Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Albi hop hop kiss oykunun hazir bi koycam tum enerji sini harcasin yorulsun iyi uyusun bolece

vallaha çare olurmu dersin eşşek zaten tuırmanoyo sürekli koltuklara çekmecelere fena ahlde birşey oldu yaa birde yüksek sesle ali yapma diyorum hemen dil dışarı çıkıyo ğuuu pığğ gibi sesler yapıyo alytan alttan bakarak kızıyo bana benim ona yaptığım gibi beter yaaa

eşim geldi bende çıkıyorum byeeeeeeeeeeeeeeeeee

size yazdım kakasında az kan gördüm kızlar.inek sütü alerjisi belirtisiymiş.ah elif nedir bu bilemedim.Allahım dermanszıının vermesinde razıyım.dua edin inşallah kızlar ne biliyim.herkesın gözü bizzde zaten.nazar olmazmı bi benim çocuğum var sanki. aşı yerleri top top oldu.şişmiş kızarmış.ilaç veriyorum ama mızlama durmadı dünden beri.yarına rahatlar inşallah.elif bu alerjiyi yaşayan tanıdığın varmı.birileri lazım yol göstercek.

papatyam senin paşa göze gelir maaşallahı var gören demekki göz veriyo Allahın nazarı üstünde olsun korusun inş AMİNNNNNN kan mı gördün papatyam yaa o zaman sen yedikelirni kes kesinlikle yeme süt ürünlerini tanıdığım kimse yok böyle olan ama kk çok araştırmıştım dur bakayımda yazayım sana bende aliye yaptırmıştım bu ememe konusun vardı ya o zamanlar:26::26:

İnek Sütü Allerjisi

Çocukluk çağında en sık görülen gıda allerjisi, inek sütü allerjisidir. İnek sütü proteinlerine karşı, vücut anormal bir reaksiyon vermektedir. Günümüzde bebeklere 1 yaşa kadar inek sütü önerilmiyor. Fakat; bebek inek sütü bazlı mamalar veya emziren annenin kendisinin aldığı süt vasıtasıyla, inek sütüyle temas edip allerjik yakınmalar gösterebilmektedir. Bazen de belirtiler, 1 yaş sonrası süt içmeye başladığında ortaya çıkmaktadır.

İnek sütü allerjisi genellikle bebeklikte ( özellikle ilk 6 ayda ) başlar, ancak daha büyük çocuklarda da başlayabilmektedir. Süt allerjisiyle karşılaşan çocukların bir kısmı 2-3 yaşında bundan kurtulurken, bir kısmında da ömür boyu devam etmektedir. Ailede allerjik hastalıklar sık görülüyorsa, çocukta da risk artmaktadır.

Belirtiler Nelerdir?

Huysuzluk, aşırı ağlamalar
Aşırı gaz sancısı
Kusma
İshal- kanlı, mukuslu gaita görülebilir
Kabızlık- bazen süt allerjisi ishal değil kabızlığa da yol açabilir
Ciltte döküntü, kaşıntı, egzama
Gözlerde kaşıntı
Göz altlarında koyu renkli halkalar
Tekrarlayan hırıltı, öksürük, aksırık,burun akıntısı veya tıkanıklığı
Sık sık üst solunum yolu enfeksiyonu, orta kulak iltihabı, sinüzit, bronşit geçirme

ah elif hoş geldin.senin adını görünce çok sevindim gözlerim dolu dolu,daralıyorum.Rabbim yardımcımız olsun.bende forumları okuyodum.allerjisi olanlar yazmış.bu nazara bi çare varmı bilemedim ben.kadının biri dün hastanede bana bebeğin 1 yaşında sandım dedi.çüş yuh oha dedim ellif ya.daha neler.oğlum başını tutuyo sadece dik tut sallanıp duruyo körmü bunlar.gözleri çıksın inşallah.napıcam bilemedim içim daralıyor.bide işe başlıcaz ele yada yaşlı kaynanaya nasıl bırakcam bu körpeyi bu şekilde.kakası suluydu.bugünde az kanlı..okuduğum için anladım.okumasam bayılırdım kesin.off

dr antibiyotik verdi ya.normal ye dedi.belki enfeksiyonu vardır dedi.ama tüm yollar bu lanet şeye çıktı.yarın arıyımda kan var diyim aklıma gelmedi aramk bugün salak oldum resmen.eşime söyleyemedim daha görevde.yemk bile yapamadım

3gündür sıkıntılı oğlum üzüldüm bende.dünden beri memelerim boş.rabbim korusun bide süt giderse naparım elif.ne yapsam.çok su içiyorum ama

CANIM BENİM YAA ne diyeyim ki vallaha ben anlamıyorum neden gözleri geçer insan maaşallah der ne b,leyim gelişikli olurda 1 yaında da değil yani ne alaka densiz insanlar işin çok zor papatyam sen gibi bakmaz kimse valllaha boğzaım düğüm düğüm seni ve kuzunu düşündükçee nasıl ayrılırki senden alışmıştırda yavrum nazar duası varmış benim halam der bana sürekli oku bu çocuk gelişimi çok önde der sende oku bulayımda papatyam birde içten bir küçük cevşenle nazr boncuğu tak ama içten tak eline falan geçmesin kuzumun:26::26::26::26:

"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."papatyam bunu oku sürekli olurmu enfeksiyon değil belli alerji baksana cilt dökmesi falan diyo 1 yaşına kadar geçmiyomuş bazen 3 bazedne ömür boyu deva ediyomuş papatyam inş yaşından sonra geçer kan olayınımı söylemedin eşine Allah onunda yardımcısı olsun canım yaa:26::26::26:
3gündür sıkıntılı oğlum üzüldüm bende.dünden beri memelerim boş.rabbim korusun bide süt giderse naparım elif.ne yapsam.çok su içiyorum ama

paptyam üzgün olduğunda ne yaparsan yap dolmuyo göğüsler sen yinede ısırgan çayı yap iç günde 3-4 bardak dereotu ye kesinlikle bulgur pilavı diyicemde oda gaz sıkıntısı var tahin helvası ve pekmez tahini bol olsun yee suyu bol iç kompostu yap mesela ayvadan armuttan kayısıdan incirden özellikle günlük incir ye üstüne su iç kuzum

iyiki geldin.sabhtan beri sinirlrim bozuldu.üzülüyorum ablm diyo.şükret bu çıktı bişe olmaz daraldım deme üzlme.bişey deme daha kötüsü olur.rabbime inancım sonsuz.herzamn şükür.ama istiyorum ki biride haklısın ya zor ama napalım Allah beterinden korusun desin.şiştim he.ağladım rahatladım valla ohhh

papatyam tabiki Allah beterinden korusun ama insanın canımen ufak birşeye canı sıkılıyo kolay değil annelik ne kadar dillensekde yoorulduğumuzu herşeyde onalr var bende gece bağırdım geldim salona eşimde geldi yanıma yine git bak ağlamasın çocuk kaldıki snein çocuğunun durumu hafife alıncak gibi değil kolaymı bak belirtilerinde ne diyo kaç şeyi birden çekiyo sende öyle herkese konuşmak kolay geliyo çok biliyolar çünkü sen takma kafana bak sana şuan için en önemli şey moral moral olucakki süt olsun kuzum sen müsait oldukça gel ben gelirim kıyamam üzülme ki sütün olsun bak yavrunun ihtiyacı var hem sana hem sütüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…