- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
yok su torlamıs gibi degilde cıok kuru
Bak herkesde farkli oluyo melisam eltiminboglunda su toplamis iltihaplanmis gibi alide kurimus sadece amabkabarik seklindeulydi normaldir kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok su torlamıs gibi degilde cıok kuru
Gecmisbolsun oflum yaramazmi hala nizimkide oyle bunlar butudukce uslanmasi geewknezmi yaaa
Bak herkesde farkli oluyo melisam eltiminboglunda su toplamis iltihaplanmis gibi alide kurimus sadece amabkabarik seklindeulydi normaldir kuzum
Yaramaz tabi her yeri karıştırıyor dayak yiyecek az kaldi :))))
Emirde olmadı hiç öyle
Aynen alidboyle aliuo begenmedigini atiyo ama essek bende siyorum buyusin cok dayak yer esimde aman haa elin agir cocuk nenolur diyo sanki vurucamda
Bizimki de bana diyo vur sıkyosa :)) babanın evine gidersin diyo :))
Oldu de ne kadar giciklar bu esler onlara kolay bak b3nim esimde uyuyo hala simdi kizsam aliye tmm bakarim der len bubsaatten sinra baksan ne olacak sanki
Bizimki arada bakiyor da dayanamıyor
Bnde telden giriyorm zor oluyorgeldimm gözünbü sevdiğim pc gibisi yok beaa
Bnde telden giriyorm zor oluyor
slm kıslar elifim nasılsın canım
oyku 4 aylık oldu canım 5 degil yogurt için demıssın ya.
dün iyi ateslendi onmla ugrastım bu sabahta ateslı suruba devam grip surubuda verdım hapsuruyo yaa
dun doktor iştersen 3 gun bekliyelım ole yaptır asıları dedi muayenede ates falan dusuk cıkınca bende yaptırdım acep asılar tutmusmudur hasta ise ama dun doktor hasytalık belirtisi yok sınmdilik dedi olabilir dediydi of yaa