Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Selamm canlarrr
Melisam elifim moonum nasilsinizzzzzz

Elifim masallah 5.5 kilo vermissin ne guzel bende toplam 9.5 kilo verdim de sutum azaldiya bi se kizlar bnm bebegim mama yemiyo artik gece yatarken ne yediriyim ben kizima sasiriyorum valla ya mamayi birakti ne versem yer acaba tok tutan

Kevserim hosgeldin canim benim sana asil maasallah 10 kilo de gitsin daha vericekmisin kuzum ne kadar surede verdin benimde hergun gram fark ediyo nasip olursa yarimada oruclara basliycam zati acim bosa giesin borclarimi tutayim kevserim gece yatirmadan once yedirmwyi diyosan ben sute 3-4 TANE CIXBEBE BIRTANE muz koyuyorum yediriyorum gecede sut isityorum sende basla yasina ne kaldiki surda azdan ver alerjisi yoksa basla kuzum alis cok seviyo sutu bi dikmede 130 140 cc iciyo sonra birdaha isityorum sabaha karsi ondada 50 anca iciyo bazen daha fazla karni ytok olunca guzelde uyuyo ama bu gece agzima etti o ayri

Günaydın canim nasilsin gecen kotu gecmis hee cokmu uyandi kuzicuk
Benimkinide 12 de alsim pirinc unu verdim ya ikiue kadar uyumak bilmedi sipaa

Kayvaltisini verdim uyuttum uyanmadan bi hqlilarimi silebilsem super olcek bi galilarla koltuklarim kaldi annem sagolsun yapti hep bide yatak odamon tulu yikanacak

Gunaydinnlarrrr

Elifim cok saol ya 2 ayda yada 1 ayda cNim yalan olmasin valla hatirlamiyorum cnm suan67 bi 60 dussem tama olucak ne guzel ttyorsun elifim oruclarini gunlerde kisa masallah elifim aldim sut icmedi sipa svmedi nasil sevdiricem bilmiyorumya bizim kiz 2 saat salladim uyuturken gecede elli kere kalkti su verdim emzirdim bi de ayagimda salladim yatirdim simdide uyuyorr

Günaydın canim nasilsin gecen kotu gecmis hee cokmu uyandi kuzicuk
Benimkinide 12 de alsim pirinc unu verdim ya ikiue kadar uyumak bilmedi sipaa
Gunaydin melisam sorma essek disten tine cikariyo yaa anami aglatiyo bende yaptim islerimi yatak odam disinda esim de alisde uyiyo bende yemekleri yaptim alise corba ve haslama yaptim bizede mwnemn koyuyorum melisam
Kayvaltisini verdim uyuttum uyanmadan bi hqlilarimi silebilsem super olcek bi galilarla koltuklarim kaldi annem sagolsun yapti hep bide yatak odamon tulu yikanacak
oh melisam maasallah annen yapmis annenin yeri baska iste vallaha sen git sil kuzum uyanmadan bitir islerini oykum nasil oksurugu varmi balim

Ya oykuye be corbadi yapcagimi sasirdim bi tarhanayi severek yedi kabak var yine sebzemi denesem acep
Elektronik f bebekker icin ekmek varmis aliyomusun sen ne marka bende alsam corbalatina arada jahvaltisina katsam dun aksam corbadini yedirene kadat mahvolduk esimle ben tam bi animasyon grubu olduk hee dun gulmekyen yediremedim bebeye
Parmagnda oynatoyo kucucuk boyuyla sipacik

Bugun iyi yibi ama ilaclara devam kis elif yumurta haftada uc veriliyomus ya ben hep veriyodum okmamism onuu bide cokmu az eey koyyom acep oeynir yumurta pekmez ceviz koyuyorum
Dun yumurtasiz yaptim tereyağ ve recel koydum

