Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

elifim ben ikeadan bir mobilya beşik beğendim fiyatı yataksız 229 tl.ve güzel fena değil.bizde doğu görevine gitcez tabi 2 senemiz var şimdilik.ama park yatakları sevemedim bi türlü.içime sinmiyo aklım mobilyalarda.hensk mi ne öyle bişey beyaz renkte bakmaya fırsat bulursan bak net sitesinden fena değil.ama sallanmıyo.ben sallanan beşik istemiyorum çocuğu sallamaktan çok korkuyorum yiğenim çok çektiriyo bize.mahvetti ablamı 4 yaşında halla ayakta sallanmak istyo fıtık oldu ablam onun yüzünden. harıl harıl bebek dolabı arıyorum bitanem ya.çok pahalı.2 kapalılar küçük evimde küçük eşyaları toplamsı lazım dolabın.3 kapılı alcam onlarda çok pahalı

yaradıda oflum bir yeri varki orayı geçirmiyo ne yapsam snein dediğin diğer ilacıda aldırdım bugün sürüdm bakaşlım o işe yararmı bende bez olarak priima kullanıyorum 1 numara hiç kullanmadım 2 oldu ama 2 de küçük geliyo gibi 3 aldık bu paket bittiğinde 3 geçicem kuzum:26:
ee babada o boydaysa bence sen 3 aylık lma direk büyük al elisim çok çabuk büyüuolar kalıyo öyle ama en çokda böyle yandan çıtçıtlı pijama türleri aldım ben onlr yakaısnı güzel kapatıyo hiç üşümüyo güzel oluyo ama sizinkiler sıcak zamana doğucağı için sıkıntı yok canım vallaha sütüm çok yağlı kuzum maaşallah gelişmi güzel inş böyle gider seninkinde az kaldı merake tme öyle geçiyoki ben hala inanmıyorum ne ara doğurdum diye 33 gün oldu düşünahh ahh uykusuzluk beni bitiriyo şimdide kıymetini bilin

papatyam sallanmayan beşik nasıl olur yapabilrmisin yapabilrim diyosan uygunmuş kuzum al ama benim sallanaması çok işime yarıyo geceleri falan iki tıngır mıngır uyuyo prk yatakları bende almadan içime sinmiyodu ama aldıktan sonra çok menun kaldım vallaha böyle idare etsin 3 ay sonra gidiyoruz burdan artk oda alırım nasipse biraz kendimizi topladığımızda papaam sizin varmış daha şarka ne güzel keşke bizde gitmesek burdan canım yaaa nasıl oldun bugün sancıların oldumu peki:26:

elif gerçekten 3 numara mı kullanıyosun? ben daha yeni geçtim 3 numaraya kız.
kaç kilo senin oğlan.
çokda büyük kullanma kız çocuğun bacak arası geniş olur bezden dolayı. ben 2 paket 1 numara kullandım.
sonra 2 numara kullandım baya.
3 numara da huggiese geçtim bunu daha çok beğendim.

oflum şimdilik 2 numara aldım birde 3 numara çüğnkü 2 numara biraz küçük gelmeye başladı dedim eşime 3 alda eğerki büyük gleirse yine 2 alkırız daha kullanmadım son 2 numara paketteyim bakalım nasıl olucak büyük gleirse 2 alırım yine kuzum pazartesi günü ağlık ocağında kilosunu 5100 çıktı boyda 57 cm çıktı kuzum öyle kilolu değil aslında bana göre ama nanakları doldu balı çıktıoğluşumun bende bu primalar bitince haggiese geçerim o zaman tecrübesin neticede oflum bende deneyim prima çok pahalı bee hadi şimdi iyi ama ay büyüdükçe artıyo fiyat pişik yapmadığı sürece değitirim kuzum

