Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Activated n boyuytu ne oluyo kac kadikta biterki o normal biyutta kaseye yarim kiyyorum hepsine dayiyorum ben
Ya gegirirken kysmasi cardi ta bi lokma kusardi abartiyo artik
Yeni mayaladim yogurt wz daha verimde indan sinra wra veriyim bari
Melisam benimki 110g lik yogurt yarisini yerdi aama bazende yemezdi sonra so ra sevdi sevdikce yedi bordw moonum hakli mesela anne sutu alan bebeklerde ek gida meyvesi herseyi icinde 2 cay bardagini gecmemeli yoksa emmeyi azaltir kuzum sen azalt birak sonra artirirsin kuzum emsin sutun varken gittigi kadar emsin bu arada alisi hedirdimde gec yazdim melisam kusuruma bakma
Herkese selamdun resim koydum albume .
A.s moonum gunaydinlar bakiyorum hemen canim

Melisacan cok veriyorsun yogurdu toplamda 2 cay bardağı gunluk yemesi gereken .sen bir kerede veriyosun sanirim gunluk yemesi gereken miktari

Activated n boyuytu ne oluyo kac kadikta biterki o normal biyutta kaseye yarim kiyyorum hepsine dayiyorum ben
Ya gegirirken kysmasi cardi ta bi lokma kusardi abartiyo artik
Yeni mayaladim yogurt wz daha verimde indan sinra wra veriyim bari

Herkese selamdun resim koydum albume .

Melisacan cok veriyorsun yogurdu toplamda 2 cay bardağı gunluk yemesi gereken .sen bir kerede veriyosun sanirim gunluk yemesi gereken miktari
Moonum senide alinti yaptim ama yazmamis kuzum gunaydin nasilsin bakiyorum hemen albume

İyiyim tatlım yumurta liklarimda agri var bu ara .dr gitmem lazım inşallah frsat buursam haftayı giderim

Moonum maasallah pasama tabi sanada kiz baya zayiflamissin sen maasallah cok guzelsiniz rabbim nazarlardan korUsun arkdasinla resim ceklirken durmamismi pasam sanki yoksam damadami yapiyo moonum

Moonum maasallah pasama tabi sanada kiz baya zayiflamissin sen maasallah cok guzelsiniz rabbim nazarlardan korUsun arkdasinla resim ceklirken durmamismi pasam sanki yoksam damadami yapiyo moonum

Yyok cnm daha eski kiloma gelmedi m diyet yapmiyrum aslında 5 kilo vermem lazım yok sıkıldı ilA göbek atan bayanlar vR oda oynamak istedi

Yyok cnm daha eski kiloma gelmedi m diyet yapmiyrum aslında 5 kilo vermem lazım yok sıkıldı ilA göbek atan bayanlar vR oda oynamak istedi
Oy yerom onun oynamasini pasam benim maasallah moonum iyisin iyi vallaha bak 5 kilo nedirki bende veriyorum yavas yavas yaza memelwkte gidene kadar eski halime donucem ve dolabimi yeniliycem vallaha yeniden dogarim eskiye donsem

Oy yerom onun oynamasini pasam benim maasallah moonum iyisin iyi vallaha bak 5 kilo nedirki bende veriyorum yavas yavas yaza memelwkte gidene kadar eski halime donucem ve dolabimi yeniliycem vallaha yeniden dogarim eskiye donsem

Sağol tatlım hepsi ne maşallah yavruların inşallah veririz kiloları

Var canım beyaz akintim kaşıntı yok ama

Var canım beyaz akintim kaşıntı yok ama

Moonum kusuruma bakma yazamafim esim cumaya gitri sonra asagi gitti eksikler vardi yeni geldi saliya kadar net yok metronet bizimkisi arizaliymis adiler dun ariyoruz sizde sorun hiz yaptik diyorlar bugun yine aradik aaa yapilmadi diyorlar iptal ettirdik ttnte gectik ama sali gunu gelecekler hafta sonu falan esim evde oldukca giricem iste :26:moonum bendede var o akinti ve bir ara aynen agridan kivrandim muhtemelen sendede oldu ins oyledir yani kisrlt olmasinda kuzum

Elifim inşallah gecwr su akintilar cok rahatsız edici koku yyok ama hoşdeğil

Bende kendi yas grubum arkadaş olarak larla gun yyapicam simdi 4 une soyledim ayda bir toplascaz kabul ettiler samata girgir yapalim demi ama

Albume kizimin resmini lkoydum

Aynen moonum cok sinie bozucu koku yok ama olmasida yeriyor ohh ne guzel etmissin canim oda bir ihtiyac vallaha insanin kendine zaman ayirmasi bir kahve bile icmesi super otesi yakin olsak yeminle bende varim diyicem hemen bakiyorum canim albumw

Aynen moonum cok sinie bozucu koku yok ama olmasida yeriyor ohh ne guzel etmissin canim oda bir ihtiyac vallaha insanin kendine zaman ayirmasi bir kahve bile icmesi super otesi yakin olsak yeminle bende varim diyicem hemen bakiyorum canim albumw

Gel bacim aaa guzel olur

Kizlar ne bicim kist mist konusmussunuz ağzına hayra acinn bu kafin devamini bilenler hahahayttttt
Sirkeli suya olursaniz za yumurtlsma zwmani gibi akintimi bu beyazmat akintu
Iltihaptur o ya gitsenise doktora öğrencileri hmal etmeyinn
Moonum ben abarttim sanirim dedigin gibi yogurtu bugun hic vernedim bqlik yedirdim kizimacinekop
Offf iki aksamdir mahvediyo oyku beni huxurlu uyumuyo bii
Bugunde pispisoiyoz yatagina koyuyoz on dakka icinde uyaniyoo
Yudu koyun yatiriyorum hep gaz tavan yaptigindan beri bide ustunu acmasin diye
Simdi tan yatirdim bakim ne olcek yeni dogdugu sıralar hep yan yatiriyodumm o gunler geldi aklima)

Melisam nasilsin o sirkeli suya oturmsk hep aklimda ama olmuti bir turlu yedirmemekle iyi yapmissin melisam ara ver sen biraz baslarsin neden huzursuz kuzum distenmi acaba aman bende yatirdim ins uyanmaz esimin fizindeyim medceziri izliyoruz

arkadaşlar mrh,bugün konu açtım da yorum gelmedi.Biz korunmayı bıraktık ama işim hiç bitmiyor bir oğlum okulu vs var,koşturuyorum,size diyeceğim bu yoğunluk içinde acaba tutar mı?Neler yapmam,nasıl olmam gerekiyor çabuk tutması,hamile kalmam için?teşk ederim şimdiden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…