Selam kızlar. Elifim naber. Sudocrem ise yaramış sevindim. Bende onu kullanıyorum :) ben ilk zamanlar ıslak mendil olarak ünibaby kullandım çok memnun kaldım. 3 pakett bitirdim. Sonra çok pahalı diye jhonsons baby e geçtim. Bu da çok güzel. Şimdilik bununla devam ediyorum. Bu da oldukça pahalı. Daha uygun bişeyler bakacagm. Bez olarak huggiese geçtim. Daha pamuksu geldi bana.
ee babada o boydaysa bence sen 3 aylık lma direk büyük al elisim çok çabuk büyüuolar kalıyo öyle ama en çokda böyle yandan çıtçıtlı pijama türleri aldım ben onlr yakaısnı güzel kapatıyo hiç üşümüyo güzel oluyo ama sizinkiler sıcak zamana doğucağı için sıkıntı yok canım vallaha sütüm çok yağlı kuzum maaşallah gelişmi güzel inş böyle gider seninkinde az kaldı merake tme öyle geçiyoki ben hala inanmıyorum ne ara doğurdum diye 33 gün oldu düşünbende bakıorum aldıklarım hep 6 aylık , 3 aylık pek bulamıyorum 3 aylık almak istiyorum ama
bide şimdi hep kışlıklar var ya
ondan pek de bişi almıyorum. erkek bebekler biraz daha cabuk büyüyo heralde .. bizim babamızında maşallahı var 1 .90 ee bende bebekten cok zayıf değilmişim bakalım bizim tosuncuk nasıl gelcek
işin garibi sürekli tosun diyorum daha görmeden :)))))
seninkininde maşallah ı var baya toplu ondan dedim kıyafetleri büyüktür diyeee Afferim sana güzel bakmışsın :))) bende benimkini merak ediyorum
elifim ben ikeadan bir mobilya beşik beğendim fiyatı yataksız 229 tl.ve güzel fena değil.bizde doğu görevine gitcez tabi 2 senemiz var şimdilik.ama park yatakları sevemedim bi türlü.içime sinmiyo aklım mobilyalarda.hensk mi ne öyle bişey beyaz renkte bakmaya fırsat bulursan bak net sitesinden fena değil.ama sallanmıyo.ben sallanan beşik istemiyorum çocuğu sallamaktan çok korkuyorum yiğenim çok çektiriyo bize.mahvetti ablamı 4 yaşında halla ayakta sallanmak istyo fıtık oldu ablam onun yüzünden. harıl harıl bebek dolabı arıyorum bitanem ya.çok pahalı.2 kapalılar küçük evimde küçük eşyaları toplamsı lazım dolabın.3 kapılı alcam onlarda çok pahalı
elif gerçekten 3 numara mı kullanıyosun? ben daha yeni geçtim 3 numaraya kız.
kaç kilo senin oğlan.
çokda büyük kullanma kız çocuğun bacak arası geniş olur bezden dolayı. ben 2 paket 1 numara kullandım.
sonra 2 numara kullandım baya.
3 numara da huggiese geçtim bunu daha çok beğendim.
günaydınlar herkese kızlar bugün tarihte bir ilk oğlum 2 gündür hiç durmuyodu yenmek dahi yapmadım 2 gün ne uyku ne birşey kucaktaninmedi dün artık ağpladım yalvardım Allahım gör ne olur sabır ver kuzuma şifa ver dedim akşam eşim geldi sağolsun hep o baktı sadece emzirmeye geitrdi en son 22.30 emzirdim uyudu bende hemen yattım uyudum 2 saatte bir emmeye kalktı sadece 4 te kalktım ki terlemiş sıcak baya değiştim komple uyandı 1 saat baktı altını açtım emzirdim tekrar uyudu ve hala uyuyo inanamıyorum bende uykumu almışımki kendimdeyim artık sağ gözüm şimişti ve kızarmıştı kan toplamıuştı o hale gelmiştim şaşkınlardayım hala gerçi biraz mızıl mızıl durumunda şuan uytanabilir ama gece uyudu yaa oda yeter yuppiiiiiiii
papatyam sallanmayan beşik nasıl olur yapabilrmisin yapabilrim diyosan uygunmuş kuzum al ama benim sallanaması çok işime yarıyo geceleri falan iki tıngır mıngır uyuyo prk yatakları bende almadan içime sinmiyodu ama aldıktan sonra çok menun kaldım vallaha böyle idare etsin 3 ay sonra gidiyoruz burdan artk oda alırım nasipse biraz kendimizi topladığımızda papaam sizin varmış daha şarka ne güzel keşke bizde gitmesek burdan canım yaaa nasıl oldun bugün sancıların oldumu peki:26:
hoşgeldin papatyam bilmiyorumki yazdık 7 yeri hayırlısı neresi iseorası gelsin inş aslında gitmezdikde burda gececi olmak zor bende kalamam eşimde gidelim dedi gidicez ayırlısıyla papatyam nasıl suyun artıyo bubub için birşey yapmıylarmı kendi doktorunmu verdi amgnezyumu yaa ne diyeceğimi bilemiyorum vallaha emzirmemek konusu kötü olmuş ama senin sağlığın söz konusu ne yapıcaksın papatyam sıkma o güzel cnaını rabbim cumalar yüzü suyu hürmetine hayırlı kapılar açsın inş sıkıntısız herşey yolunda gitsin inş AMİNNNNNNNNNNNN hayırlı olsunnkuzum sağlıkla yatsın kullansın odasını yatağını annesi pahalı para gidiyo ne yapıcaksın Allah can sağlığı versin herşey kuzucuklar için yeterki sağlıkla gelsinler ne gibi eksiklerin var canım bende yarıdmcı olayım belki eksik falan olur aldıkça falan yaz olursa söylrim gerçi sen daha iyi bilirsin tecrübelisin maaşallah papatyam
Allah Allah yaa sancılarda mı çıktı papatyam seni o halde neden açlıştırıyolar anlamıyorum Allah korusun erken doğum olsa hadi normal çalışda izinsiz çalıştırmaları ünah yaa vallahaa dikkat et kendine kuzum ne desemboş aslında tek çare dua etmek bende edeirm bol bol sende et Allahıma sığın o hayırlısını verecektir papatyam ne istersen sorablirsin kuzum elimizden geldiğince yardım ederiz inş sağ salim zamanında alırsın kucağına paşamaı:26::26:
ne olucak papatyam milleitn kalbi doğru değilki Allah rızası iin yapar insan onun sevabı ne kadar büyük yaa hamileisn can taşıyosun risklerin var vee kimsenin umurunda değil merake tme kuzum rabbim korur kollar sen rahat ol kafana takıp stere girme bebeğiide üzme yeter hakkında hayırlısı olsun ederim yanında olurum olmazmıyım papatyam insanın unuttukları oluyo yaa inanki çok sinrliyim şimdi seni o halde çalıştırıyola riyaa ne desem az kalır yeminlee
ne demeliyim bilemeidm sen destek ol onlar ne yapsın Allhım bildiği gibi yapsın papatam al zinini 5 ün de 5 gümndür yani ama doğumdan sonra işe başladığında ne yapıcaksın peki kim bakıcak kuzunu ne kadar iznin olucak toplamda balım:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?