günaydınlar herkese kızlar bugün tarihte bir ilk oğlum 2 gündür hiç durmuyodu yenmek dahi yapmadım 2 gün ne uyku ne birşey kucaktaninmedi dün artık ağpladım yalvardım Allahım gör ne olur sabır ver kuzuma şifa ver dedim akşam eşim geldi sağolsun hep o baktı sadece emzirmeye geitrdi en son 22.30 emzirdim uyudu bende hemen yattım uyudum 2 saatte bir emmeye kalktı sadece 4 te kalktım ki terlemiş sıcak baya değiştim komple uyandı 1 saat baktı altını açtım emzirdim tekrar uyudu ve hala uyuyo inanamıyorum bende uykumu almışımki kendimdeyim artık sağ gözüm şimişti ve kızarmıştı kan toplamıuştı o hale gelmiştim şaşkınlardayım hala gerçi biraz mızıl mızıl durumunda şuan uytanabilir ama gece uyudu yaa oda yeter yuppiiiiiiii

papatyam sallanmayan beşik nasıl olur yapabilrmisin yapabilrim diyosan uygunmuş kuzum al ama benim sallanaması çok işime yarıyo geceleri falan iki tıngır mıngır uyuyo prk yatakları bende almadan içime sinmiyodu ama aldıktan sonra çok menun kaldım vallaha böyle idare etsin 3 ay sonra gidiyoruz burdan artk oda alırım nasipse biraz kendimizi topladığımızda papaam sizin varmış daha şarka ne güzel keşke bizde gitmesek burdan canım yaaa nasıl oldun bugün sancıların oldumu peki:26:[/QUOTE]

elifim ya nereye gidiceksiniz acaba? keşke aynı ilde olabilsek.destek oluruz birbirimize.dün dolap ve beşiği aldık ikeadan.pazartesi kurmaya gelcekler 800 tl ye mal oldu.yaşasın kredi kartları...Rabbim yardımcımız olsun.okadar çok eksiğim var ki şuan.elif dün kasılmam olmadı ama okuduysan magnezyıum başlandı bana.erken doğumu ve kasılmaları engellemek için.karnım çok gergin.suyumda artmış dedikerine göre.şu tümör meselem vardı ya,o büyümüş biraz.iyi bir doktora gitmem gerek yine.buda para demek.kocacımla konuşcam akşam bakalım ne dicek.bugün hoca doğumdan sonra belki emzirmemen gerekir dedi.bebek emdikçe hormon salgısı artıp tümörü büyütebilirmiş.en istediğim şey bebeğimi emzirmek biliyomusun.hayırlısıyla bi kurtulsaydım bu işlerden.eskisi kadar kafama takmıyorum ama ne olucak onuıda bilmiyorum.çok büyürse ameliyat olmam gerekiyo sanırım.hayat çok zorrrr şükürler olsun bu halimize.bendeki haberler bunlar.sen naptın

tüh tüh tüh maşallah paşama nazarlardan saklasın rabbim.düzelcek inşallah elif.Allah yardımcın olsun.çok sevindim dinlenmene.işte arada lazım böyle destek olcak olan biri olsa rahatlıycaksın.

elifim ya nereye gidiceksiniz acaba? keşke aynı ilde olabilsek.destek oluruz birbirimize.dün dolap ve beşiği aldık ikeadan.pazartesi kurmaya gelcekler 800 tl ye mal oldu.yaşasın kredi kartları...Rabbim yardımcımız olsun.okadar çok eksiğim var ki şuan.elif dün kasılmam olmadı ama okuduysan magnezyıum başlandı bana.erken doğumu ve kasılmaları engellemek için.karnım çok gergin.suyumda artmış dedikerine göre.şu tümör meselem vardı ya,o büyümüş biraz.iyi bir doktora gitmem gerek yine.buda para demek.kocacımla konuşcam akşam bakalım ne dicek.bugün hoca doğumdan sonra belki emzirmemen gerekir dedi.bebek emdikçe hormon salgısı artıp tümörü büyütebilirmiş.en istediğim şey bebeğimi emzirmek biliyomusun.hayırlısıyla bi kurtulsaydım bu işlerden.eskisi kadar kafama takmıyorum ama ne olucak onuıda bilmiyorum.çok büyürse ameliyat olmam gerekiyo sanırım.hayat çok zorrrr şükürler olsun bu halimize.bendeki haberler bunlar.sen naptın[/QUOTE]

