• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Bizimki de bana diyo vur sıkyosa :)) babanın evine gidersin diyo :))

Oldu de ne kadar giciklar bu esler onlara kolay bak b3nim esimde uyuyo hala simdi kizsam aliye tmm bakarim der len bubsaatten sinra baksan ne olacak sanki :37:

Kevserim nerelerdesin kuzum yoksun kac gundur papatyamda gelmedi dun doktorami gittiniz :26:

slm kıslar elifim nasılsın canım
oyku 4 aylık oldu canım 5 degil yogurt için demıssın ya.
dün iyi ateslendi onmla ugrastım bu sabahta ateslı suruba devam grip surubuda verdım hapsuruyo yaa
dun doktor iştersen 3 gun bekliyelım ole yaptır asıları dedi muayenede ates falan dusuk cıkınca bende yaptırdım acep asılar tutmusmudur hasta ise ama dun doktor hasytalık belirtisi yok sınmdilik dedi olabilir dediydi of yaa

slm kıslar elifim nasılsın canım
oyku 4 aylık oldu canım 5 degil yogurt için demıssın ya.
dün iyi ateslendi onmla ugrastım bu sabahta ateslı suruba devam grip surubuda verdım hapsuruyo yaa
dun doktor iştersen 3 gun bekliyelım ole yaptır asıları dedi muayenede ates falan dusuk cıkınca bende yaptırdım acep asılar tutmusmudur hasta ise ama dun doktor hasytalık belirtisi yok sınmdilik dedi olabilir dediydi of yaa

Gunaydin melisam 5. Ayina girmedimi ben yanlis saydim dimekki :ssz:cokmu atesi oldu kuzumun agladimi cok yavrum benim melisam icin rahat degil keskem bekleseydin ama doktor birseyi yok demis kax kilo olmus boyu kilosu nasil melsam

Gunaydinnnn guzel anneler
Melisamm ya gebakem
olsun ya allah yardimcin olsun oykimde bi once iyilessin insallh

Elifim sen neydiuonn canoo alisim napiyo nakem

Back