Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Allahım şifasını versin melisam gelince haber et mutlaka aklım sizde kuzum hayırlısıyla gelin inş:26:

butun şikayetler diyete rağmen devam elifim.bi döküntüler gitti.bugün bi tahlil çıkmış,kakada yağ ve gizli kan var.anlamı ne bilmiyorum.bu sırada galiba dişi çıkcak.ağlıyo mız mız...uyku yok.uyusun diye gözüne bakıyorum.parmağımı bi kemiriyor canımı yakıyo.aklıma diş geliyor bi.

Allah Allah yaaa nasıl iş bu anlamıyorum papatyam yaa yavrum bir kurtulamdı sıkıntılarından peki diğerleir ne zaman çıkıcak gizli kan yağ demek bende ilk efa duyuyourum :44::44::44::44:diştendir canım ama hemen çıkmayablir bak alinin daha çıkmadı aylardrı sıkıntı çekiyoruz yarılma olmasına rağmen çıkmasdı

ah elif rabbimin gücüne gitmesin bitsın artık istyrum.inş kötü bişey değildir bilemiyorum.yoruldum ...hep bişeyler.sunca gün bi duramadık rahat.Allah sabırla birlikte hayra çıkarsın ne diyim.zormuş bi diş işi.bi bizim sıpalar boklu çıktı.milletinki yaşıyla hastane görmüyor:)

çıkmışsın canım.benimde sarj bitti.ondan çıkıp girdım yine.aliş durmadı demek...oğlum uyudu bişey yiyim bende elif.açarım yine.eşim gece gelcek.

ah papatyam ah rabbim dermansız dert vermesin kıyamam ben yavruma inş geçicek annesi sizde rahata kavuşucaksınız duamı eksk etmiyorum inanki kuuzum benim vallaha papatyam biz çok titrediğimzden oluyo sanırım bende anlamıyorum inanki rabbim yardımcımız olsun hbaersiz bırakma bak sütün nasıl oluyomu yediklerinden sonra yani kesmek zorunda kaıyosun sonuçta balım

elifi komşum aradı gelcekmiş.ortalık yıkılıyo ben kaçıyım hemen öpüyorum.sütüm azaldı sanki elif.konuşuruz uzunca inş.kusuara bakma emi

elifi komşum aradı gelcekmiş.ortalık yıkılıyo ben kaçıyım hemen öpüyorum.sütüm azaldı sanki elif.konuşuruz uzunca inş.kusuara bakma emi

estağrulullah papatyam ne kusur sen bak işine canım bneim paşamada iyi bak kendinede Allaha emnaet olun Allah yardımcın olsun öpüyorum görürşüz kuzum

Cnm geldim mde öykü nn huysuzlugundan yazamadimki
Grip olmus oksurukye var cigerlre inmemis balfam hava yada igneye gerwjyok peditus ve balgam şok cu verdi kullancaz Bakalım
Elifim gecmis s olsyn kuzumm bilegin nasil

Canlar bqyramdq evdeyduk esin bebe derken giremedim
İkinci nci gunude kardes im esiyle geldi dun gittiler geDik tozduk sipa kardesim gripyti oykuye gecirdi gitti iste
Tqksime gittik bi gun donuste hic arabasindq durnadi kucakta geldi sogugu yedi öksürük başladı bide ustune yikafim zorla usuttuk bebeyi
Moonum cigerkerin bwlgam isteyri hava veriyolwdi yada igne bu arada fatih ne kadar tatlı olmuş maassallah kuduma
Elifim buyuk gecmis oleun iki seksen uzandin he deoi kis allahtqn sirtin belin iyi durumda
Pwpatyam yinemi bisi cikti kis
Grci sen coj detqyli baktiriyon belki benre ekwtra testler yapyirsam neler cikcakta

Cnm geldim mde öykü nn huysuzlugundan yazamadimki
Grip olmus oksurukye var cigerlre inmemis balfam hava yada igneye gerwjyok peditus ve balgam şok cu verdi kullancaz Bakalım
Elifim gecmis s olsyn kuzumm bilegin nasil
Melisam kuzun aksam girdim gordumde yazamadim bu essek yuzunden bivhuysuzduku anami aglatti cok sukur korktugun gibi cikmadi melisam usurmus minnosum yerim ben onun akaan buynunu cok gecmis olsun kuzum biran once gecsin gitsin ins

