Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

kevsercik kızın kac aylık olmustu neden uyumuyo rahatsızlıgımı var yoksam basından berimi bole ya sizi duydukca iyice gözüm korkuyo benım yaaaaaaaaaa:26::26:

doktora git canım gecmıyosa antıbiyotık kullan ben bile kullandım okruruk geldimi gecmek bilmiyo vallahı.
gecmıs olsun kuzu.

Cnm ayın 16da 1 aylık olucak cnm uymuyo desim ya sabadan beri güzel uyuyor maşallahh rahatsızlığı fln yok çok iükür
Ağlamıyoda ilgi istiyor

A.selam hoşgeldn melisam iyiz çok şüküt sen nasılsn

bende iyiyim canım babannemle doktora g,tt,k bugun kalbe göründü bı iki saat bekledik ya sınır oldum eve geldik oncesinde tahlılklerini yaptırmıstık.
4.30 gibi ben sonucları almaya gittim babannem ben gelemem dedi iyi dedim sonucu alıp ilaç yazar di,ye goturmedim onu
bosa gitmıs oldum ikinciye babannenmde gerekiyomus yarın bi daha işin yoksa amannnnnnnnnnnnnnnn
evde bitri olunca iş bitmıyo vallahı. kendime zaman ayıramıyorum hiç.
sabahtan ber,i giremedim topige .
elifte bi selam verirp kacmıs.
sen nasılsın uykusuzluk var he aman cok zordur ya.

slm herkese bende yeni katıldım ve nasıl kullanıcağımı bilmiyorum. gebelikle ilgili paylaşımlar istedim ama daha becerebilmiş değilim. bu arada 10 hafta 3 günlük hamileyim ALLAH'ım herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin.bu benim ikinci ama ilginden daha zor geçiyorrrrrrrr

tebrik ederim. birinciden farklı cinsiyette olunca belirtiler de daha farklı olabiliyomus ole duymustum

kevserim kusuruma bakma yaa oğlum hiç durmuyo bugün gazı var çıaramıyo kakasınını yapamaıypo geceden beri hali kötü kuzum kızarıyo ıkınıyo zorlanıyo ağlıyo ınga diye benide ağlatıyo eşim ikimize bakatan mahvoldu garibim ne iyi gelir bilmiyorum işin kötüüsü emeyide azalttı sarılığı var kokuyorum sğaıpda veriyorum ne bileyim nasıl iş çok zormuş annelik annelik değilde aslında ona ytememek elinden birşey gelmeek kötü ediyo insanı melisam geçmiş olsun bababnenin neyi var geldim de hemn çıktım kuzum ağladı duramadım daha vallaha bugünlerinizin kıymetinin bilin derlerdide inanmazdım hakikaten çok zor çokk kıymetinin bilin gözleirm morardı artık süt olsun diye yemeğime dikkat etmesem inanki şu bir hafta içinde iğne iplik olurdum ona rağmen kilo verdim dua edinde kuzularımızın hiçbirşeyleri olmasın onalrı öyle görmek ölümden beter şuanda bile ağlıyorumm bir parça haliyle ıngaa diyo yaa bitririyo beni neyse çıkayım bebek topiğine bakmtım yazan vardır diye belki bir derman olur diye görüşrüz kızalr öpüldünüzzz

tebrik ederim. birinciden farklı cinsiyette olunca belirtiler de daha farklı olabiliyomus ole duymustum

sağol canım bakalım ne olucak bir oğlum var ve onda uykudan başka hiçbir sorunum yoktu.bunda sivilceler,ağlamalar,kilo,uyku,sinir ne ararsanız var.ben kendime şaşırıyorum ve insanlara sürekli anlatıp mazur görmelerini istiyorum.

canım çok üÜlsüm ya kıyamam ikinizede ya çok üÜldm gülüm ya valla nediceğimi bilmiyorum allah yardımcınıız olsun

kızlar yopiği çok boş bıraktık ya bilmem farkındamıyız.ben çok hastayım yoksa hiç aksatmam kızlar ya saçma sapan bir durumla karşı karşıyayım.durup durup istemeden gaz kaçırıyorum eşimin yanında çok utandım oda bana dediki saçmala rahat ol..çok ballı süt içiyorum boğazım için ondan mıdır acaba sürekli gaz çıkarıyorum ya.
kevsercim nasılsın ne var ne yok. ben hala öksürüyorum.

Hzgeldn cnm evet topik çok boş kaldı geçmiş olsun cnm bnm bnde cadı kızı sallıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…