• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

hadi hayırlısı fınığım inş adet olmazsında gelir kuzum benim:18::18:

hoşgeldin melisam nedne yoruyosun kendini bacım dinlenmen gerek biliyosun:20::20:

gulum mecbur yaptım persembeden beri elime supurge almadm bi batmıs bı batmıs babannem yaslı kalk sen yap diyemedim malum. esimde bu hafta hep gec gelddi işten onada kıyamadım ya 4 gun gecti iki gün yat dedi zaten yaptım bende bugun napıyım bacım kim yapcak yine bana kalıyo. camasırlarıda mecbur yıkadım ütülenecekler var yarın utu yapar yemek yaparım obur günde varliz hazırlarım. persembe sabahı ailemın yanına gidiyorum kuzu.:16::16:

maaşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar:oflum büyümüş paşam yerim ben onu öp yerime kuzumu:38:

evet melisam ama dijitalden bğyğk geldş bene telden çektim ekrandan :27::27:küçültmeyi beceremedim:17::17:

muhammedali teyzesi:38:
maşallaah kızzzz :)))
yerim onu bennnnnnnn

maassallah oflum cok tatlı kıs bu :nazar::nazar:
ben ilk defa görüyorum emi,ri kac aylık oldu simcik

ilk defa mı görüyon :1::1:
şuan 2 ay 1 hafta 1 gunlukkkkk
bu yeni fotoları
şimdilik gozleri maviş bakalım değişmez inşallahhhhhhhh

maaşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar:oflum büyümüş paşam yerim ben onu öp yerime kuzumu:38:

buyuyo valla biraz da uslu olsa benım askım daha guzel olacak :))
2 dakıka oturtmuyo uyanıkken hep ayakta gezdıreceksın hoplatacaksın zıplatacaksın öyle druyo

gulum mecbur yaptım persembeden beri elime supurge almadm bi batmıs bı batmıs babannem yaslı kalk sen yap diyemedim malum. esimde bu hafta hep gec gelddi işten onada kıyamadım ya 4 gun gecti iki gün yat dedi zaten yaptım bende bugun napıyım bacım kim yapcak yine bana kalıyo. camasırlarıda mecbur yıkadım ütülenecekler var yarın utu yapar yemek yaparım obur günde varliz hazırlarım. persembe sabahı ailemın yanına gidiyorum kuzu.:16::16:

yani yine sana kalıyo ama işte dinleenmende gerke kuzum yiende dikkat et evetbilyorum yazdımda sen görmedin dimek gidiyon gezmelere ohh ne güzel gez dolaş ama çok şanslısınki sneinki yaz ebbesi bende daralıyorum bu aralr ama soğuk çıakmıyrummmm:50::50:

yani yine sana kalıyo ama işte dinleenmende gerke kuzum yiende dikkat et evetbilyorum yazdımda sen görmedin dimek gidiyon gezmelere ohh ne güzel gez dolaş ama çok şanslısınki sneinki yaz ebbesi bende daralıyorum bu aralr ama soğuk çıakmıyrummmm:50::50:

gulum bugun cıkarabilirdin aslında günesse iyi olurdu.
evet benım yaz bebem olcek saglıkla gelirde insallah:16::16::16:

buyuyo valla biraz da uslu olsa benım askım daha guzel olacak :))
2 dakıka oturtmuyo uyanıkken hep ayakta gezdıreceksın hoplatacaksın zıplatacaksın öyle druyo

ayysorma oflum çok tatlılar ama çkda bilmişler yorulyolarki gece uykualrı nasıl düzene girdimi bu arada senin gözler yada eşinin mavimi kuzumun mavi inş kalır öylee bacım:38:

vallahı yenı gördüm iki ay olmus gözleri kalır artık 40 ı cıkana kadar ddegişirdi gülo:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:
inşallah yaa senınde az kalmış kız ne cabuk geçiyo zaman yaa

ayysorma oflum çok tatlılar ama çkda bilmişler yorulyolarki gece uykualrı nasıl düzene girdimi bu arada senin gözler yada eşinin mavimi kuzumun mavi inş kalır öylee bacım:38:

çok bilmiş çoook gece uyuyo tabı acıkınca gazı olunca uyumuyo gece 5 sefer falan kalkıyo gne de
gorumcemin gozleri yeşill bilmem nerden gelmiş ogluma mavıs gozleri
sarışın zaten kendsı yakısıyo mavı goz :nazar::nazar::nazar:

kuzum ne güneşi sisten site görünmüyo bile burdaaa :26:

vallahamı allah allah burası guzeldi kıs yenı yenı sogumaya basladı silivride hava degişik gidiyo demekki:9::9
kıslar ben azcık dinleneyim simdiye kadar dıkkat ettım bugun bişi olmasın. azcık uzanayım optum sizi gelirim yıne.:38::38::38:

inşallah yaa senınde az kalmış kız ne cabuk geçiyo zaman yaa

çok bilmiş çoook gece uyuyo tabı acıkınca gazı olunca uyumuyo gece 5 sefer falan kalkıyo gne de
gorumcemin gozleri yeşill bilmem nerden gelmiş ogluma mavıs gozleri
sarışın zaten kendsı yakısıyo mavı goz :nazar::nazar::nazar:
maaşallah kuzma rabbim nzarlardan koruun bıcırığımı oflum bende gece uyumuyorumalsef çok zor çokkk:26:
vallahamı allah allah burası guzeldi kıs yenı yenı sogumaya basladı silivride hava degişik gidiyo demekki:9::9
kıslar ben azcık dinleneyim simdiye kadar dıkkat ettım bugun bişi olmasın. azcık uzanayım optum sizi gelirim yıne.:38::38::38:

ttmm melisam sen dinlen kuzum öpüyorum dikkat et kendine:38:

yok kızlar ya test yapmayı düşünmüyorum adetime bir gün kala yaptım çıkmadı o yüzden ümidim yok.test falan yapmıycam..oflum bebeğini kaçırdım ya gçöremedim :(...
kızlar ben kumral mavi---yeşil gözlüyüm eşim kumral ela gözlü Allah bize nasip görürde bir evlat nasip ederse tadından geçilmez hehehhehehe

kevserim gelmedi hiç kalça filmi çekicekti nerde kaldıki cumartesinden beri görünmüyo :26::26:

Herkeze merhabalar,hemen konuya giricem:( 25 yada 27 günde bir adet olan birisıyım7 şubart adet başlangıcım 12 şubart! da çatlatma iğnesi oldum (bu arada 3. çatlatma iğne kullanışım) 13,14,15 ilişki oldu adetime 6 yada 9 gün var ama dün akşam rahim içinde yanma,yumurtalıklarımda ağrı ile vede sık idrara çıkarak pembe kan geldi ama 5 dk sonra geçti ağrılarda.Bu sabah yine aynı şekilde rahım içinda yanma (oyma gibi) sancı ve idrarla yine bembe kan geldi doktorumu ardım ve bana mantar olduğumu söyledi!!! FAkat ne kaşıntım nede akıntım var araştırdım hiç mantar belirtilerinde bunlar yokk offf bu nedir arkadaşlar kafam çook karıştı? bilgilerinize ihtiyacım var şimdiden herkeze çok teşekkürler:((

geldim kimsecilkler yoook öptüm hepinizi

Back