Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Allah kolaylik versin cnm hareketli bir bebek maşallah dışinde etkisi vardır ciktimi diş

amin moonum amin çok hareketliinanılmaz yani naısl anlatsam bilmyiorum hiç yorulmak yok mesela uyuyo ya kalkıyo ki pc açık hemn sanki hiç uyumamuşda zıpkın gibi azyakta insan uykudan kalkınca bir kendine gleir sabhalrı beşiğe tırmanıyo yani nasıl birşey çözemiyoruz kimse çözemiyor çıkamdı ciğer gibi kızsrık moonum çıakmadı ben anlamıyorumki naısl iş çekicem yaa üstüste gleir

Cabim oyku uyandi demindrn beri uğraşıyorum ne kusuru gulum bakbendr gelemwdim bu bebelet fena kis ev icin aranadiysa hala belli degildir belki hadi insallah buna satılmazda6 syi gecirursiniz kis biz bu iki sipsyi everek ama simdi tencere tava olayi gibiler ama simdi ne p..k yerlersryesinler)
Elifim bunlarada bi ev bul bacimyaa)

Eimm cnm allah yardimcin olsun nm bizim kide oyle odadan disari cikartmiyo cikinca kapinin arkasi a dikiliyo agla agla inanir misin ne ev isi yapabiliyorum ne de yemek dogru duzgunnnn

Monuum iyiz cok sukur

Melisaaaammmm

aynen kevserim aynen bende öyleyim evimi b...k götüryo neresinden tutsam adam ederim yarım saat uykuya yemeğimi dinlenmeyimi ilerimi sığdrıyım bıktıkm vallaha ben böyle hayal etmemiştim sakın olur deidm yalnız büyücek neler düünmüştüm bitanesi bile olmazmı yaa off vallaha deiricem doğduğundan beri aman vermedi yaa

oyy oyy meisam benimkini damat olarak alsınlar vallaha üstüne para verecem yeterki adam olana kadar alsınlar böyle birşey yok yaa bugün düştü çenesini morardı arka arkaya kafanını üstüne düştü kafa morardı yinede durmuyo yaa dur daaa oğlum dur yok oturuyo kalkıyo oturuyo kalkıyo kafanı koyda yat azıcık yok uykusuzluktan yırtınıyo ama dirniyo inadına tüküreyim kime çekmiş dediğimded eşim bakıp glğüyo harbiden aktır inadı bendkei çeke çeke çekmiş babasına çekmeişde mazlum oludu garibimin ağzında dili yok ne ourdu çekydi

kızlar kusuruma bakmazsanız ben çıakyım şimdi ağlar uyanırsa 3 sat bekçi eder başımda çatlıyo ilaç alıp yatıcam sabha görüşrüz artık benim için sabah olursa kevserim resimleri yükeyemdim özürdilerim bacım sabaha inş akşam umulmadk olunca olmdı kuzum hepinizi öpüyorum iyi gecelr sizi seviyorum canlar Allaha emanet olun

Hahayttttt sen beni guldurdun demek swna çekmiş heeee
Bunlarin dugmeleri olsa kapatinca iyusalar mesela vsllaho on dene doguryrum o zsman benimkide geceki ilk emzirmeyi 12.30 a kalksa eski düzene diye umut ettikce daha bi erken kalkıyor essrk yaaa
Elifim esim indir di cdyi cok guzel nunnilet vwrya
Her sarkida uykusu geldi cok yoruldu gozler kwoaniyo falan diyo yaa huc uykudu gekmeyeb adami bile hipnoz edip uyitur vajwlim benim sipamda ise yaricskmi

