Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Yarin bi denicem damlayi vermeden umarım gecmistir gazi4 aydir gazli yav bu dahada devam ederse dotunu dogslgaza baglicamm; ))
Moon nasılsın canin fatih nasil

Yarin bi denicem damlayi vermeden umarım gecmistir gazi4 aydir gazli yav bu dahada devam ederse dotunu dogslgaza baglicamm; ))

melisam aliş uyuyo ama inanki içten aynen böle güldüm deli bacım dimek bağlıcan bizim alide kakasını yapacağı zaman yürüteçle bir köşeye çekiliyo ıkınıyo ıkınyo ama yüzündeki zorlanmaya bitiyorum işi bitince gülerek konuşarak devam ediyo sanki hiç birşey olammaış gibi

bu arada net gitti geldi yazmasam çıktı sanmayın net yada elektiriktendir hee kzılar

E en buyuk dertkeri dotleri napcan ayni hirt bunlar yarin ayaklanincada kuytu yerlere comerler yaomak icin
Ben kalorifwri yakma dim bu arada evin isidi 24
Annem cok sicaga alistirmq dedi izolasyonun faydasi sanirim ama akşam yemeği akarim banyi yaptircaz 3 gundur yikanmiyi bebemm

aynen melisam hepsi aynı sıpaların aman babam diyoki bana aıştırdın kucağına falanda diyorumki doğumda yalnızdım sonrasında yalnızdım belki doğru yaspıyorum derken yanlış yaptım ama o zaman da bu zamanda doğrdu bildiğim şeyi yaptım kucağa keyiften alıştırmadım gazlı kakası emmemesi ben doğumdan sonra rahat bir nesefmi aldım sırf emmesi sıkıntı diye dışarı gezmeye bile gitmedim konuşmak çopk kolay herkese oda beni düşünüyo sabha kadar uyumamış ama bende bebemi düşünüyorum ne yapalım diyokş ağlasın ne olacak böyle birşey varmı yaa kızlar benmiyim yanşış düşünen vallaha birşey dyin :44::44::44::44:melisam abnyo yaptırıcaksan yak hasta olmasın derece iyi ama banyolu üşütür

Iyi cnm bu ara kuduruk yemek istemiyor dış gelcek sanırım öykü nasil kac aylik oldunu z

Öykü yu gördü m nihayet masallah prensese

Suan cepte n yaziyom doğum tarinini aygun olarak yaz bugun yaparım elfim

tmm melisam değiştirdim bekliyorum müsait olunca ekle kuzum yaa ben aliyi artık yürütece koyamıorum çünkü ayağıyla destek alıyo kafa üstü uzanıyo yerdekilere yada neyi siterse onsuzda ben ne yapıcam bilmiyorum:26::26::26::26::26:

Albi hop hop kiss oykunun hazir bi koycam tum enerji sini harcasin yorulsun iyi uyusun bolece

yerim ben bunu yaaa fıstığım benim yaa maaşallah sübhanallah nasılda güzel uyuyo öp yerime kız melisam yavrum yaa melek melek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…