hoşgeldin papatyam bilmiyorumki yazdık 7 yeri hayırlısı neresi iseorası gelsin inş aslında gitmezdikde burda gececi olmak zor bende kalamam eşimde gidelim dedi gidicez ayırlısıyla papatyam nasıl suyun artıyo bubub için birşey yapmıylarmı kendi doktorunmu verdi amgnezyumu yaa ne diyeceğimi bilemiyorum vallaha emzirmemek konusu kötü olmuş ama senin sağlığın söz konusu ne yapıcaksın papatyam sıkma o güzel cnaını rabbim cumalar yüzü suyu hürmetine hayırlı kapılar açsın inş sıkıntısız herşey yolunda gitsin inş AMİNNNNNNNNNNNN hayırlı olsunnkuzum sağlıkla yatsın kullansın odasını yatağını annesi pahalı para gidiyo ne yapıcaksın Allah can sağlığı versin herşey kuzucuklar için yeterki sağlıkla gelsinler ne gibi eksiklerin var canım bende yarıdmcı olayım belki eksik falan olur aldıkça falan yaz olursa söylrim gerçi sen daha iyi bilirsin tecrübelisin maaşallah papatyam

hoşgeldin papatyam bilmiyorumki yazdık 7 yeri hayırlısı neresi iseorası gelsin inş aslında gitmezdikde burda gececi olmak zor bende kalamam eşimde gidelim dedi gidicez ayırlısıyla papatyam nasıl suyun artıyo bubub için birşey yapmıylarmı kendi doktorunmu verdi amgnezyumu yaa ne diyeceğimi bilemiyorum vallaha emzirmemek konusu kötü olmuş ama senin sağlığın söz konusu ne yapıcaksın papatyam sıkma o güzel cnaını rabbim cumalar yüzü suyu hürmetine hayırlı kapılar açsın inş sıkıntısız herşey yolunda gitsin inş AMİNNNNNNNNNNNN hayırlı olsunnkuzum sağlıkla yatsın kullansın odasını yatağını annesi pahalı para gidiyo ne yapıcaksın Allah can sağlığı versin herşey kuzucuklar için yeterki sağlıkla gelsinler ne gibi eksiklerin var canım bende yarıdmcı olayım belki eksik falan olur aldıkça falan yaz olursa söylrim gerçi sen daha iyi bilirsin tecrübelisin maaşallah papatyam[/QUOTE]

sonuç belli olunca yaz mutlaka merak ederim ben.hayırlısı olsun inşallah.kendi doktorum vermedi elif,hastanemde gittim.nst de sancı çıktı başlamak lazım dediler içtim.sonra pişman olacağıma,içsemiydim diyeceğime içiyim dedim.duaların için Allah razı olsun.inşallah iyi olucak herşeyde işte,sıkıntı yapıyo evvelinden.uğraştırıyo.önümüzdeki hafta 5 gün aralıksız gündüz çalışıyorum.dayanamıyıorum izin olmadan uzun çalışmaya.nasipse rapor alcam.eksik gedik listesi yaparım artık ufak ufak.ne tecrübesi kuzum hastanede herşey elimizin altındaydı kullanıyoduk güzelce.şimdi akıl etmek zamanı.bilmden alamıyosun.ama siz varsınız.sorucam artık.önümüzdeki hafta rapor işi olursa ufaktan almaya çıkarım artık.