Hafi canim iyi uykular sana dinlen bu gece insallahhhh optumm

VallAha bana cekmis melisaM normal inat dwgil bendeki gozum kara damarima bastinmi tmm ondan esim derki kavga olsa o hep susar karsilik versem sen cekwr gidersin biliyorum doenmezsin diyo bida bana cekmis borseyi kafaya taktinmi tmm bittiAma esim oylemi kafasinda 1 saat dirdir etsen susar gulumser bana rahatladinmi askim der vallaha dedigin gibi keske dugmeleri olsa bazen geri sokasim geliyo ciktigi yere yeter yahu bacak kadar veletler ne hale getirsi bizi
Hafi canim iyi uykular sana dinlen bu gece insallahhhh optumm
Dinlendim melisam gece sizdi kaldi 3de uyandi acikmis mama yaptim hemen sonra hic uyanmadi ben 6da tekrar mama verdim 8de kalkti ama yatmadan 2 kutu yogurt yedi 220g ywdi cildirdi yogurdu isinsin diye getrmistim almis eline hi hi yapiyo ywdir diyo yedirdim bitti nasil agliyo bitti diyonce yiyecekmis 2. Kutuyuda verdim bitti dedim uine agladi ama vermedim daha sanirim o uyuttu yoksa mumkun degil aylardir uyimadi boyle melisam sen yogurt yaptim dedin hazir sut ve yogurttanmi inek sutumu buluuosunuz kuzum

Dün gittim doktora.. Alttan baktı onların önceki demesine göre 7+1 olması lazım dün bana 6+1 dedi baktı kalp atışlarını görmemiz lazım bebek gelişmiş ama kalp atışı yok dedi.. Herşeye hazırlıklı olmak lazım dedi.. Haftaya kadar bekleyelim yine duyamazsak alıcam dedi.. Dünden beni boğuluyorumm ((((((((((((((( ona inanamadım başka doktora koştur gittim.. O alttan bakmadı üstten zor gördü rahmin derindeymiş dedi.. O da 5+1 dedi :S sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor dedi cuma günü gel tekrar bakalım lekelenmen kanaman olmadığı için 2-3 gün şans verelim dedi sonra bakarız duruma göre çok beklemenin bir anlamı yok dedi.. Bana yardım edin ne yapacağım hangisine gideyim bebeğimin kalbi atmıyor 4 mm olmuş ama atmıyor ((((((((((((((((((((((((

Canim ne diyecegimi bilemedim bende twli aldim sana yazmak icin dunden beri aklimdasin ama cok uzuldum yani gwlisipde atmamasi nasil birsey aklim almiyor Benimde kanaman olmadigi icin imudum yuksekti 2 doktorda aynisini demis ustwlik digeri daha 5+1demis off kuzum benim gercekten dugum dugum oldu bogazim

Benim de aklım almıyor.. İlk gebeliğim bir de öyle korkuyorum ki.. Ağlamaktan bi harap oldum dünden beri.. Kendimi işime de veremiyorum.. Kürtaj nasıl bişi çok mu korkunç? Kafayı yicem

oh ıyı gulum ya dınlenmen ıyı olmus arada ailiş anasınaa cıyo sanırım ne yogurdu veriyodun sen kuzum. canımcım ben tava yogurtları varya ondan almıstım onla mayalamak daha ıyı oluyomus. sise gunluk sut aldım ılıttım onu mayaladım işte. ole yAPARIM ARTIK ABKLAM KISDI HAZIR VERİYODUM OBEU AY MAYALICAKTIM VERME COCUGA HAZIR YOGURT DUNYANIN KATKI MADDESİ VAR DEDİ E DEDİM YINE ONLA MAYALICAM IYIDE AZICIK KOYCAN ONDAN DEDİ DEDGİNI YAPIYORUM ISTE

CANIM COK UZULDUM YA Bİ MUCİZE ISTIYORUZ LUTFENNNNNNNNNN COK AMA COK UZULDUM ACAYIP MORALIM DUSTU umaırm kalbı atıyodur ama duymamıslardır gulum bekle bakalım bol bol dua et gulum

Benim de aklım almıyor.. İlk gebeliğim bir de öyle korkuyorum ki.. Ağlamaktan bi harap oldum dünden beri.. Kendimi işime de veremiyorum.. Kürtaj nasıl bişi çok mu korkunç? Kafayı yicem
Canim benim Allahtan bir mucize olsun ins gercekten zor bir durum kurtaji bilmiyorum nasil birsey ama olanlardan duydugim kadariylankorkulacak birsey yoknus Allahim yardimcin olsun gercektwn ne desem ne care nede destek olur kuzum dua ediyorum ssadecerabbum kabul etsin

