Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Merhaba..

özelde muhayene ücretleri sgk için çok değil ortalama 25-55 arası fakat tahliller çok pahalı haklısın. Ben tüm muhayene ve doğumumu özelde yaptım fakat tüm tahlil ve amniyosentezi devlette yaptırdım. Özel hastanelerdeki doktorların çoğu bu konuda anlayışlı oluyor. Bu şekilde daha güvenli ve uygun oluyor..

ooo hoşgeldin gülüm vallaha anlşadım güzel geçtiğini salı döneriz diyosdun ses çıkmayınca kesin herşey yolunda dedim öylede görünüyo çok şükür gittiğinmnize değdi torun değiştirdi herşeyi bak eşinde çok mutlu olmuş inş bir daha sorun çıkarmazlarda yaşananlarda unutulur gider kuzum çağatayım nasıl perişan olmuştuır yollarda kıyamm ben ona
topiğin hayırlı olsun güzelim tüm arkadaşlara selamlar
hülyam kuzum hoşgeldin nerelerdesin yahu sana mesaj atalı çok oldu bekledim sürekli ama dedimki girmiyo demekki bacım yaklamış doğumun az kalmış Allahım bir avazda kurtarsın sağlıkla al yavrunu inş kucağına bir ara gelde anlat durumun nasıl nasıl yapıcan afacan ne yapıyo annesi
a.slm kevserim bak ben sana dedim ddimi affettiri diye hele bir ettirmesin çekeceği olur kocanın alışverişler yapılmış çanta hazırlanmöış maaşallahh bende bir hazırlasam tamöamlasam aldımda daha eksikler var bayya birr hemde o gün aldıklarımıza bakıyoruzda bunlar 2 günlük giyeceği olur diyoruz anladımki daha çok alınması gereknler varrmaaşallahh kızına annesi büyüdü az kaldı glecek dünyaya yakında hayırlısıylaaa
kızlar kabul ederseniz aranıza katılmak isterim daha 1 haftalık hamile çiçeği burnunda bi anne adayıyım
ne demek canım hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebeğin rabbim sağlıla almanı nasip etsin kucağına sağlıklı haömleilek geçir inş
:126::126::126::126::126::124::124::124::124::118::118::118::118::121::121::121::116::116:
kevserim can sıkıntısından azıcık sıkılmışşın çok belli oluyo
Eki Görüntüle 550312 cnm ıkıldı bnde kocişimle düğünümüzden bi foto eklymm dedddmmm
vawwwwwwwwww gülüm çok güzelmişşin hee kaşlara gözelre bak sen maaşallah rabbim hiç bozmasın mutlulğunuzu inşşş AMİNNNNNN
selam kizlar biz suan tam 12 haftalgizzz :) Sizler neler yasadinzz yeni hamisken cevaplarinizi bekliyorumm !.
a.slm canım rabbim tamamnını erdirsin sağlıkla al kucağına inş ben kendi as-dıma söyleyeyim biraz zoru mide bulantılarım olduğu zaman ama geçti fazla süremden çok şükür sıkıntım olmadı öylee büyük
meraba canım evet dediğin gibi devlette tahlileri yaptırnca iyi oluyo giriş ücreti 25 tl burda o kadar sıkıntı değil aslında bende şimdi pişmanım öyle yapsaydım başından beri diye çünkü doğumum burda devlette olmıycak sanırım böylee arada kalmaktansa tek doktorla özelde kalsaydım diyoum balkalım hayorlısı ama tahlileri her doktor öyle kabul ediyomu bilmiyorum bir keresinde hormon testleri istemişlerdi özelde 350 tl tutu hepsi ama biz devlette yaptırdık birşey demeişlerdi ben biraz çekindim kabul ederlermi diye ama sorunolamdı sürekli olmasa sıkıntı baştan yapardım diye düşünüyorum:26::26::26::26:
kzlar evledmm resmide şimdi nasıl kaldırcammm

kevserim daha silemezsin eklediğinde yarım saat dolmadan silinebiliyo balım o kalır öyle ama çok rahatsız olursan sıkıntı olursa eğer yetkililerle görüşleim belki silebilirler anlarlar bilemiyorum :26::26::26:

günaydın kızlar dün hiç giremedim eşim evdeydi geç kalktık ye iç banyosudu akşam yemeğişyidi çamaşoroydı derken yorulmuşumki erkenden yattım artık yoruluyorum uykusuzlupğa gelemiyorum yatıncada uyuyamıyorum hemen ama en azından dinleniyorum hafta sonu evim battı eşim evde olunca önemsemiyorum ama batıyo vallaha şimdi girişicem biraz işim fazlaa 3 saat sürer muhtemelen pc açık ama arada gelirim bakarım yazan olmuşşsa cevaplarım yoksa şime bakarım bittiğinde glirim görüşşrüz melsiam gelirsen doktora bugün gidemedim eşimin görevi var bakırköye adam götürücek o yüzden yarın sabaha kaldık hadi görüşmek üzere öpüldünüzzz

maşallah size kuzulcuklarım:) iyi fatih ne yapsın tatlım bizimkide 5200 gram olmuş maşallah:))) subhanallah.seninkide tombiş maşallah rabbim nazardan saklasın aylık 500 gramın altına düşmeyince ek gıda vermiyorlar aylık 750-1500 gram arası normal tatlım ek gıda derken iki tatlı kaşığı sebze çorbası yada iki tatlı kaşığı ev yoğurdu gibi şeyler verilebilir 6 aydan sonra cnm maşallah sütün yarıyorsa 4 ay erken 6 aydan sonra ver bebişim.çağatay prensimi öp yerime kokla .gaz sancısına adaçayı yağıyla karnına ve ayaklarınıa masaj yap iyi geliyormuş annem abimin kızına çok yapmış rahatlatır.

günaydn blımm yorma FAZla kendii bnmde btti tek çamaşır katlancak bi bkliyooo

oyy gülümm bnm tşkk ederimmm ekledim ama kaldırmasını biilmiyorum ya nasıl kaldırcaz acaba ya

günaydn blımm yorma FAZla kendii bnmde btti tek çamaşır katlancak bi bkliyooo
vallaha yoruldum kevserim biraz derin temizlik yaptım ama bende bittim acıkmışımki yemek yiyorum nefessizcee
oyy gülümm bnm tşkk ederimmm ekledim ama kaldırmasını biilmiyorum ya nasıl kaldırcaz acaba ya

canım benim site yönetimine mesaj atalım bakalım kaldırılabilirmi kazen diye yönetici var ona bir yazz durumu anlat özelden bakalım ne diyicek:18:

oyy afyett olsunn bnde oturuyorum çamaşırlar katlancak dnlen abalımm atalım bcm nerden bulcazz

oyy afyett olsunn bnde oturuyorum çamaşırlar katlancak dnlen abalımm atalım bcm nerden bulcazz

sağol gülüm katlarsın aman onda birşey yok dert etme kuzucum şimdi özel mesaj gönderiyosun yaa bildiğimiz onu yap bir tek alıcı kısmına kazen yaz gönder balım bana nasıl gönderiyosan öyle farkı yok canım benim

tmm cnm bnm saolasın arkadaş olarak ekledm yoksa msj gtmyo bakalım kabul etcekmi

tmm cnm bnm saolasın arkadaş olarak ekledm yoksa msj gtmyo bakalım kabul etcekmi

eder sanırım bak sen en iyisi bebek topiğindeki meg varya ona yaz o ilgilenir canım tanıyosun zaten ona bir yaz olabilirmiymiş o sana söyler kuzum en iyisi bu:26:

eder sanırım bak sen en iyisi bebek topiğindeki meg varya ona yaz o ilgilenir canım tanıyosun zaten ona bir yaz olabilirmiymiş o sana söyler kuzum en iyisi bu:26:

ee cnm bebişimz nasıl bakalım ağrın fln varmı

ne yapsın canım büyüyo işte çok şükür 2 gündür biraz karın ağrım var böyle esnedikçe ne bileyim ayakta kalınca sırtumda ağrıyo karnımda bilmiyorum normalmi gülüm sen naıslsın sendede oluyomu gördünmü dün fısıtığı ne yapıyyodu

çok şkür blım normal bnm de oluyo..ya cnm kız bzn baş aşşa dönüyo gecen akşam yemek yiyordum ayağını dayadı karnıma eğilemiyorum..

gördüm balım oynuyodu cadı kızım ..ya benim de miğdem çok yanıyo kanım ağrıyor hiç sorma balım ya miğdem beni öldürüyorrr benii ya

gülüm o bendede oluyo ayakları tam şeyin üzerinde bir vuruyoki ama çok acıyo bundan sonrada mide yanmaları olucak başta bulantı şimdi yanma vallaha bitmiyo anacım hayırlısıyla sağlıkla bir gelseler kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…