Yarin bi denicem damlayi vermeden umarım gecmistir gazi4 aydir gazli yav bu dahada devam ederse dotunu dogslgaza baglicamm; ))
Moon nasılsın canin fatih nasil
melisam aliş uyuyo ama inanki içten aynen böle güldüm deli bacım dimek bağlıcan bizim alide kakasını yapacağı zaman yürüteçle bir köşeye çekiliyo ıkınıyo ıkınyo ama yüzündeki zorlanmaya bitiyorum işi bitince gülerek konuşarak devam ediyo sanki hiç birşey olammaış gibi
E en buyuk dertkeri dotleri napcan ayni hirt bunlar yarin ayaklanincada kuytu yerlere comerler yaomak icin
Ben kalorifwri yakma dim bu arada evin isidi 24
Annem cok sicaga alistirmq dedi izolasyonun faydasi sanirim ama akşam yemeği akarim banyi yaptircaz 3 gundur yikanmiyi bebemm
Iyi cnm bu ara kuduruk yemek istemiyor dış gelcek sanırım öykü nasil kac aylik oldunu zYarin bi denicem damlayi vermeden umarım gecmistir gazi4 aydir gazli yav bu dahada devam ederse dotunu dogslgaza baglicamm; ))
Moon nasılsın canin fatih nasil
Iyi cnm bu ara kuduruk yemek istemiyor dış gelcek sanırım öykü nasil kac aylik oldunu z
Suan cepte n yaziyom doğum tarinini aygun olarak yaz bugun yaparım elfim
ben görmedim melisasmm ama alişe meyve yediriyodum isterim bende
O resmi sildim cepten dur emiyo bitsindw sanada baska resim cekeyimm
tmm melisam değiştirdim bekliyorum müsait olunca ekle kuzum yaa ben aliyi artık yürütece koyamıorum çünkü ayağıyla destek alıyo kafa üstü uzanıyo yerdekilere yada neyi siterse onsuzda ben ne yapıcam bilmiyorum:26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?