Melisam ben aktivalardan veriyorum sifir tuz yaziyo ama mecburen hazir sutlerden mayaladim yok su gibi olmuyo sut buluyoruz bir kere geliyo arkasi yok katki maddesi var tabikide ama istw ah bi memlekte gitsek kurutlucaz buralardan vallaha yaaa hic birsey yok gecen gun yumurta aldi esim iyisi diye bak kipkirmizi yumurta bir kirsim icinde suluk gibi bocek gibi siyajlik ne olduguda belli degil ve kan akti dusun iste sen ne b.. yiyelim

CANIM COK UZULDUM YA Bİ MUCİZE ISTIYORUZ LUTFENNNNNNNNNN COK AMA COK UZULDUM ACAYIP MORALIM DUSTU umaırm kalbı atıyodur ama duymamıslardır gulum bekle bakalım bol bol dua et gulum

Sürekli gözlerim dolu dolu kendimi işe de veremiyorum ilk bebeğimdi (( kürtajdan da çok korkuyorum.. Sonrasından da herşeydennnnn.. Rabbim can vermeyince vermiyor

one beeeeeeeeeee bocukmu
sıyah lekeyse nokta gibi o normal kuzum ama buyuk bısıyse harbi sorunluymus o yumurta tobeeeeeeeeeee ulen hiç bişi saglıklı degil bu devirde. canım ev sahıbınden haber varmı bıde 6 ay sonra tahın varya nereyı ıstıyonuz sız

Çok sağol Allah razı olsun.. Mucize olacaksa olur Rabbim istemezse olmuyor işte..

Sürekli gözlerim dolu dolu kendimi işe de veremiyorum ilk bebeğimdi (( kürtajdan da çok korkuyorum.. Sonrasından da herşeydennnnn.. Rabbim can vermeyince vermiyor

dur hemen bılıyıorum zor cok zor bi durumya doktorun defdigi gibi bekle gulum hiç bellkki olmaz cok zayıf atıyodur gec dollenme llmustur falan filan belli olmaz yanı bende i,lk gıttıgımde kese gozukmuyo dedoıler detaylı ultrosona aldılar benı alttan kurcalayıpo durdular odum koptu varsa dusmese barı dıye ondada kese gozukmuyo dediler sonrakı haftalarda gozuktu doktorların aletleri bazen adam gıbı olmuyo goremeye bilityolar bendce dsenı bosa korkutuyolar ıvcımden bıses bosuna uzuntu gibi gwliyo sımdı kurtajı falan dusunme sen sadece umutkla bekle kuzum.

Canim buyik birseydi oyle kucuk nokta dedil ama yuvarlakti nokta gibi ama buyuk nokta yani ve bildigin kan akti bogggggg kuzum ev sahibi aramadi daha bizde aramak isyemiyoruzki tasinmak istiyomusuz gibibolmasin istemiyoruz neticede ama ev sicaciknmekisam sirf o yuzden gozenalyim diyoeum da hayirlisi bakalim nasip ne olur 6 ay isi olmasa hemen tasinirim sirf bu yuzden goze alamiyorum bu sipayla
Çok sağol Allah razı olsun.. Mucize olacaksa olur Rabbim istemezse olmuyor işte..

Canim benim Allahtan umut kesilmez bakarsin girtigindw duyucaksin ne kanamalarla yataklara yatnalrin mucozelwri oldu kuzum dua edelim hakkinda hayirlisibolsun olmazsa demekki bu hayirlisi deriz kolay degil elbette hemde hic rabbim hayirli kapilar acsin ins Aminnn

Ah ya .. Sonumun kötü olacağını hissettiğim için beklemek de eziyet gibi geliyor ( Devlet hasstanesine gitmiş olsam belki derdim aletleri hassas değildir diye ama burda zaten 2 tane özel hastane var en iyisine gittim bu yüzden umudum hiç yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…