Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

evet blım ya hayattan kopuyorum miğdem yandığımm valla çok zor..insan artık doğmasını istyor yarabbm sağlıkla inş..

evet blım ya hayattan kopuyorum miğdem yandığımm valla çok zor..insan artık doğmasını istyor yarabbm sağlıkla inş..

az kaldı gülüm az çoğu gitti artık vallaha önce sen peşinden ben inş hayırlı bir şeklde olur doğıumumuz gün geçtikçe ciddi ciddi çok korkuyorum bennnnnnnnn:18::18:

az kaldı gülüm az çoğu gitti artık vallaha önce sen peşinden ben inş hayırlı bir şeklde olur doğıumumuz gün geçtikçe ciddi ciddi çok korkuyorum bennnnnnnnn:18::18:

aynn blım ya tanıdıığm komşumuz doğum yaptı bnm gttiğim hastanede dr da aynı kadın kopmuşş hyttn okadar kötüydükü anlatamm blım ya valla tırstım allah yardımcımız olsun

aynn blım ya tanıdıığm komşumuz doğum yaptı bnm gttiğim hastanede dr da aynı kadın kopmuşş hyttn okadar kötüydükü anlatamm blım ya valla tırstım allah yardımcımız olsun

Allah yardımcımız olsun gülüm cümlemizin kolay değil zor hayırlısı ne ise onu yaşarız inş ben asıl sezeryandna korkuyorum nedense normali yine azıcık daha gözüm kesiyoda

Allah yardımcımız olsun gülüm cümlemizin kolay değil zor hayırlısı ne ise onu yaşarız inş ben asıl sezeryandna korkuyorum nedense normali yine azıcık daha gözüm kesiyoda

aynn blım neyapcaz böyle bilmiyorum....yarın da sağlıkocağına tcem kntrole bakalım ne olcakk

benim çok oldu üzeirne yatamadım zaten yattığım sol tarafım vardı onun sayesnde yatamamıştım yaa kevserim biz hala isim bulamadık

ahh gülü bnde aynı şu smi söylüyorum vazgeçiorum bklım ne olcak cnm şu konuda hata yapıyrumm acaba ya eşim daha evlenmeden önce sözlüyken falan hep kızım oolsun zehra istiyordu kırıyorum hani diyorum ki zehra olmasın acaaba yanlış mı yapaıyorumm:26::26::26::26:

zehra güzel isim aslında kuzum madem eşinde seviyo koyabilirsin ama işte snei anlıyorum bir türlü karar veremiyosun hep acabalar oluyo bende buluyorum ama vazgeçiyorum sonra:26::26::26:

hoşbuldum canım nasılsın...

hoşbuldum elifim ne yapıyosun :))
iyiyim canım bi ağırlık var.
bi yandan evde odadan odaya yürüyim diyorum

oyy gülüm benim şimdi sende nasıl heyecan vardır korkuyla karışık kıyamam ben sana snein yerine ben bile heyecanlanıyorum oflum Allahım yardımcın olsun vallaha dualrım seninle tüm doğum yapanların rabbim yardımcısı olsun inş sağlıkla alıp geliceksin paşamaı görücez burda biz onu çok beklledik artık gelsinde görelim annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…