Bende onu diyorum anacim ciksan bir turlu cikmasan iki turlu canim turlu cekti eyimi kuzum Yapi meselesi iste ama bu aralar bende sikiliyorum bak vallahaCikmayincafa ben catliyorum vocuga sinitimi yandiyiyorum ciksqm bi turlu cikmasam bu turlu
Ben srnin gb devamli evde durmayi sevmiyorum bacim
Slm canlar nasilsiniz melisam ins ilerlemez kusum kis zamani cikmak olmuyo ciksan olmuyo gecsede sicaklar gelse korkmadan cikarsak disari panik yapmadan moonum sen nasilsin canim
Bende onu diyorum anacim ciksan bir turlu cikmasan iki turlu canim turlu cekti eyimi kuzum Yapi meselesi iste ama bu aralar bende sikiliyorum bak vallaha
Melisam annenlermi geliceknbugun onlar icinmi yemek
Aynen moonum bende yapmadim is guc esim gidecek yemekde yapamadim full yattim disardan soylwdik bekliyoruZ
Elifim geceleri pirinc un veriyomusun
Nasil yapiyon sen bacim mamaylami bi tarifi versenekasiklami veriyon biberonlami
Yok gulum bize yemek onlar 27 gibigelirler 30 unda gidiyorlar
Melisam yemek yiyodum yazamadim kuzum ben vermiyorum canim ywmiyo alis pisirdim cok kati oldu sulandirdim kasikla verdim ama o kadar katiyi yemez alis ben sutle yaptim seker yerinede muz kattim melisam moonim daha iyi bilir kuzum ona soralim
Ya ben her gece vermwye badlafim biberinla veriyirum ama beceremedim cok civik oluyo sanirim az tutuyo
Sutum yetmiyo bugun helwki aksam yemwgi olarakta vereyim diyidum ya
Moonum sen cavap verirmisin gulo soruma
Bide netten baktim doktirlar besin degeri yok gereksiz diyo sen yapiyomiydu nadil yapiyon bacim
Yw bizimyemekler salcali tuzlu baharatlioluto
Oglwn corba veriyorum aksanada ywmek sikmak istemedim ama biz ywrkwn yogurtmus balik tavukmus onlqri veriyorum su geçirmez ne kadar yetiyodu bi sekilde ya simdi oglwnde corbadini cok qz yedi ac kurtum uyanir olmadi kalan cirbadan bir iki patates ekleyim turluden alip onu vereyim tekrar olmazmiki yogurt çorbası na
Ben henuz hamile degilim fakat sizlerden birsey ogrenmek istiyorum. tum adet belirtilerini yasiyorum birebir ayni hic bir farki yok. Karin agrisi ,stores,karinda gurultu tum bunlara ragmen hamile kalma sansim olabilirmi.
Saolun kislat armut olayini tuttum biraz omce uyandi payatesi katmış tim corbasina once memeyi deneyim dedim sismedigi halde sut varmis idate etti akşamda o corbayo veririm imarim kabiz yapmaz tadina baktim yoğurt lu patates olmis guzel
U arada ben azcik tuz kouuyorum corbalarina uemiyo essrk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?