin canı çekerr

bilyorum kolay değil insanın canı acıyo ama iştee takamamk lzaım oflum mümkün olabildiğince en azından rahat geçiririz bu dönemleri kuzum

bilyorum kolay değil insanın canı acıyo ama iştee takamamk lzaım oflum mümkün olabildiğince en azından rahat geçiririz bu dönemleri kuzum

aynen canımmm sırtım ağrıyo sabahtan beri..
üstüne grip olmuşumm...
ıhlamur kaynatırım akşama da içerim ya bol limonlu nasıl geçicek bu böyle bilmiyorum

kıyamam canım yaa..
tadımlıkda olsa bence kek falan ye.
bebişin canı çekerr

canım zaten sadece kek ve fındık ezmesi çekiyo gülüm yarın doktora gidicem bakalım sonuca göre böyle azar azar tadımlık derse raht ederek yerim şimdi korkuyorum gülüm yaaa:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…