• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

arkadaşlar mrh,bugün konu açtım da yorum gelmedi.Biz korunmayı bıraktık ama işim hiç bitmiyor bir oğlum okulu vs var,koşturuyorum,size diyeceğim bu yoğunluk içinde acaba tutar mı?Neler yapmam,nasıl olmam gerekiyor çabuk tutması,hamile kalmam için?teşk ederim şimdiden..

Rabbim bilir canim ins gonlune gore olsun bilindik birsey varki kendini kaptiemdikca aklina takmadikca bi bakmissin gelivermis hakkinda hayirlisi

Rabbim bilir canim ins gonlune gore olsun bilindik birsey varki kendini kaptiemdikca aklina takmadikca bi bakmissin gelivermis hakkinda hayirlisi
saol canım teşk ederim,hani diyorum ki bebek düşünürken ağır kaldırsak yorulsa yada etkiler mi hamile kalmayı?

saol canım teşk ederim,hani diyorum ki bebek düşünürken ağır kaldırsak yorulsa yada etkiler mi hamile kalmayı?

Ben tasinirken hamileymisim ne hurclar ne koliler kaldirdim ne bir kanama ne birsey oldu ama herkes aynisi olmayabilir canim sen yinede dikkat et ilk 3 ay riskli nede olsa

Elifim napiyon:46:sarjim bitebilir:38::44:

Iyi hafta sonu herkese inşallah

Umarim herkes iyidir oglum azi disi cikariyor gece en 5 kere memeye kalktı yatakta don don firildak gibi ya yavrulara rabbim guc kuvvet versin zor oluyor onlaricin:25:

Oteki eltimcezim de hamissss:32: oglusum iki kere abi olcak inşallah

Melisacan ben sade battaniye örtüyor um o u bile istemiyor fatih oykuyu bunaltma kiz:27:

Melisacan ben sade battaniye örtüyor um o u bile istemiyor fatih oykuyu bunaltma kiz:27:

Tamam bacmm
Is yorgan diyirum ama yatsk ortusu gibi inccik yorgan
Selam mdi bi kisa kolku badi bi ayakli pwnye tulumla yatirdim bakalim iyi uyucajmi ya zirt pirt hapsuruyo yaa korkuyirum yine hasta olmadin diye abartarak teriyle hasta ediyom yaa ondan haberim yok amma;))

Iyi hafta sonu herkese inşallah

Umarim herkes iyidir oglum azi disi cikariyor gece en 5 kere memeye kalktı yatakta don don firildak gibi ya yavrulara rabbim guc kuvvet versin zor oluyor onlaricin:25:

Oteki eltimcezim de hamissss:32: oglusum iki kere abi olcak inşallah
Vallahamiiiii tamam ikieltin sidik yatisina başlar:))
Hangusunin oglu olcek meraktayim:1:

Vallahamiiiii tamam ikieltin sidik yatisina başlar:))
Hangusunin oglu olcek meraktayim:1:

Aynen bide biri haziranda digeri Temmuz'da dogurcak kismet artik kiz erkek Hayır li evlat olsun dicem ama erkek istiyolar anacim

Gunaydin canlar tek tek alinti yapamiyorum zor oluyo alisle karisiyo boylecebyazayim moonum senin o elticazlarin o niyetle hamile kaldiklarina sukretsinler ayorim degil isteyipde evlat sahibibolamayanlari goruyoruz duyuoruz olsunda gek hayirli ve sagliklibolsun kendileride kiz dogdular nedir bu ayirimcilik anlayamiyorum neyse kuzum sen nasilsin agrin varmi kasiklarinda melisam esimin suresi bitmedide dun alis huysuzdu dellendirdi beni yedi biraktim gittim banyoya ciktimki esim uyitmus sonra uyandi eev sahibi aradi satamamis evi bilmem ne gittik haziran sonuna konrrat imzaladik alisveris yaptik geldik hemen yemek telasi esim gitti sonra ali 4.5 saat uyumadi tam sizdid dedim gece felekatti deli gibi agladi grip gibi burnu tikali nefes alaalamiyo neyse aglarken sikistim diye tuvalete gittim ciktigimda ali bi korktu deli gibi ciglik atti korktu ama aklim cikti boyle korlu yok esimi aradim 2 geliuodu saat geldi aman gunum ve gecem feci gecti melisam 7 uyandik uykusuzum esimde yatmadi zorla gonderdim 1-2 saat uyusun garibim boyle iste canlar sikintidayiz alis gripmi oluyo distenmi anlamiuorum hic birseyi yoktu gece birden oldu

Gunaydin canlar tek tek alinti yapamiyorum zor oluyo alisle karisiyo boylecebyazayim moonum senin o elticazlarin o niyetle hamile kaldiklarina sukretsinler ayorim degil isteyipde evlat sahibibolamayanlari goruyoruz duyuoruz olsunda gek hayirli ve sagliklibolsun kendileride kiz dogdular nedir bu ayirimcilik anlayamiyorum neyse kuzum sen nasilsin agrin varmi kasiklarinda melisam esimin suresi bitmedide dun alis huysuzdu dellendirdi beni yedi biraktim gittim banyoya ciktimki esim uyitmus sonra uyandi eev sahibi aradi satamamis evi bilmem ne gittik haziran sonuna konrrat imzaladik alisveris yaptik geldik hemen yemek telasi esim gitti sonra ali 4.5 saat uyumadi tam sizdid dedim gece felekatti deli gibi agladi grip gibi burnu tikali nefesdogru alaalamiyo neyse aglarken sikistim diye tuvalete gittim ciktigimda ali bi korktu deli gibi ciglik atti korktu ama aklim cikti boyle korlu yok esimi aradim 2 geliuodu saat geldi aman gunum ve gecem feci gecti melisam 7 uyandik uykusuzum esimde yatmadi zorla gonderdim 1-2 saat uyusun garibim boyle iste canlar sikintidayiz alis gripmi oluyo distenmi anlamiuorum hic birseyi yoktu gece birden oldu

Doğru söylüyorsun balım:-)kiz alış niye korktu Kıyamam ona

Doğru söylüyorsun balım:-)kiz alış niye korktu Kıyamam ona

Sanirim canim beni yatakta biliyo ya kalkiyo yataktan bana vuruyo her zaman enne diyo sac sekiyo beni yatakta biliyodu birden cikinca karanliktiboda korktu kuzum baska mantik bulamiyirum:26:

Back