geçicek tabi kuzumm tatlı heyecanlar anlık korkular usg de bebişi görüp heyecanlanmalar
hepsi güzel hepsi anılarda kalıyo balımm evet kuzum lohusalık zor baya
bebişe alışmak uykusuzluk memiş yarası hassaslık falan filan ama o da geçiyo
en güzeli en kalıcı bebişler oluyo kuzum
polislikkk çok zor kuzum yaa babamda polisti ordan biliyorum
annem garibim gurbet ellerde bi başına beni kardeşimi büyütmüş
aramızda var iki yaş babam gececi nöbetlerde zor valla kuzumm
Allah kolaylık versinpeki lohusalık zamanında gececi olmıycak dimi kuzumm
ozaman birilerinin yanında olması lazım
evet canım rabbim herşeyi zamanında hakkmızda hayırlısını vererek yaşamayı nasip etsin inş polislik zor tabi gülüm yaa vallaha skerlerimiz polislerimiz rabbime emanet bak sabah çıktı hala gelemdi görevde bekle bekle 9 kadar ordaymış neymiş araba fuarıymış pehh boş boş bekliyorlar orda canım annende o zamanlrda hele kimdblir neler çekmiştir canımyaaa kardşein dmeişken gelin nasıl gülüm cinsiyeti belli oldumu onunlka aynıyız yaaa
Amiiiiiiin kuzucumohhooo sabahtan 9 a kaa zor valla yaa bide genç polislere daha çok görev yazıyolar
babamdan biliyorum Allah yardımcıları olsun polislerimizin askerlerimizin
evet ozaman hazır bez felende yok dıyo yalnız başına genç yaşta bide
bizler şanslıyız kuzumm
o da iyi çok şükür balım onunda erkek kuzumm ali kaan koymayı düşünüyolar ismini
babamın adı ali de ona jest yapiiler
:) evet cnm çikolata hareketlendiriyo bebişleri inş senin afacanıda hareketlendirir de gösterir
merak ediliyo valla bide öğrenince insan daha farklı oluyo ona göre alışverişler başlıyo isimler düşünülüyo çok güzel anlar yaa
çok geçmedi ama ilk cinsiyetini öğrendiğimiz gün geldi aklıma lapa lapa kar yağıyodu o mutlulukla kocişle yürüyüş yapmıstık yağan karda
heeey gidim heyhaftaya çok var dahaa ben merak ederim şimdi öğrenince hbr et mutlaka çatlamayayım
sağol cnm sanada iyi geceler bebişinle
canım senin bebiş ne kadar oldu şimdi? maşallah ne güzel almışsın kucağına darısı bizlere inşallahhh. ayy nasıl merak ediyorum cinsiyetini haftaya cuma gidicem inş canım randevu aldımm öğrenir öğrenmez yazarım buraya da, çok sağol canımm
canım yaa evet kaçırdığım yerleri okudum maşallah kaynatmışsınız bugünolsun kuzum benim hiç sorun değil anladım ben zati onun için çıktığını kendine dert etme olurmu sen kuzuma bak o yeter banaa
a.slm hoşgeldin gülüm nerelerdesin merak ettim ama tahminde ettim sneinde bayramın mübarek olsun kuzum demek öğrenemedin cinsiyetini sıkıntı etme balım bende geç öğrtendim ama çetrefilli oldu acıkhayırlısıyla en geç 20. haftalarda olur sanırsam asembcim doğru söylemiş çikolata canlandırımış yee gülüm bende yiyodumda şeker çıkınca artık yiyemiycem okudukça da çok üzüldüm canım yaaa çok dikkat et kendine, bebişin sağlığı için sabredicez mecburen keşke olmasaydı ama işte.. Allah şifa versin canım bozma moralini, inşallah sorunsuz alırız yavrularımızı kucağımıza..
metuuu hoşgeldiiiin nasılsın bebiş nasıl
metu canım hoşgeldin nasılsın kuzum
hoşbuşldum canlarnasılsınız?