Oy melisam sorma yedirmwk iskence cidden parmafinda oynariyolar ali yemwk istemediginde oguruyo biliyoki hemen birakiyorum aldi kolayi sipa canim sehriye corbasi denwdinmi mercimek mesela mercimege havuc patats kabak koyabilirsin mercimegi sever bebekler onlarida yemis olur belki sade kabagi sevmez ama oyle yiyebilir
E=melisakaktus;33133605]Bugun iyi yibi ama ilaclara devam kis elif yumurta haftada uc veriliyomus ya ben hep veriyodum okmamism onuu bide cokmu az eey koyyom acep oeynir yumurta pekmez ceviz koyuyorum
Dun yumurtasiz yaptim tereyağ ve recel koydum[/QUOTE]

Ohh aman iyi olsunda melisam kortum bende ilerlwrmi diye vallaha melisam ben hergun veriyoeum ilk baslarda yarisi ceyregi derken simdi sarisini hep koyuyorum hergunde sasmaz kasari recel pekmez ceviz yumurta ekmek tereyagi severwk yiyo ekmegi normal koyuyorum
O dedigini hic duymadim ben melisam:44:

Melisam bana sorarsan ver hergun olmasada 4 gunu hep koy alissin yemeklerden ispanak yap pirasa yap patates yap kuzum alistir sonradan sevmeyebilir

Oyy melisam bizim bebeye de yemek yedirmek olum valla annem babam hepimiz misket oynayip turku cagiriyoruz yoksa yemiyo simdi artik begenmedi bisey varsa elini sokuyo agzina cikartiyo:)

Oyy melisam bizim bebeye de yemek yedirmek olum valla annem babam hepimiz misket oynayip turku cagiriyoruz yoksa yemiyo simdi artik begenmedi bisey varsa elini sokuyo agzina cikartiyo:)

Vay yaramqz vay goruyonmu aklilli minnosum benim cok fenalar anacim nerden bilirler bunlari alide oyuncak sepetini araba gibi suruyo sonra koltuk onune getirip ustune basip cikiyo sehpayi kaldirdik yaaa buldu yolunu bilmis sipa

Kis pirasa taze fasulye daha erken degilmi ole yazıyor
Sebzeli mercimwk denemistim ispanakli oatarea havuclu oek sevmeden yedi
Bugunde usoabak yerine kabak koyyum bakalm netcek

Kis pirasa taze fasulye daha erken degilmi ole yazıyor
Sebzeli mercimwk denemistim ispanakli oatarea havuclu oek sevmeden yedi
Bugunde usoabak yerine kabak koyyum bakalm netcek

Vallaha melisam ben biraz o yazanlara uymadim bildigim gibi yaprim ne yan etkisi oldu nede birsey aksine maasallah yiyo guzelce erken degildir bence ama senin icin rahat etmiycekse kuzum verme sonra denersin

Cocugu resmen uyandirdim yaa
Emzigi dusurmus vetiyimde ddin ole suyu hazilayim yok uyandı hemen sipa

Eheee haydi simdi bak melisam alisde uyandi 1.5 saat uyudu sipam kahkaha atarak uyandi babasi yaninda yaaa ama babasi duymusmu dersen ciks dotunde pireler halay cekiyyyy

Ne yapayom kevserim yorgunluktan pert bacaklarimi birbirinden ayieiyolar sanki sen ne yapiyon kuzum
Niye elifim hasta misin yoksa bnde ne yapiyim xnm anamlar geldi kahvaltiya onlar varken islerimi falan yapim gittiler cadiyi uyuttum yemek yiyip tv izliyorum alisim napiyo

Niye elifim hasta misin yoksa bnde ne yapiyim xnm anamlar geldi kahvaltiya onlar varken islerimi falan yapim gittiler cadiyi uyuttum yemek yiyip tv izliyorum alisim napiyo

Yyok kevserim sabahtan bu saate kadar us yaptim fena yorgunum bizde simdi yedik yemegimizi cay icicez gel icek bacim oh annenlerle ne guzel olur kahvalti keyfi alisde uyandibyeni az yidu huysuz teyzesi minnosum nasil annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…