Albi hop hop kiss oykunun hazir bi koycam tum enerji sini harcasin yorulsun iyi uyusun bolece
yerim ben bunu yaaa fıstığım benim yaa maaşallah sübhanallah nasılda güzel uyuyo öp yerime kız melisam yavrum yaa melek melek
Yok kis uyanikti flastan gizunu kapadı; ))
Ama bisaat 15 dakka uyudu soktayimm)
eşim geldi bende çıkıyorum byeeeeeeeeeeeeeeeeee
Yok kis uyanikti flastan gizunu kapadı; ))
Ama bisaat 15 dakka uyudu soktayimm)
size yazdım kakasında az kan gördüm kızlar.inek sütü alerjisi belirtisiymiş.ah elif nedir bu bilemedim.Allahım dermanszıının vermesinde razıyım.dua edin inşallah kızlar ne biliyim.herkesın gözü bizzde zaten.nazar olmazmı bi benim çocuğum var sanki. aşı yerleri top top oldu.şişmiş kızarmış.ilaç veriyorum ama mızlama durmadı dünden beri.yarına rahatlar inşallah.elif bu alerjiyi yaşayan tanıdığın varmı.birileri lazım yol göstercek.
papatyam senin paşa göze gelir maaşallahı var gören demekki göz veriyo Allahın nazarı üstünde olsun korusun inş AMİNNNNNN kan mı gördün papatyam yaa o zaman sen yedikelirni kes kesinlikle yeme süt ürünlerini tanıdığım kimse yok böyle olan ama kk çok araştırmıştım dur bakayımda yazayım sana bende aliye yaptırmıştım bu ememe konusun vardı ya o zamanlar:26::26:
ah elif hoş geldin.senin adını görünce çok sevindim gözlerim dolu dolu,daralıyorum.Rabbim yardımcımız olsun.bende forumları okuyodum.allerjisi olanlar yazmış.bu nazara bi çare varmı bilemedim ben.kadının biri dün hastanede bana bebeğin 1 yaşında sandım dedi.çüş yuh oha dedim ellif ya.daha neler.oğlum başını tutuyo sadece dik tut sallanıp duruyo körmü bunlar.gözleri çıksın inşallah.napıcam bilemedim içim daralıyor.bide işe başlıcaz ele yada yaşlı kaynanaya nasıl bırakcam bu körpeyi bu şekilde.kakası suluydu.bugünde az kanlı..okuduğum için anladım.okumasam bayılırdım kesin.off
"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."papatyam bunu oku sürekli olurmu enfeksiyon değil belli alerji baksana cilt dökmesi falan diyo 1 yaşına kadar geçmiyomuş bazen 3 bazedne ömür boyu deva ediyomuş papatyam inş yaşından sonra geçer kan olayınımı söylemedin eşine Allah onunda yardımcısı olsun canım yaa:26::26::26:dr antibiyotik verdi ya.normal ye dedi.belki enfeksiyonu vardır dedi.ama tüm yollar bu lanet şeye çıktı.yarın arıyımda kan var diyim aklıma gelmedi aramk bugün salak oldum resmen.eşime söyleyemedim daha görevde.yemk bile yapamadım
3gündür sıkıntılı oğlum üzüldüm bende.dünden beri memelerim boş.rabbim korusun bide süt giderse naparım elif.ne yapsam.çok su içiyorum ama
CANIM BENİM YAA ne diyeyim ki vallaha ben anlamıyorum neden gözleri geçer insan maaşallah der ne b,leyim gelişikli olurda 1 yaında da değil yani ne alaka densiz insanlar işin çok zor papatyam sen gibi bakmaz kimse valllaha boğzaım düğüm düğüm seni ve kuzunu düşündükçee nasıl ayrılırki senden alışmıştırda yavrum nazar duası varmış benim halam der bana sürekli oku bu çocuk gelişimi çok önde der sende oku bulayımda papatyam birde içten bir küçük cevşenle nazr boncuğu tak ama içten tak eline falan geçmesin kuzumun:26::26::26::26:
"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."papatyam bunu oku sürekli olurmu enfeksiyon değil belli alerji baksana cilt dökmesi falan diyo 1 yaşına kadar geçmiyomuş bazen 3 bazedne ömür boyu deva ediyomuş papatyam inş yaşından sonra geçer kan olayınımı söylemedin eşine Allah onunda yardımcısı olsun canım yaa:26::26::26:
evet kanı söylemdim.dikkati dağılır vs şimdi korktum.değil ya belli 6 7 lökosit varmış.alerjide dio ama gaitada lökosit varlığı diye.ağlıyorum gözlerini benden ayırmıyor eşek.ben bunu verene kurban olurum yaaa.rabbim evlatlarımızı korusun.uyusa eşime yemek yapcam uyumuyo sıpa.biraz rahatladım elifim sağol.
