Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

evet canım rabbim herşeyi zamanında hakkmızda hayırlısını vererek yaşamayı nasip etsin inş polislik zor tabi gülüm yaa vallaha skerlerimiz polislerimiz rabbime emanet bak sabah çıktı hala gelemdi görevde bekle bekle 9 kadar ordaymış neymiş araba fuarıymış pehh boş boş bekliyorlar orda canım annende o zamanlrda hele kimdblir neler çekmiştir canımyaaa kardşein dmeişken gelin nasıl gülüm cinsiyeti belli oldumu onunlka aynıyız yaaa

Amiiiiiiin kuzucum ohhooo sabahtan 9 a kaa zor valla yaa bide genç polislere daha çok görev yazıyolar
babamdan biliyorum Allah yardımcıları olsun polislerimizin askerlerimizin
evet ozaman hazır bez felende yok dıyo yalnız başına genç yaşta bide
bizler şanslıyız kuzumm
o da iyi çok şükür balım onunda erkek kuzumm ali kaan koymayı düşünüyolar ismini
babamın adı ali de ona jest yapiiler

geldüüümm kızalrrr kocişi gönderdümm arkadaşlarının yanına bende yarın sabah kahvaltıya annnemlere gidicem

evet vallaha canım çok zor ben biliyodum kesin gecikir dedim böyle uzun görev olunca nasıl başı ağrıyo koydum cebine ağrı kesici gönderdim yaa tbiki bizler şanslıyız eskiden nelerle bakmış annelerimiz bizlere ne kadar şükretsek azdır balım demek onunda erkek hee ismi çok güzelmiş bakk bende ali düşünmüyor değilim hee bakalım birde biraz önce yazmayı unuttum gülüm doğumdan sonra eşim yanımda kuzum 4 aylık olunca geceye başlıycak ama onuda başlamam diyo alırım rapor otururum tayin istiycez yaa 1 ay idare edicez ite hayırlısıyla kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…