Canim benim Allahtan umut kesilmez bakarsin girtigindw duyucaksin ne kanamalarla yataklara yatnalrin mucozelwri oldu kuzum dua edelim hakkinda hayirlisibolsun olmazsa demekki bu hayirlisi deriz kolay degil elbette hemde hic rabbim hayirli kapilar acsin ins Aminnn
elifim meyveyi ne zaman veriyosun aclık durumu nasıl oluyo alişlşin ben dunekadar ac karnına verdim yıdı ama dun emzırdım uyudu bi saat sonra veriyim dedim acıkmamıs benım sıpa agzını kıtledı ya laaaaaaaaaaaa yıuh dedişm nerden ogrendı bu kıtlemeyi mıctım ben dedım tutustum yanı anlıcagın. benımn bebeklıgımıde yemeklerde hep kavga dovus gecermıs bi agzımı kıtletrmısım tatmam annem aglıya aglıya yemek yedirmeyle ugrasırmıs aman bogazı bana cekmıs olmasın bebeklerde ıstahsızlık cok fenaya gazanda fena vallahı sınır olunuyo
Aminnn canım aminnnnnnnnnnnnnnnn inşallah..
Melisam bende yemektwn 2 saat sonra veriyorsum ama artik yemiyo bazen pirinc unu yapip miz koyuyorum yedigi oluyo ama 2 haftadir belkide geciyo sadece mwyve yemiyo portakalol siktim dun kasikla 9 kasik icirdim bibwronla icmedi kasiklada anca o kadar wooooo mwlisam agzini kilitleyecek sonra agzinda beklwtecek alide yapiyo bende 3 kasik yemek tikiyorum sonra biberonu veroyorum cuuk yutiyo sipa
Melisam benimki uyumak uzere seninkide uyanmak uzerwdir ywrsi oldu bacim alis babasinin twlini aliyo parmagiyla ekrana surtuyo bizde goriyo yaa aciliyo isik yanincada 5 parmagiyla gel gel yaparsin ya tum ekrana ac kapa yapiyo cok hosuna gidiyo sipa nasil dikkat etmis biliuo bucur
of katı gıdaya gecmek zor ısmıs yaaaaaaa yopgurdu yap corbaları taze taze ver bi cororbayı ıbı gunmu veriyon ıkı gun verişyomusun kuzum sabah ilk kalktıgından yatana kadar nasıl yedirtiyon elifim neler veriyon sırayla:44:
Bi duzenleri yokki zaten vallaha sabir isi bu bebek bakimi hakikaten bazen cok pisman oluyorum yetemkyorum diyorum ben boyle hhayaletmemistim ne aglamasi ne kakasi gazi ne emmemesi masil Ormus vallaha yaasabahkarı bı saat uyuyodu son zamanlar tyıne basladı 45 dakkaya ya offff kıs uyuması 9 u bulkuyo 7 de uyanıyo bebeya 8 .30 zamanları ozluyorum vallahı
Cidden fenalar ne varsa acaba benim twlimi bozdu mesela simdide buna takti esimde verme diyo gittimi gider az degil benimki eskidide n73 soylemesi ayip 5 yil once babamlar esimden ayrilirsam bunu alacaklarini soylediler cok istiyodum dedimki tmm alin bitecek aldim bitirmedim bana kar kaldi eheeekız cok fenalar ya bebnınkınınde telde gozu var yallahı kucagımda oyuncak veriyorum bende telden nete gırıyorum oyuncvagı atıp tele el atıyo eessek sıopadı
hadı sana koyay gelsın oıyı o varken nete gırebılıyon heeeee ben pek gıremıorum anakucaguında su an ya mızırdanmaya basladı kuzucuk hadiş optum canoo
hayırlı olsun allah anali baba li buyutsun cok güzel bir duygu rabbim olmayan herkese nasip etsin
Selam kzlar biz de parka gittik ordan oglumla alışveriş yaptik ancak yemek yPtim daha totisimi yeni koydum gerci smdi yemek yedircem tosbama kiz buyudukce durmuyor sipalar peslerinde kosmaktan sırtim tutuldu resmen
Selam kzlar biz de parka gittik ordan oglumla alışveriş yaptik ancak yemek yPtim daha totisimi yeni koydum gerci smdi yemek yedircem tosbama kiz buyudukce durmuyor sipalar peslerinde kosmaktan sırtim tutuldu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?