sonuç belli olunca yaz mutlaka merak ederim ben.hayırlısı olsun inşallah.kendi doktorum vermedi elif,hastanemde gittim.nst de sancı çıktı başlamak lazım dediler içtim.sonra pişman olacağıma,içsemiydim diyeceğime içiyim dedim.duaların için Allah razı olsun.inşallah iyi olucak herşeyde işte,sıkıntı yapıyo evvelinden.uğraştırıyo.önümüzdeki hafta 5 gün aralıksız gündüz çalışıyorum.dayanamıyıorum izin olmadan uzun çalışmaya.nasipse rapor alcam.eksik gedik listesi yaparım artık ufak ufak.ne tecrübesi kuzum hastanede herşey elimizin altındaydı kullanıyoduk güzelce.şimdi akıl etmek zamanı.bilmden alamıyosun.ama siz varsınız.sorucam artık.önümüzdeki hafta rapor işi olursa ufaktan almaya çıkarım artık.[/QUOTE]

Allah Allah yaa sancılarda mı çıktı papatyam seni o halde neden açlıştırıyolar anlamıyorum Allah korusun erken doğum olsa hadi normal çalışda izinsiz çalıştırmaları ünah yaa vallahaa dikkat et kendine kuzum ne desemboş aslında tek çare dua etmek bende edeirm bol bol sende et Allahıma sığın o hayırlısını verecektir papatyam ne istersen sorablirsin kuzum elimizden geldiğince yardım ederiz inş sağ salim zamanında alırsın kucağına paşamaı:26::26:

Allah Allah yaa sancılarda mı çıktı papatyam seni o halde neden açlıştırıyolar anlamıyorum Allah korusun erken doğum olsa hadi normal çalışda izinsiz çalıştırmaları ünah yaa vallahaa dikkat et kendine kuzum ne desemboş aslında tek çare dua etmek bende edeirm bol bol sende et Allahıma sığın o hayırlısını verecektir papatyam ne istersen sorablirsin kuzum elimizden geldiğince yardım ederiz inş sağ salim zamanında alırsın kucağına paşamaı:26::26:[/QUOTE]

ablamdada aynı sorunlar oldu.bilemiyorum ki canım.ama ablam 5. ayından sonra hep yattı.ben defalarca rica ettim böyle çalıştırmayın diye ama umurlarında değil.Rabbim herkesin gönlüne göre versin elif ,kendi eşlerine öyle yapmıyolar.tüm ayrıcalıkları kullanıyolar.Allah yanımda biliyorum ben napalım,nasibimizi yaşıycaz artık.sen bana alıcaklarım nedir ne değildir destek ol yanımda ol yeter bana kuzum.hayırlısı bakalım

ablamdada aynı sorunlar oldu.bilemiyorum ki canım.ama ablam 5. ayından sonra hep yattı.ben defalarca rica ettim böyle çalıştırmayın diye ama umurlarında değil.Rabbim herkesin gönlüne göre versin elif ,kendi eşlerine öyle yapmıyolar.tüm ayrıcalıkları kullanıyolar.Allah yanımda biliyorum ben napalım,nasibimizi yaşıycaz artık.sen bana alıcaklarım nedir ne değildir destek ol yanımda ol yeter bana kuzum.hayırlısı bakalım[/QUOTE]

ne olucak papatyam milleitn kalbi doğru değilki Allah rızası iin yapar insan onun sevabı ne kadar büyük yaa hamileisn can taşıyosun risklerin var vee kimsenin umurunda değil merake tme kuzum rabbim korur kollar sen rahat ol kafana takıp stere girme bebeğiide üzme yeter hakkında hayırlısı olsun ederim yanında olurum olmazmıyım papatyam insanın unuttukları oluyo yaa inanki çok sinrliyim şimdi seni o halde çalıştırıyola riyaa ne desem az kalır yeminlee

ne olucak papatyam milleitn kalbi doğru değilki Allah rızası iin yapar insan onun sevabı ne kadar büyük yaa hamileisn can taşıyosun risklerin var vee kimsenin umurunda değil merake tme kuzum rabbim korur kollar sen rahat ol kafana takıp stere girme bebeğiide üzme yeter hakkında hayırlısı olsun ederim yanında olurum olmazmıyım papatyam insanın unuttukları oluyo yaa inanki çok sinrliyim şimdi seni o halde çalıştırıyola riyaa ne desem az kalır yeminlee[/QUOTE]

