Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Havadan da bir de ufal bi olay var om atarim sana gun icinde

Acil cevap bekliyorum tatlım bi bakiver

İşte boyle cnm insallah hayırlı seyler olur

Günaydın canlar nasılsınız bakiyim
Oykuyle kalktık sekiz gibi annemler ablama gectiler hafyasonu dnde biz disardaysik taa aksam gekdik disarda cok ysun taksi beklediği k birazda esiyidu umarim usutmemistir oyku
Tarhanwyi sevdi dun yoğurt corbadi yedirdim yarim kasr yedi bide sebzeyi sevdirebilsem
Bugun adet oldum bayagi gecikmeli geldi sancim var sut az kati gidaya geceli sur iyice azaldo napcam bilmiyorum adette bitirir gibi olur
Kahvaltısı ni verip uyutayim oykumu

Sagol tatlim bende sizi opuyorum om de guzel dileklerin icinde tşkler inşallah hersey guzel olur
Ins canim benim ins hepimizin hakkinda hayirlisi olsun kuzum
Melisammmm anacim ozledim bacim nerelerdesin soyle o annenlere gelmesinler daha ditsinlernasil gecti kuzum hasret gidermissinizdir ins dun hava sicak gibiydi melisam sikida giydirdiysen birsey olmaz ins corbayi sevdigine sevindim genwlde cocuklar secviyo tarhanayi melisam mesef kari gudaya gecince azalma olabiliyo birde adet olmak kotu ediyo bende 14 gunun ustune geldi test yaptim cok hafid golge ama pembe golge vardi testte Allahtan oldumda kurtuldum

bende osledim kalabalık guzel gecti sansada hava buz gıbıydı kadıncagızı bi kere cıkarabildim dısarı
dun oglen guzeldi de canıkom aksam esinti basladı bı yarım saat dısarda bekledik oyku arabasında durmadı kucakta bugun fena hapsurup tıksırık of yaaaaaaaaa
vallahı bende testi hazırlamıstım hee neyseki oldum oh beee
ya ben bi yanlıslık yapıyorum sanırım once kalkınca katı gıdda veriyorum bir bucuk i,ki saat sonrada uyuturken memeye zorluyorum olede tok oluyo emmiyo bugun kalkar kalkmaz meme vercwem bakalım ne olcek.

Melisam uyuyordu fatihm kalktı sen ne yapiyon

Slm canlar nasilsiniz melisam ins ilerlemez kusum kis zamani cikmak olmuyo ciksan olmuyo gecsede sicaklar gelse korkmadan cikarsak disari panik yapmadan moonum sen nasilsin canim

Slm canlar nasilsiniz melisam ins ilerlemez kusum kis zamani cikmak olmuyo ciksan olmuyo gecsede sicaklar gelse korkmadan cikarsak disari panik yapmadan moonum sen nasilsin canim

Iyi cnm ne olsun fatihin peşinde yim bir sürü iş var yapamiyorumsen ne yapıyorsun

Cikmayincafa ben catliyorum vocuga sinitimi yandiyiyorum ciksqm bi turlu cikmasam bu turlu
Ben srnin gb devamli evde durmayi sevmiyorum bacim

Bugun temizlik yemek arti oyku canima okundu yotuldum ya adetkiyim brlim kopuyo
Bi cesit daha yemrk yapmam lazim offff
Melisam annenlermi geliceknbugun onlar icinmi yemek
Iyi cnm ne olsun fatihin peşinde yim bir sürü iş var yapamiyorumsen ne yapıyorsun
Aynen moonum bende yapmadim is guc esim gidecek yemekde yapamadim full yattim disardan soylwdik bekliyoruZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…