Melisam bayramin 2. Gunu sicaktida aslinda ama tabi ne olsa kucucuk bir minnos o annesi op yerime fistigimi ben anladimbkuzum dedim ya sen girtin yafa anlanlar geldi diye tain ettim bende simdilik iyiyim melisambsorma ikiseksen uzandim fena dustim ama resmen bacaklarim birbirinden ayrildi ucuz atlattik ama 2 gun hic birsey yapamadim simdi iyiyim cok sukur cocukla hersey cok zotr ne yatma ne birsey esim yapti yemeginden isinden ama ali yinede banaydi yedirmesi ve ust alt zorda olsa eskiden nazlanir yatardik simdi insan hastaligini ariyo bi kenara bu velet hastalik bile uasatmiyo insana

Gunaydin kizlar ali altini doldurdu bi acamda gelem zati canim sikkin sutum kesildi gibi birsey cok az kaldi biberon aliyo ali hemde nasil ama sadece su namayi asla icmiyo uykudan uyanoyo ya kizlar ben dun regli gunumdu gelwmdi gelecek gibide durmuyo birde midem bi bulaniyo ki ozwllikle ywdikten sonra aaaa demeyin eminim kendimden ama sacma sapanda bir korku sardi beni :18:

kuzum üçüncü yada dorduncu gunu cıktık biz yagmur yagdıgının ertesi gunu kapalıydı ya hava o gun.
tabi canım bebelerden unut artık hastalıkta yatmayı bırsak nazlanmayı dinklenmek bile haram bize

Mamm nm cokkkk cokkm gecmis olsun simdi nasil oykum sen nasilsin

dun aksamdan basladım ilaclara grce sık uyandı yıne burn tıkandıkca uyanıyo spreyi sıkarklen kıyameti koparıyo nasıl accaksam sprey aspirator yapıyorum ama yırytına yırtına bi oluyo kuzucuk
düzelecek insallah ben yorgunum canım yıne gece biraz uyudumda ondan onceki gun iki saatlik uıykuyla aksamı eyttiydim vucut dılenemedi daha.sen nasılsın canım kızın nasıl oldu bi denem

aboooooooooooooooooo diyimmi o vakıt
lan oglum dikkatlşi olun len kaza olmasın kabusun olur vallah
allah allah adetdonemıne yakınsa ondan kesilmiş gibidir canım
eczaneden humana stıll tea alsana cok guzel arttırıyo ben sabah aksam ondan ıcıyorum vballahı benımde cok azaldı gibi. rezenede kar etmıyo artıkın

kuzum üçüncü yada dorduncu gunu cıktık biz yagmur yagdıgının ertesi gunu kapalıydı ya hava o gun.
tabi canım bebelerden unut artık hastalıkta yatmayı bırsak nazlanmayı dinklenmek bile haram bize
heee melisam şimcik anladım o zaman anlaşıldı kuzum yaa o kadar hassaslarki esen yelden nem kapıyolar vallaha rabbime emanetler melekler onlar melek
abowwww yaaa vallaha dikkatliyiz aslında ben eminim eşim bendende emin amma insanı bşr korku say-rıoy beaa dün dedşmkş test al almadı gıcık yok eminim ben diyo birgün bebek olucak diye korkucsğımızı söyleselerdi gülerdim zaarrrrrroda olanblir melisam ama canım çok sıkııyo artırıyosa bi deniyim ben baya baya yemeyi içmeyi kestim melisam öyleki 1.5 kilo gitti benden rejimdeyim tatlıyı kestşim bol su içmeye çalıyorum çorba falan işte acaba ondanmı kesildi:26::26::26::26::44::44::44:
hadi len birinızgelin uoyku uyancak sımcık

melisam alişin altını açtım evi topladım çamaşır katladım çamaşır attım makinaya süpürge yaptım toz aldım babamla konuştum halam aradı onunla konuştum aliyi uyyutum geldim daha ne geliyim demi gelesemde olurdu gitmişin yaa laaa

Selam bayanlar nasılsınız.. bn giremiyorum pcdn emir pc yi rahat birakmiyo. Uyudugunda da isim oluyorum.. öyle ışte geçmiş kurban bayramınız i kutlarım miniklerinizi öpüyorum. Daha çok face den giriyorum. Telden zor oluyo burası... görüşürüz artik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…