geldüüümm kızalrrr kocişi gönderdümm arkadaşlarının yanına bende yarın sabah kahvaltıya annnemlere gidicem
afacan uyandııııııııııııııı
hoşgeldin kevserim ohh iyi ettin ebnümkide gelmedi daha
:) evet cnm çikolata hareketlendiriyo bebişleri inş senin afacanıda hareketlendirir de gösterir
merak ediliyo valla bide öğrenince insan daha farklı oluyo ona göre alışverişler başlıyo isimler düşünülüyo çok güzel anlar yaa
çok geçmedi ama ilk cinsiyetini öğrendiğimiz gün geldi aklıma lapa lapa kar yağıyodu o mutlulukla kocişle yürüyüş yapmıstık yağan karda
heeey gidim heyhaftaya çok var dahaa ben merak ederim şimdi öğrenince hbr et mutlaka çatlamayayım
sağol cnm sanada iyi geceler bebişinle
canım senin bebiş ne kadar oldu şimdi? maşallah ne güzel almışsın kucağına darısı bizlere inşallahhh. ayy nasıl merak ediyorum cinsiyetini haftaya cuma gidicem inş canım randevu aldımm öğrenir öğrenmez yazarım buraya da, çok sağol canımm
canım yaa evet kaçırdığım yerleri okudum maşallah kaynatmışsınız bugünokudukça da çok üzüldüm canım yaaa çok dikkat et kendine, bebişin sağlığı için sabredicez mecburen keşke olmasaydı ama işte.. Allah şifa versin canım bozma moralini, inşallah sorunsuz alırız yavrularımızı kucağımıza..
hoşbuşldum canlarnasılsınız?
evet canım malesef biraz aksilik oldu yaa yinede diyorum şükürler olsun tabii zorlukları var ama en azından ç.ok yüksek çıkmadı ne yapalım artık dayanıcaz arada gözüm dönüyü tatlıya ama olsun artık hayırlısı rabbimden gülüm cumayamı aldın randevuyu hadi inş belli olurr içimden kız geçiyo benim canım yaaa
evet canım malesef biraz aksilik oldu yaa yinede diyorum şükürler olsun tabii zorlukları var ama en azından ç.ok yüksek çıkmadı ne yapalım artık dayanıcaz arada gözüm dönüyü tatlıya ama olsun artık hayırlısı rabbimden gülüm cumayamı aldın randevuyu hadi inş belli olurr içimden kız geçiyo benim canım yaaa
aman canım dikkat et sen, cumaya gidicem inşallah bu sefer gösterir de rahatlarım. bende bazen kız hissediyorum bazen erkekgenelde herkes hissediyor sanki ama ben bilemiyorum yaaa açmadı ya geçen gittiklerimizde kız olabilir belki açmadığı için dediler ama bişey gördükleri için değil yani. sağlıklı olsun inş canım farketmez. bende tetanos yaptırdım dün azıcık ağrısını çekiyorum ama ne yapalım canım hayırlısı... sen nerede yaşıyosun kuzum doğuda falan değilsiniz dimi?
aman canım dikkat et sen, cumaya gidicem inşallah bu sefer gösterir de rahatlarım. bende bazen kız hissediyorum bazen erkekgenelde herkes hissediyor sanki ama ben bilemiyorum yaaa açmadı ya geçen gittiklerimizde kız olabilir belki açmadığı için dediler ama bişey gördükleri için değil yani. sağlıklı olsun inş canım farketmez. bende tetanos yaptırdım dün azıcık ağrısını çekiyorum ama ne yapalım canım hayırlısı... sen nerede yaşıyosun kuzum doğuda falan değilsiniz dimi?
canım göstermemekle alaksı yok banada doktor tam göstermiyo dedi kıza benziyo dedi şimide erkek diyolar bence onalara inanma kuzum yaa sorma o aşının ağrısı çok zor yatamadım üzerine 2 gün 19 birdaha vurulucam ben istanbuldayım gülüm daha doğuya gitmedik hayırlıısyla gidicez bakalım işte:26:
oyyyyy gülümm bnm gelir inşş
oyyyyy gülümm bnm gelir inşş
9 kadar orda canım gelmeside 10 bulur :26:
alllahh yardımcısı olsun eşinin ve herkezinn
elfiimm nette girrdiğin siteler vaarmı
bebek alışverişi içinmi gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?