elif can nettiyopn bacım bıttımı ıslerin
arabayı falkan naptınız satıldımı
Sanirim canim beni yatakta biliyo ya kalkiyo yataktan bana vuruyo her zaman enne diyo sac sekiyo beni yatakta biliyodu birden cikinca karanliktiboda korktu kuzum baska mantik bulamiyirum:26:
olabilir cnm .
herkese selamlar
napiyonuz bakalım bizde iyiyiz allaha şükür böceğim kalktı bir bakayım öpüldünüz
Ihmal ettim ne deseniz haklisjniz ozur dilerim(
Elifim napiyonuz alisim napiyo
Melisammmmmmmmmmmmmmmm
Moonummm
Evet elfik ya zayifladim 1 haftaa 2.800 gr giti dahada gidicek insallah disim agrimasa 20.lik disim cikiyor cok griyorKevserim canim benim estagfurullah kuzum iyi oldugunu bilelim yetwr hize balim zayifladinmi peki hic:26:
banyı kaldı bıde yemek neyseki nohut yapcam kolay yemek iyi kıs musakka falan usenmıyonde he güzel yimekyir gondersene bana bende sana tursu ve nohut yollatyımBittide yemek telasindayim melisam alise pirasa yapiyorum bizede kesme corbasiyla patlican musakka sen bitirdinmi kuzum
muckkkkkkkkkkkkkkkkk hosgeldin guzelce zayıgflıyon he neler yapıyon ne dıyetini uygunluyon de hele bende beter oldum rejim yapcam esim dalga fgeçmeye basladı suratım tas gıbı oldu yaaaaaaaaaaaaaIhmal ettim ne deseniz haklisjniz ozur dilerim(
Elifim napiyonuz alisim napiyo
Melisammmmmmmmmmmmmmmm
Moonummm
vallaha mı yuh 4 dıs he ıyı agrımıstır kuzumun gerci bi seferde 4 diş ıyıde olmus yanı. bakalım benım sıpanın nasıl olcekbenim 9 ayda çıkardı dişleri melisam ama 4 tane birden 12 aya kadar 6 diş oldu şimdi 2 azı ve altlar geliyor tam diş cıkması1 ayı buluyor dişlerin daha ucları gözüküyor cnm gece kalkmaz normalde şimdi dişş dönemi 5-6 kere mızıldıyor meme ister zor dönemler cnm
Oh kevserim maasallah bende 3 kilo verdim de daha veremwdim ywmiyorumda ama neden vwrmiyorum bilmiyorum gecmis olsun balim zordur ki disde Allah yardimcin olsun kuzum:26:Evet elfik ya zayifladim 1 haftaa 2.800 gr giti dahada gidicek insallah disim agrimasa 20.lik disim cikiyor cok griyor
Olsun mwlisam belli yinede yerim ben bunu maasallah subhanallah nasilda oturmus butumusde oturmus gelinim benimya cok kotu cıkmıs karanlık kalıtesiz boyutu buyuk geliyo dıye kalitesiz hala grtirdim ya beter olmus
Daha bizim kide yurumuyo cekyattan tutumarak yuruyor bacimCanlar kusuruma bakmayin yemwk yapiyorum mutfak 56 ali durmuyo telden giriyorum saeja takicak esim aksama ancak girerim melisam nohutmu yaptin bacim ellwrine saglik seninki hazir oh kevserim yerim senin minnosunu dillwrini maasallah bizimkide dillendi birde artik daha kuvvetli ve uzun mesefeli yuruyo essek
Daha bizim kide yurumuyo cekyattan tutumarak yuruyor bacimalisimide kocaamannn masallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?