sağol canım benim.önümüzdeki hafta rapor alcam 4 gün,pazarteside izinlyim.hayırlısıyla 5 gün dinlenirim.1 hafta daha büyür yavrum.sonrası Allah kerim.ben listemi yapıyım sorcam sana sonra.yazışırız.kızma elif ben insanlardan bezdim artık.erken doğum olabilir dedi dr ben ağlıyodum geçen haftalarda,sorumlu aşağılığı ağladığım halimde bana diyoki,bölümde eksikler var dikkatli takip yapalım.kendi karısı 6. aydan beri raporluydu çalışmadı.herkes kendine müslüman.biz ona destek olup moral vermiştik.Allahından bulsunlar ne diyim.önceden olsa ağlardım sızlardımçok gücüme gidiyodu.şimdi takmıyorum artık.

sağol canım benim.önümüzdeki hafta rapor alcam 4 gün,pazarteside izinlyim.hayırlısıyla 5 gün dinlenirim.1 hafta daha büyür yavrum.sonrası Allah kerim.ben listemi yapıyım sorcam sana sonra.yazışırız.kızma elif ben insanlardan bezdim artık.erken doğum olabilir dedi dr ben ağlıyodum geçen haftalarda,sorumlu aşağılığı ağladığım halimde bana diyoki,bölümde eksikler var dikkatli takip yapalım.kendi karısı 6. aydan beri raporluydu çalışmadı.herkes kendine müslüman.biz ona destek olup moral vermiştik.Allahından bulsunlar ne diyim.önceden olsa ağlardım sızlardımçok gücüme gidiyodu.şimdi takmıyorum artık.[/QUOTE]

ne demeliyim bilemeidm sen destek ol onlar ne yapsın Allhım bildiği gibi yapsın papatam al zinini 5 ün de 5 gümndür yani ama doğumdan sonra işe başladığında ne yapıcaksın peki kim bakıcak kuzunu ne kadar iznin olucak toplamda balım:26::26:

ne demeliyim bilemeidm sen destek ol onlar ne yapsın Allhım bildiği gibi yapsın papatam al zinini 5 ün de 5 gümndür yani ama doğumdan sonra işe başladığında ne yapıcaksın peki kim bakıcak kuzunu ne kadar iznin olucak toplamda balım:26::26:[/QUOTE]

ah elif ya bende dayanmaya çalışıyım diyorum ama.sıkıntılıyım bebeişim erken doğar diye korkuyorum.şimdi izne erken çıkınca bebek doğduktan 2 ay sonra işe başlamam lazım.rapor falan aldığım için rapor süremde kalmaz doğum sonuna.ne yapcaz bilemiyorum.bakcak kimsemde yok.benim kayınvalidemde yok ortalarda 1 senedir konuşmuyo benle sebebini bile bilmiyorum.çok seviyesizler.bebeğimi tebrik bile etmedi.oğluna anlatıyo sevincini varsa yoksa.kuzum vakitlice gelsinde sonra bi yol bulurum diyorum şimdilik.her şey rasgiderse bi kaç ay ücretsiz izin alcam artık.zor işler çok.

ah elif ya bende dayanmaya çalışıyım diyorum ama.sıkıntılıyım bebeişim erken doğar diye korkuyorum.şimdi izne erken çıkınca bebek doğduktan 2 ay sonra işe başlamam lazım.rapor falan aldığım için rapor süremde kalmaz doğum sonuna.ne yapcaz bilemiyorum.bakcak kimsemde yok.benim kayınvalidemde yok ortalarda 1 senedir konuşmuyo benle sebebini bile bilmiyorum.çok seviyesizler.bebeğimi tebrik bile etmedi.oğluna anlatıyo sevincini varsa yoksa.kuzum vakitlice gelsinde sonra bi yol bulurum diyorum şimdilik.her şey rasgiderse bi kaç ay ücretsiz izin alcam artık.zor işler çok.[/QUOTE]

