yerım ben onu salıncagada nasıl kurulmus yorum yapmadım resımlere sılıyon dıye
maassallah sarısın oglumaa
kız benimkide öyle çok çabuk sıkılıyo oyuncaklarından falan ama parka aşık oldu resmen bak 10. kattan bakıyoruz park nerde diyorum direkt oraya bakıyo sıpaa görüncede bığğ bığğ diyip gülüyobenım kızımında salıncagı var bı 6 aylık olsun kuracaz duracak ınsallah
gercı benımkı cok maymun istahlıda bakalım
elıfım alış kac kılo oldu canım pazaresı asısı var ben merak edıyoırtum 6.500 olmustur herhakde
yükledim melisam resimleri
bayıdım pozlara sıpacıgınn yerım ben onu yerrrr
oykuyle baktıuk nasıl dıkkatlı bakıyo atılıyo alıse
cnm oyku durmuyıo gelırum yıne uyutıunca optummm
kızlar çıkıyorum bende işlerim duruyo yapayım alişi kahvaltı hazırlycam 2 doğru gleirim yine
elif dün dr götürdüm söyledim kakasına bakın dedim.kakada lökosit çıktı.antibyotik verdi.bisürü test idrar kan kaka bakıldı.bişey çıkmadı .ama şnek sütü allerjisi testi 5 gün sonra çıkcakmış.dr eğer antibiyotik kakayı düzeltmezse allerji deriz dedi.test güvenilirliği yüzde80miş.yani, olsada çıkmayabilirmiş testle.çok canım sıkkın... aşıda yapıldı huzursuz çokkk
ah papatyam nedir bu senin doğduğundan beri çektikleriniz nazamı var ne var anlamdım kuzumda sende bir nefes alamdınız yaa lokosit kaçtane görüldü papatyam 1-2 tane sıkıntı değilmiş demişlerdi bize hayırlısıyla sonuçlar çıksın bakalım belkide inek sütü alerjisidri ki bence muhetemeln öyle gibi aşıdan huysuz olur calpol ver canım 5-6 satte bir rahatlar kuzum benimelif dün dr götürdüm söyledim kakasına bakın dedim.kakada lökosit çıktı.antibyotik verdi.bisürü test idrar kan kaka bakıldı.bişey çıkmadı .ama şnek sütü allerjisi testi 5 gün sonra çıkcakmış.dr eğer antibiyotik kakayı düzeltmezse allerji deriz dedi.test güvenilirliği yüzde80miş.yani, olsada çıkmayabilirmiş testle.çok canım sıkkın... aşıda yapıldı huzursuz çokkk
moonum bizimkşde başlar zayıflamaya gerçi görünürde kilo yok gibi geliyo bana ama tartınca çıkıyo maaşallahcnm geçmiş olsun rabbim şifa versin çok mızıldıyorsa calpol falan ver aşıdaçok huzursuz yapıyor bebeleri
maşallah alişe kilosuda boyuda ii maşallah benim oğlumda 9 aylıkken 9.200 falandı ama diş döneminde girdi 3 aydır ne kilo aldı ne nede başka bişi dişten iştahı falan gidiyor yavruların ve gelişimleri boy kilo alışları düşüyor büyüdükçe sağlıklı olsunlar da mühim değil boy kilo
bak gene resim koymuşlar bide kaldırmışar
hee anlaşıldı temam melisam afiyet olsunGeldimmmm ama heran oyku uyanir bi saate yaklasti cay yudumluyorum
Papatyam uduldum canim yw insallah muhim bisi değil dir
Baktim bile paşa ma maşallahcok tatli bi okadar Afacan tatlim rabbime emanetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?