Selamlar herkese hele yürü sunler ozmam gorun ben topluyom fatih bozuyor gecen tum ayakkabilar indirmis benim sallarin oldugu cekmece favor i zaten onu günde 3 4 kere döker ben toplarim kendi yesin diye çorbası onune koyatlrim sac dibine kadar girer o corba canlarisagolsun ne yapalim
Moonumbid havucu nqdil vrcemben camrend diyilarhic suyu cikmiyoki havucun
Baska nw meyveler verebilirum kivi olurmu badlarda meselaa
Ya kati meyve sıkacağı nda vitamibi gidiyomus biraz metal oldugu icinkullanma basta dediCnm sen artik yavas yavas yemeklerden tatir 6 ayi gectiyse.iki cay bardagi toplam limit meyvede dahil 9 aya kadar anne sutude aliyor zaten.havucu ben kayi meyve sikacaginda sıkıp verdim yada corbasina katıyor um kivi muz erken alerjen meyveler ben bir yaşina kadar vermedim cnm kabiz yapiyo muz fatihi. Havucu haşlayıp ezipyedirebilrsin
Seftali elma armut ver.mandaluna portakal gaz yapar
Günaydın canim nsilsin
Melisam Onunda dis sikintisi baslamis o yyuzdenhuzursuzdur alide cenemi yakalar var gucuyle bastiridi agzinda sicaklisk varmi :26:anacim sabahin bi korunde kalkmak nasil zoruna gidiyo insanin yeminle yorgandan ciksaim gelmiyo melisam atesi falan varmiydi gece baktinmiElifim bugun rekor kirdik 6 da uyandij gece de 8.30 dan 11 e jadar uc kere uyandı korktum biyerini agriyi diye
Alisin o gwline dondu anlicagin beninkidemi diayen wcep damarları sertlesmis
Essogl suyla ham yapcsm diye birbirimizin cenekerini yanaklatini aguzliyoruz disdi issiriyiruz bi nevi ayi yavrisunu sevmesi gibi:))
Dun çene mi b kaptı varya nadil bastiriyoo acitri essek kasiniyo sanirim elde agizda devamli lkusuyoolede sekiz bucukta yatti uyurdedim adam gibi ya kalkti 9 dq ben de haliya kustu onla ugrastim
Melisam ben soyle diyim sana activia ywdiriyorum ilk yarisiylabasladim 3-5 gun sonra birtameyle devam ettim bence kustuguna gore fazla geliyo ilabilir kuzum bir iki gun ara versen bakalim sonra aynisi olucakmi yada miktarini azalt kusmamasi lazim ama acaba alerjik durummu var pek anlam ama arastiralim netten melidamYa elifimm yogurdu ne kadar kac kadik yedireyim abartiyimuuyum ben acp kusma si wrtti iyice ustume cijarip duruyo pis sey yaa eksi eksi kokuyom daha dun gece dus almistim
Activated n boyuytu ne oluyo kac kadikta biterki o normal biyutta kaseye yarim kiyyorum hepsine dayiyorum benMelisam Onunda dis sikintisi baslamis o yyuzdenhuzursuzdur alide cenemi yakalar var gucuyle bastiridi agzinda sicaklisk varmi :26:anacim sabahin bi korunde kalkmak nasil zoruna gidiyo insanin yeminle yorgandan ciksaim gelmiyo melisam atesi falan varmiydi gece baktinmi
Melisam ben soyle diyim sana activia ywdiriyorum ilk yarisiylabasladim 3-5 gun sonra birtameyle devam ettim bence kustuguna gore fazla geliyo ilabilir kuzum bir iki gun ara versen bakalim sonra aynisi olucakmi yada miktarini azalt kusmamasi lazim ama acaba alerjik durummu var pek anlam ama arastiralim netten melidam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?