Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yine adet sancısı geldi karnım fena yaaa demekki yaklaştı neyseee artık yyaaa
kuzum belirti aramaktan kafayı yıcem bekle bakalım ne olcek yarın sabaha kadar olmazsan ilk idrarla testını yap güzelcecik 5 günlük bi gecikme var demı su an yarın varsa kesin cıkar 6 gün oluyo yanı.[/QUOTE
melisam vallahi bu kadar kendini dinleyen biri değilim aslında ama bu ay farklı bişiler oluyor da.istanbulda bir kadından duymuştum adeti gecikmiş bilmem surası ağrımıi burası ağrımış farklı bişiler hastalıklar çıkmış ödümü kopardı kız bende ondan korkuyorum.bebek yoksada hemencik gelsin de gecikmesin bari..kardeşin mi evleniyor hadi hayırlı uğurlu olsun inşallahhhh
kuzum belirti aramaktan kafayı yıcem bekle bakalım ne olcek yarın sabaha kadar olmazsan ilk idrarla testını yap güzelcecik 5 günlük bi gecikme var demı su an yarın varsa kesin cıkar 6 gün oluyo yanı.[/QUOTE
melisam vallahi bu kadar kendini dinleyen biri değilim aslında ama bu ay farklı bişiler oluyor da.istanbulda bir kadından duymuştum adeti gecikmiş bilmem surası ağrımıi burası ağrımış farklı bişiler hastalıklar çıkmış ödümü kopardı kız bende ondan korkuyorum.bebek yoksada hemencik gelsin de gecikmesin bari..kardeşin mi evleniyor hadi hayırlı uğurlu olsun inşallahhhh
yok canım ole bişi demek istemedim. ya bende her ay bi belirti bulurdum kendime hepte bos seylerdi yanı ondan dedim kaptırmaki uzulme gülüm. ben hamıle kaldıgım ay beyaz akıntı dısında bi belirti görmedim aramadım kendimde onceki ayları bi görsen ohhhhhhhhhhhhhhhhhh meme ucunumu incelemezdim yok bilmem neyi negatıf cıkardı esim negatif derdi ya bak bi golgelik var derdim habire sıyırmıs durumdaydım yanı. ondsan dedim kuzum belirti arama i,nsallah vardırda suprız olur insallah kuzuna sende kavusursun hayırlısıyla.
evet gülüm kıs kardesim mayısta evlenıyo benı bekliyo gelinligini vermemıs daha onlşa gezeriz ole canımı cıkarır cadoloz(cok kRARSIZ BENI VEREM EDECEGİ KESİNDE) alısveriş yapar ceyizlik eksiklerini tamamlarız.
yok canım ole bişi demek istemedim. ya bende her ay bi belirti bulurdum kendime hepte bos seylerdi yanı ondan dedim kaptırmaki uzulme gülüm. ben hamıle kaldıgım ay beyaz akıntı dısında bi belirti görmedim aramadım kendimde onceki ayları bi görsen ohhhhhhhhhhhhhhhhhh meme ucunumu incelemezdim yok bilmem neyi negatıf cıkardı esim negatif derdi ya bak bi golgelik var derdim habire sıyırmıs durumdaydım yanı. ondsan dedim kuzum belirti arama i,nsallah vardırda suprız olur insallah kuzuna sende kavusursun hayırlısıyla.
evet gülüm kıs kardesim mayısta evlenıyo benı bekliyo gelinligini vermemıs daha onlşa gezeriz ole canımı cıkarır cadoloz(cok kRARSIZ BENI VEREM EDECEGİ KESİNDE) alısveriş yapar ceyizlik eksiklerini tamamlarız.
oohhh ne güzel iki kardeş alışveriş yaparsınız süper olur valla Allah utandırmasın o nereye gelin gidecek izmirde mi kalacak
canım senin hamilelik duyguların neydi.nasıl öğrendin ne zaman öğrendin belirtin neydi kocişine nasıl sürpriz yaptın elife de sormuştum sende özel değilse tabi merak ettim de
oohhh ne güzel iki kardeş alışveriş yaparsınız süper olur valla Allah utandırmasın o nereye gelin gidecek izmirde mi kalacak
yok canım izmıte gelin gidecek. annemlere uzak kardeslerine yakıın olcek.
yok canım izmıte gelin gidecek. annemlere uzak kardeslerine yakıın olcek.
Allah utandırmasın canım..
eşine sürprizine de bayıldım vallahi rabbim bana da nasip etsin inşallah bak ne sürprizler yaparım ben ona şok ederim onu şoookkk
melisa senden de foto bekliyorum
elf canım oglunun fotosunuda bekliyorum:))))
Eki Görüntüle 642952
kızlar benim bugünkü halim nasılım ama
resmen uyumaktan yüzüm halen şiş:)) 12 saat filan uyudum heraldee
ama bu gece 2 ye kadar burdayım
hadi uykusuz anneler gelin:))))
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kıslar nasılsınız 9 da uyandım bugun.
evı temızlicem yemek yapcam valizimı hazırlıyacagım
oooooooooooooooo cok işim var benım bugun ya.
yarın sabahta yolculuk
kızlar nasılsınız ben hala adet olmadım ama test de yapmadım bugün de bir geçsinde bakalım.bugün evde olmıyacam görümceme davetliyim kendisi hemşire bugün izinli yarın gel kanda bakalım dedi olmazsam yarın sabah test akşamda kan yaparım herşeyin hayırlısı artık..
gayet hoş görünüyorsun canım..maşallahahha