Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dogru dıyosun canım mamayı hazırlayayasıya uykusu acılır bebenım ama termos iyi fikır kıs o marketlerde bile oluyo bi ltlık bi termos alıver ılık su hazır olcek demı.
benımde o kadar agurlastıkı uykum bi ay sıonra oda ayıracam nasıl duycaksak. ama yıne tedirgin yatarım herhalde. sabah oyku kendinden geciyo aglıya aglıya bi oluyo ancak uyanıyorum.
canım nıını perisi uyku vaktı sarkının adı
nıını perisi cdleri varmıs bebekler için dun bebek dergisini okurken gorduım esin indirdin begenırse sliş
elifim bi kahve yapıp gelcem bu arada yenı topigin hayırlı olsun canım esyalarını bedavaya veriyosun yazık gunah be gulum dursun sakla derim ikinci istersen ilerde ben tutacam herbişeyini
aman melisam zor iş vallaha dötümüzde pireler uçusurdu şimdiyse oohooo evet termosu aldırıcam güya hep unutyorum eşim günlük markete gidiyo üstelik akılda kalmıyo yeminle çok unutkan oldun kuzum odasını ayırırsan dikkat et büyüdükçe kendini ayapa kalkıp aşağı slamasın emi alişin mekanını aldık altından feci eğiliyodu melisam dur albüm yapamda gör sıpayı tv kanallarını değiştrmesini
kuzum ben en uyguna koydum ama işte yine çok buluyolar aşağısına vrmiyceğimi söyledim melisam taşınıcam şimdi ben heryere nereye sığdrıyım benimde çok kıyafetim hem 2. istemiyorum büyük konuşmuyorum ama istesem bile modası geçer 3-5 yıla hem eld e kalmasın hemde alanlarda olursa anlaşırız dedim ama çok buluyolar satıcı olsalar acaba o kadara verierlermi
yok kumanda değil melisam tvnin yanından değişiyo eşşek öğrendide geri gelmiyo ordan evet lullababyy lovelyde dinletiyodu bebekler seviyo sanırım güzxelde alişi bağlamıyo o işte bende yatırıken tv açık son ses sonra biraz ksıyprum onalrla uyuyoı yoksa uyanıyo melisam sen bak uyurken işleirni yap balım gecikemsin sonra durmaz falan bitir işerlini uzumvay sıoa vay kumandayı elemı gecirdi eyvahh bizimkide ole dıkkatlı dıkkatlı bakıyo elime aldıkca
elifim supurcektım evı ya neyse zor kalsılasıyoruz gulum sohbete devam
bizde bi hoporlor alacaz cd calara alamadık gitti telefonum hanfendşde su an lullabyyı dınlıyoruz uyurken apartmandan sesi engellersin diye kalkana kadar alamıyorum teli
madem kararlısın burda hıc ugrasma gitti gidiyora koysana gulum esyalarını
baktım elifim bayıldım bayıldım getirde parmsklarını gotunu basını bo ıyıcene ıssırıyım sunun ya essege bak hele
oykum uyandıı optuumm
Elifimmmm bcmmm yorum yapcaktim alisiminnnn resimlerine kaldirmissinnnn
Masallah bnm ogluma vala cok tatli o gulen agzini parcalarim bi giluuorlar ahizlarii acikkkkk:)))
Cnm bnm napiyorsun neydiyonnn
Melisammm gizz sen neydiyonnn oykum neydiuoo moonum sen neydiyonn bakem
Elifimmmm bcmmm yorum yapcaktim alisiminnnn resimlerine kaldirmissinnnn
Masallah bnm ogluma vala cok tatli o gulen agzini parcalarim bi giluuorlar ahizlarii acikkkkk:)))
Cnm bnm napiyorsun neydiyonnn
Melisammm gizz sen neydiyonnn oykum neydiuoo moonum sen neydiyonn bakem
melisam nasılsın canım alişle uğraşıyorum cnaım çok sıkkın 1 saattir zırlıyotum başım fena bi uyusa da dinlensem
Distenmi zirliyo kiyamam yaass
Napiyim gulum süt icintikinmsua baslicam yine bosgogusler 11 gibide uyanir offff
Dun yoğurt yapmistim bugun yidirdim kizima goturdu vallahi birazcivik olmus yaa acvetince yiyo kakaliyorum; ))
Başkanı n niye agriyo icbi ilac gul çekme aciyi
Elifim sutun yamamen bittimi azaz veriyodin devammi gulum
Bi yandan diyorum su sut verme isibitsrdezorunlu bişiler yemek sorunfa kalmasam yeminle sati uxumden biktim yaa canim istemedigi halke o an bidiler yeyipicmekten sikildim bi yandanda diyom icsin yaass krsil.esin daha küçük
Ev isini naptini z canim
Neden ağladı elifcim alis
bi bilsem canım bi bilsem bendede huy o apladımı kasılıyorum dayanamıyorum susun isityorum çok zor bir bebek ben ne yapıcam bilmiyorum deli danlar gibi kafsa atıyo bana sürtünüyo alıyorum yuok gezdiriyorum yok byüydüde tutsmıyotrum sırtım fena bilmiyorum ben nasıl dayanıcam buna