Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Cikmayincafa ben catliyorum vocuga sinitimi yandiyiyorum ciksqm bi turlu cikmasam bu turlu
Ben srnin gb devamli evde durmayi sevmiyorum bacim
Bende onu diyorum anacim ciksan bir turlu cikmasan iki turlu canim turlu cekti eyimi kuzum Yapi meselesi iste ama bu aralar bende sikiliyorum bak vallaha

Slm canlar nasilsiniz melisam ins ilerlemez kusum kis zamani cikmak olmuyo ciksan olmuyo gecsede sicaklar gelse korkmadan cikarsak disari panik yapmadan moonum sen nasilsin canim

Cikmayincafa ben catliyorum vocuga sinitimi yandiyiyorum ciksqm bi turlu cikmasam bu turlu
Ben srnin gb devamli evde durmayi sevmiyorum bacim

Yok gulum bize yemek onlar 27 gibigelirler 30 unda gidiyorlar

Melisam yemek yiyodum yazamadim kuzum ben vermiyorum canim ywmiyo alis pisirdim cok kati oldu sulandirdim kasikla verdim ama o kadar katiyi yemez alis ben sutle yaptim seker yerinede muz kattim melisam moonim daha iyi bilir kuzum ona soralim

Melisam yemek yiyodum yazamadim kuzum ben vermiyorum canim ywmiyo alis pisirdim cok kati oldu sulandirdim kasikla verdim ama o kadar katiyi yemez alis ben sutle yaptim seker yerinede muz kattim melisam moonim daha iyi bilir kuzum ona soralim

Yazdim kuzum yazdim bir yandanda tikiniyorum balim benim halamda der herkesde der pirinc unu sadece kilo aldiriyo besin kaynagi sifir dwrker bosa sisiriyomus ama tok tutar diye yaptim ben zorla yedirdim ne sevdi nede tok tuttu

Ya ben her gece vermwye badlafim biberinla veriyirum ama beceremedim cok civik oluyo sanirim az tutuyo
Sutum yetmiyo bugun helwki aksam yemwgi olarakta vereyim diyidum ya

Ya ben her gece vermwye badlafim biberinla veriyirum ama beceremedim cok civik oluyo sanirim az tutuyo
Sutum yetmiyo bugun helwki aksam yemwgi olarakta vereyim diyidum ya

Melisam bana kalirsa verme oykum 7.ayina girdi dimi artik herseyden vwr aksam yemegine ywmek yedir mademki sutun az yetmiyo et suyuna corba yao patates yemegi kabak yemegi yap kiymali yap blendirdan cek yaninada yogurt oh mis gibi bende ilk basta agir gelir korkusuyla mamaya yuklendim ama sonra duzene soktum yatarken bir ogun ver hadi birsey olmaz ama 2 ogun verme herseyden alsin vitaminini alis maasallah herseyi yiyo neler yapmiyorumki yedirirken oyinlarla yediriyorum ama yemedigi kalmiyo butun etleri bile yediryorum sende basla ufaktan kuzum

Ben henuz hamile degilim fakat sizlerden birsey ogrenmek istiyorum. tum adet belirtilerini yasiyorum birebir ayni hic bir farki yok. Karin agrisi ,stores,karinda gurultu tum bunlara ragmen hamile kalma sansim olabilirmi.

Yw bizimyemekler salcali tuzlu baharatlioluto
Oglwn corba veriyorum aksanada ywmek sikmak istemedim ama biz ywrkwn yogurtmus balik tavukmus onlqri veriyorum su geçirmez ne kadar yetiyodu bi sekilde ya simdi oglwnde corbadini cok qz yedi ac kurtum uyanir olmadi kalan cirbadan bir iki patates ekleyim turluden alip onu vereyim tekrar olmazmiki yogurt çorbası na

Moonum sen cavap verirmisin gulo soruma
Bide netten baktim doktirlar besin degeri yok gereksiz diyo sen yapiyomiydu nadil yapiyon bacim

Cnm ben 12 aya kadar piric unu vermedim hippin anne sutu ile yapilan mamasinda verdim geceleri 9 aydan sonra.sutum azalinca pirin ununa dondum gogle marka Elmalılı si guzel sadeside var sade yaparsam icine armut rendeliyorum kabiz yapmasin diye

Melisam ona ayri pisirirsin artik da dedigin gibi eti baligi vermen guzel kuzum yemeklerinide salca yerine domates koy kavir hafiften domates cok faydali tuz koyma dedigin gibi sutun az oldugu zaman yapicak birsey yok vericeksin ama sabah ilk emzirmeyi dene gece dinleniyosun ya belki sabaha sutun daha cok olur balim

Aksam yemegi yemezse yapiyorum melisacim doyurucu oluyor yasini gectigi icin sut katiyorum .

Armuttu ikiye uce bol hasla pismesine yakin icine bir ikikasik irmik koykapat iki tane eti cici bebe bisküvi koy ez bunlari sever insallah bulamac haline getir kasikla ver

Ben henuz hamile degilim fakat sizlerden birsey ogrenmek istiyorum. tum adet belirtilerini yasiyorum birebir ayni hic bir farki yok. Karin agrisi ,stores,karinda gurultu tum bunlara ragmen hamile kalma sansim olabilirmi.

Canim tabiki var kisiden kisye degisir belirtileri yasmadanda hamilelik olasili var rabbim gonlune gore versin

Saolun kislat armut olayini tuttum biraz omce uyandi payatesi katmış tim corbasina once memeyi deneyim dedim sismedigi halde sut varmis idate etti akşamda o corbayo veririm imarim kabiz yapmaz tadina baktim yoğurt lu patates olmis guzel
U arada ben azcik tuz kouuyorum corbalarina uemiyo essrk

Ne demwk melisam ek gida zor is onun yemegi yedirmesi ama ben yemedigi zaman cildieiyorum yedigi zaman sikinti yok bugun ayagiyla tepsiye vurdu doktu corbasini kasigi vermeden bog yapti kizdim agladi dayanamadim kuzum benim simdide simariyoki bana yuzunu bir tuhaf edip giluyo icimw soksaim geliyo cok tatlilar fistigimda alisir anneasi yemeye bira zaman gerekwcek iste alismasi icin

Kizlar esim gidiyo 5 dk ya pc gecerim olursaniz devam ederiz canlar alisi uyuttum uyudugu kadar olurum yoksa pcye cok pis kafa goz daliyo vallaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…