• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Gunaydin canlar alis aylar ustjne ilk defa gece uyudu ben dedim burni tikali kesin uyutmaz ama sukurler olsun rabbime yaa kizlar odadan cikamiyorum ozellikle sabahlari kalkinca nasil yapisiyo gogsume yatiuo suetunup duruyo babasindada durmuyo bi acaip oldu bu xcocuk zaten duskundu daha fazlasi oldu icli icli agliyo biraksam mesela oturdugumuz yerde biraksam yere nasil agliyo geliuo kucagima neden acaba

Gunaydin canim nasilsin bakiyim
Alis yapisiyo hee kis gecen gun neden korktu agkadi acaba bizimkide yapiuo ole bazn
Gece kalkmadimi hic hey maassalkah olmasi gereken o 6 a dan itibaren hic kalkmadan utumali diyo net te ya bizim sipalar zirzop uymuyo hic bi bilgi; ))

Canooo niyr ciktin alisimi uyutcan jacta kslktin 6.40 da uyandi oyku
Elufim dun mamaxsandalyesiyle Salıncağı ni kurduk bayildi sipa yaa:nazar:

Melisam canim yaziyodum tam alise muzik actim telden gulsenin irgalamazi acmayonca uyimuyo tvdede yok neyyse kuzum cikmadim ben aciktimda alis teli ele gecirdi pepeyi dinliyodu bende babamla konustum kendi telimden o aradada tylol veriyim dedim kustu essek calpol disindaki tum ilaclara kusuyo o kustu bende zor atrim kendimi banyoya simdi ayaklarimda :31:melisam biz almadik mama sandalywsiyle salincagi iyikide almadim binmezdi oturmazdi arkadas bu sipa degisik cesit cins vallaha ne guzel seninki sevmis bacim gule gule kullansin minnosum

Kizlar gecen alisi parka cikarmistim bi yasli babaanne dilinden dua eksik olmuyo iste tanistik sohbet ediyoruz alide yuzune bakiyo tanimiyo yaa dedimki tuhaf tuhaf bakiyo teyzem tanimiyo yaa yok kizim tuhaf degil guzel bakiyo oyle deme dedi diyorum harbiden eskinin kadinlari sabirliymis ne bileyim kkendime kizdim dedimki ne sabrim var nede sukurum sukrediyorum elbette ama herseyimiz var cok sukur ama huzursuzluk cikariyorum bazen esime falan eskiden hem yokluk varmis hemde pespese cocuklari olurmus hem de kayinvalide falan nasil idare ederlermis bizde rahatliktan micimiz kalkiyo vallaha bir cocuga sabredemiyorum NOt: ama coxukda yaramaz ne yapayim o ayrida aman neyse kadin ilgimi cekti bu cocuga iyo bakicaksin kizim bak bu melek dedi bi an annemin ruhu kadina burunmusde gelmis dedim farkli birseydi :26:

Cnm ne guzel anlat missin duygulandim cokk:43:
Koyarimsalincakta resmini bi ara
Kalk kis azcikte ben binecem diyorum kikir kikir guluyo essek dyn aksam kurdul durup durup kahkaha attı o ani asla unutmam cok guzeldi yaa umarım hep eeverde temzlik yaparken oyalar onu:16:

Iki ic gundur oturtuyorym hic yatmak istemiyo uyanikken eşşek kafayi kaldırıyor okee
Alis uyanmafimi hic benimkide 2.30 da endi sabqha kadar uyudu gava yagmurlu diyemi acep simdide bi saate yakin uyidu

Cnm ne guzel anlat missin duygulandim cokk:43:
Koyarimsalincakta resmini bi ara
Kalk kis azcikte ben binecem diyorum kikir kikir guluyo essek dyn aksam kurdul durup durup kahkaha attı o ani asla unutmam cok guzeldi yaa umarım hep eeverde temzlik yaparken oyalar onu:16:

Ben onun kikirdamasini yerim kurban olurum bu melwkleri verene kuzular yaa isterim ya resmini cek melisam yerim yaa :nazar:ins durur oylarda rahat islerini yaparsin bacim

Iki ic gundur oturtuyorym hic yatmak istemiyo uyanikken eşşek kafayi kaldırıyor okee
Alis uyanmafimi hic benimkide 2.30 da endi sabqha kadar uyudu gava yagmurlu diyemi acep simdide bi saate yakin uyidu

anacim huylarida degisiyo gunbe gun bucurukler hava kapali yaa gece sanmistir minnosum alis uyidu teyzesi gripki burnu akip duruyo yarim saat olacak uyanmasada kahvalti etsek sipa hic birakmiyo bizle yemek istiyomis azini sap sap yapiyo yogirdunu getiriyo ver diye gidiyo suyinu aliyo iciyo dunde damacanaya egilmis agzini dayamis cuk cuk su iciyo resim cektim koyarim pcden melsiam netimi geldi simdi cok sukur

anacim huylarida degisiyo gunbe gun bucurukler hava kapali yaa gece sanmistir minnosum alis uyidu teyzesi gripki burnu akip duruyo yarim saat olacak uyanmasada kahvalti etsek sipa hic birakmiyo bizle yemek istiyomis azini sap sap yapiyo yogirdunu getiriyo ver diye gidiyo suyinu aliyo iciyo dunde damacanaya egilmis agzini dayamis cuk cuk su iciyo resim cektim koyarim pcden melsiam netimi geldi simdi cok sukur

Vay myzur sipa vayy ay cok komik gozukmustur ya yerim onuu

Vay myzur sipa vayy ay cok komik gozukmustur ya yerim onuu
Sorma melisam cok tatli zhele dun bi limon yesi var gor soluksuz zor aldim elinnden grip diye yalasin dedim iui gelir alamiuorum elinden ustu basi batti sipanin:27:
Sn yap kauvaltimi kuzum sonrakoyariz resom bend evi supureyim bii

Esim hazirliyo melisam kahvaltiyi zati aksama ancak koyarim esim gidecek yaa album yaparim balim sen bak temizligine uyanmadan bsitir kuzum

Kevserimmmmmmmmmmm nerdesin ses ver neden gelmiyosun papatyammm sende ses ver ama kiziyorum yaa haber verin gelmeyin yine :47:

Sorma melisam cok tatli zhele dun bi limon yesi var gor soluksuz zor aldim elinnden grip diye yalasin dedim iui gelir alamiuorum elinden ustu basi batti sipanin:27:

Esim hazirliyo melisam kahvaltiyi zati aksama ancak koyarim esim gidecek yaa album yaparim balim sen bak temizligine uyanmadan bsitir kuzum

Eksici oluyo kuzucuk he maassaklah elleme yesin iyi gelir gribe bi tozları alam uyuttum sipacigimi

Back