vallaha ne diyeyim paptyam gerçkten zor iş ben evdeym baamıyorum zorlanıyorum sen çalışıyoun sneinde kmsen yok Allah yardımcın olsun bebek bakımı öyle uzaktn sevmek gibi olmuyo malesef her saniesi ayrı sorunluluk zor hele derdine derman olamıyosan hepten zor 1 gün sadece oda dün uyudum bugün yine nöbet tuuttm her zaman eşim bakardı bu gece bakamadı grip olmuş yaklaşamaıd bize sabahda göreve gitti gazı varki kuzumun gurul gurul sesler çıkıyo ıkınıyo çıkaramıyo hiç durmdı yine ağladım dinlenemiyorum zorlanıyorum normale dönse bir rahatlıycak kuzum ama ne zaman :26::26::26:birde seni düşünüyorum hamileiğinde zor geçyio çalışıyosun vee bakanında yok rabbim yardımcımız olsun canım eşler ne kadar yardımcı olsalarda yok olmuyo bir blen tecrüübenin yeri başka eşimin annesi aramıyo bile o gün konuşyoruzda anne hiç aramıyosun diyo eşim aramam hepiniz aynısınız diyo diğer geliinden yemiş lafları hepimzi topun ucuna koymuş hasta kadın Allahım kimseyi düşürmeisn kimseye can sağlığı versin papatyam ki kimseye mutaç olamyalım

vallaha ne diyeyim paptyam gerçkten zor iş ben evdeym baamıyorum zorlanıyorum sen çalışıyoun sneinde kmsen yok Allah yardımcın olsun bebek bakımı öyle uzaktn sevmek gibi olmuyo malesef her saniesi ayrı sorunluluk zor hele derdine derman olamıyosan hepten zor 1 gün sadece oda dün uyudum bugün yine nöbet tuuttm her zaman eşim bakardı bu gece bakamadı grip olmuş yaklaşamaıd bize sabahda göreve gitti gazı varki kuzumun gurul gurul sesler çıkıyo ıkınıyo çıkaramıyo hiç durmdı yine ağladım dinlenemiyorum zorlanıyorum normale dönse bir rahatlıycak kuzum ama ne zaman :26::26::26:birde seni düşünüyorum hamileiğinde zor geçyio çalışıyosun vee bakanında yok rabbim yardımcımız olsun canım eşler ne kadar yardımcı olsalarda yok olmuyo bir blen tecrüübenin yeri başka eşimin annesi aramıyo bile o gün konuşyoruzda anne hiç aramıyosun diyo eşim aramam hepiniz aynısınız diyo diğer geliinden yemiş lafları hepimzi topun ucuna koymuş hasta kadın Allahım kimseyi düşürmeisn kimseye can sağlığı versin papatyam ki kimseye mutaç olamyalım [/QUOTE]

yaşlı başlı kadınlar elif ya çıldırmışmı bunlar ben anlamıyorum.torun sevgisidemi yok.hani evlattan tatlıydı? benim eltim kayın valideme neler yapıyo bilsen inanmazsın aynı evde oturuyolar.sanki gelin o değil kayınvalidem .ama bana gelince otursam kabahat kalaksam kabahat.ki ben çok saygılı biriyim inan bana.hiç bir saygısızlık hörmetsizlik yapmadım.eltim yapıyo bana diyoki aman sen sus.aman duymasın aman şu aman bu.ona küsmek yok.ama ben ne yaptım bilmiyorum küsmüş koca yıldır.inan umrumda değil.azıcık aşım kaygısız başım.ama sen çok zorlanıyosun.ağlamana kıyamıyorum ama sabrın tükeniyo farkındayım.öyke böyle zaman geçiyo napalım ya sabır.istiyorum ki annem gelsin bi yemek yapanım olsun eve gelince ev yemeği yiyeyim doğru düzgün yok.annem benden kötü.ablalarım desen hepsinn derdi başka.hayatta aslında yanlızızda farkında değiliz.iyi olur inşallah herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…