"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
benim anlamdığm doktorumdan memnundum çok.ama ne desem adam şundandır bundandır diyo dün.ben test yapalım diyince tamam dedi.hiç önemli bişey değilmiş gibi davrandı canım sıkıldı.eşimde bana kızıyo.210 lira tutmuş tahlil.özel hastane çünkü.parayada daraldık kaç aydır çalışmıyorum.sanki ben luzümsuz yere böyle davranıyomusum gibi oldu.bi dr neden bu ihtimali düşünmüyor ki.elif okdar salyası var ki emzik emmk istemiyo.nefes alamıyo.aşı yerlerıde yumak yumak oğlumun.salla salla uyumuyo belim koptu
paptyam bende anlamdım o doktoru normalde ben emmiyo diye götürdüm doktor hemen her yerine abktı işte idrar kan tahlili bilemm ne istedi kaldıki sıkıntısı büyük buna rağmen istememiş yazık o kada rçekyiosunuz parasınıda veriyosunuz ama ilgi yok hani söz konusu olan büyük yetişkin insan olsa neysede ama bebek yani 10 kat daha tedbirli olamsı gerek özel hastane kolay değil papatyam Allah kolaylık versin çalışmaya başlayınca toparlrsınız inş ne yapıcan yvrularmızdan değerli olmuyo hiç birşey acaba dişimi çıkıcak papatyam erken çıakrabilri 3 aylık bile çıkaran var sonuçta aşı sıkıntısıda var yavrumun bir bugünü atlatsanız en azından aşısından rahatlar yavrum
"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
benim anlamdığm doktorumdan memnundum çok.ama ne desem adam şundandır bundandır diyo dün.ben test yapalım diyince tamam dedi.hiç önemli bişey değilmiş gibi davrandı canım sıkıldı.eşimde bana kızıyo.210 lira tutmuş tahlil.özel hastane çünkü.parayada daraldık kaç aydır çalışmıyorum.sanki ben luzümsuz yere böyle davranıyomusum gibi oldu.bi dr neden bu ihtimali düşünmüyor ki.elif okdar salyası var ki emzik emmk istemiyo.nefes alamıyo.aşı yerlerıde yumak yumak oğlumun.salla salla uyumuyo belim koptu
Papatyam bi ara kakada kan bizdede olmustu ve cogu bebekte olir hemen alerji denmez kilcal damar seklindeydi kan bizde popiste catlak varsa oda yapar salya diş ten olabilir
http://lb1f.lilypie.com/vOrQp2.pngelifim 3 şubat 2013 tü sanırım
12 gibi emziriyorum oykuyu sonra 5 e dogru uyanıyo emmek ıcın bu sabah yine ksalktı 5 de 6 ya kadar deli etti benı uyumadı sıpa ya 6.15 de yattık artık geride 8.15de kalktı
gece sınırlendim kısdım bagırdım oykuye edimde bana kafayı uzatmıs pıspıslamayla zor oluyo iste diye soylenmeye bi kızdım onada
aksam uykusunu bıle yaptırmıyosun konusma fazla cok biliyomus gibi diye hala yataga bırakıp kendi uyumasını savundugu için sacmalıyo
dunkı sana koydugum resimde pembe bi battanıye vardı ya ayıcıklık onu cıkarttıgım iki gün sohbet ettı onla oyku yordu kendinı içki gunduz kendi uyudu sayesınde sonra tabı yıne benden yardım ıstedi uyumak için. evet cok kolay olmustu bırakıyodum onun yanına 20 dakkaya kadar sızıyodu ama yok maymun istahlı kızım ondanda sıkıldı.
belim kollarım kopuyo ya onu kucakta pıspıslamaktan. sabah kendi dalıyoda oglen ve gece bana sarıyo işte.
melisam günaydın hoşgeldin gecen zor geçmiş ahh ahh aynısıda ben sıpa yanımda yatmak istiyo koynuma geliyo anında ne pişpiş ne sallamak gömülüyo iyide ben pis yatıyorum yatakdan düşer korkusundan koyuyorum yerine ama koyunca yine aynısı bücür anacım bunlar eşlere gelince ancak sakin ol aşkım tamam sabır bilemm nee ancak bilmiş gibi konuşuylar bende benimkine çok kızıyorum yaa bir git bilmiş gibi konuşma sıkışınca eliff annesiiiii durmuyo demesini biliyosun diyorum biz gece gündüz çekiyoruz bu sıpaları onalra konuşmak kolay prensesimde düzneini kurmuş annesi sabah ne yaparsan yap kendisi uyur öyle gider diğer zamardada sana bakar sürekli huy değişiyo aslında ama bazıları kalıcı oluyo melisam benim kide aynı çok çabuk sıkılıyo verince eline artık oyuncakalrı direkt atıyo istemiyo
bız bunları napcaz bole ya kollarım kreclendi sanırım nasıl agrıyo bi bılsem esim haklıda ıste olsa keske olsa yataga kotyunca kendi sızsa mesela oglenleri kral power tv lerde uyuyo gece uykusunda lullabyyı dınletiyoru gunduz onda uyumuyo sıpa dun cok yorgundum bende gunduz hiç uyuyamam o muziı bende uyku yapıyo duzşun bende bıle
actım onu uyuyo ama emzigi ole bi emıyokı sapır sapır her an uyanacak kapattım kralı actım emme sesı kesildi hemen ya hayret bişi nasıl anlıyo bu veletler muzık tarzını bılmem
Gunaydonlarrrr bacilatttt neydiyonuz bakem
Himmm afiyetnolsun alisimee bnde neydiyim kullaniyorum bacim bnde simdi uyutuyorum cadi kizimi esim gececi sabah erken yaptik kahvaltiyigünaydın kevserim ne yapayım ali pc kapattıda tekrar girdim o aradada kahvaltısını hazırladım yediricem şimdi sne nasılsın kuzum alıyomusun ilaçlarını minnoşum nasıl
Himmm afiyetnolsun alisimee bnde neydiyim kullaniyorum bacim bnde simdi uyutuyorum cadi kizimi esim gececi sabah erken yaptik kahvaltiyi
Uerim onun tyzesini bizim kizda ayni yemek edirmek zorr evet ya gececi olunca yatinca insanin cani cok sikiliyo havada buz gibi oldu yaa yaktik dogalgazi disrisi buzzzzzsağolasın teyzesi yedik bile kahvaltıyı güzel yiyoda dierlerinde zorluyo hee gececi olunca tabi erkenci oluyo ama eşim yatınca ben çok sıkılyorum hani evd eolmayınca tamamda evde olupda yatınca gıcık oluyorum ses yapmıyoruz ama uyansın istiyorum
Uerim onun tyzesini bizim kizda ayni yemek edirmek zorr evet ya gececi olunca yatinca insanin cani cok sikiliyo havada buz gibi oldu yaa yaktik dogalgazi disrisi buzzzzz
merhabaa hanımlarr nasılsınızzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?