iyiki geldin.sabhtan beri sinirlrim bozuldu.üzülüyorum ablm diyo.şükret bu çıktı bişe olmaz daraldım deme üzlme.bişey deme daha kötüsü olur.rabbime inancım sonsuz.herzamn şükür.ama istiyorum ki biride haklısın ya zor ama napalım Allah beterinden korusun desin.şiştim he.ağladım rahatladım valla ohhh
"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."papatyam bunu oku sürekli olurmu enfeksiyon değil belli alerji baksana cilt dökmesi falan diyo 1 yaşına kadar geçmiyomuş bazen 3 bazedne ömür boyu deva ediyomuş papatyam inş yaşından sonra geçer kan olayınımı söylemedin eşine Allah onunda yardımcısı olsun canım yaa:26::26::26:
evet kanı söylemdim.dikkati dağılır vs şimdi korktum.değil ya belli 6 7 lökosit varmış.alerjide dio ama gaitada lökosit varlığı diye.ağlıyorum gözlerini benden ayırmıyor eşek.ben bunu verene kurban olurum yaaa.rabbim evlatlarımızı korusun.uyusa eşime yemek yapcam uyumuyo sıpa.biraz rahatladım elifim sağol.
iyi yapmışşın papatyam yaa onunda işi zor gelince söylersin tahliler ne zaman çıkıcak yarınmı bak eşim diyoki 6-7 lokosit önemli değil o olmalıymış doktor öyle demiş :26::26::26::26::26:Amin papatyam bütün melekler rabbime emanet hakkınd ahyırlısı olsun inanki çok üzülüyorum onada sanda ben bir uafore giemiyorum senin ,işin zor Allah yardımcın olsun kuzum benim ne demek açıldıysan ne mutlu bana balım
"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
benim anlamdığm doktorumdan memnundum çok.ama ne desem adam şundandır bundandır diyo dün.ben test yapalım diyince tamam dedi.hiç önemli bişey değilmiş gibi davrandı canım sıkıldı.eşimde bana kızıyo.210 lira tutmuş tahlil.özel hastane çünkü.parayada daraldık kaç aydır çalışmıyorum.sanki ben luzümsuz yere böyle davranıyomusum gibi oldu.bi dr neden bu ihtimali düşünmüyor ki.elif okdar salyası var ki emzik emmk istemiyo.nefes alamıyo.aşı yerlerıde yumak yumak oğlumun.salla salla uyumuyo belim koptu
iyi yapmışşın papatyam yaa onunda işi zor gelince söylersin tahliler ne zaman çıkıcak yarınmı bak eşim diyoki 6-7 lokosit önemli değil o olmalıymış doktor öyle demiş :26::26::26::26::26:Amin papatyam bütün melekler rabbime emanet hakkınd ahyırlısı olsun inanki çok üzülüyorum onada sanda ben bir uafore giemiyorum senin ,işin zor Allah yardımcın olsun kuzum benim ne demek açıldıysan ne mutlu bana balım
allah razı olsun canım.bakteride vardı 6 mı ne adet lökosit bide.bu değerler önemli antibiyotik vericem mutlaka dedi.ne biliyim elif.oda zehir gibi verene kadar öğürdü kustu.sonuç cumartesi çıkcak.durmuyo elif ben sunu bi emziriyim.uyusunda yemeğe bakıyım .allaha emanet ol girerim yine.sağol duanı eksik etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?