Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

canım korkutmak için yazmadım ıhmal etme takıp et bu durumu dıye yazdım e be elifim o zaman tuz yapmıstır azcık az ye tuzu . diyom ya bende cok tuz kullanırım bakalım tuzu yasaklayınca ne yapcam bişidende lezzet almam ya.

canım korkutmak için yazmadım ıhmal etme takıp et bu durumu dıye yazdım e be elifim o zaman tuz yapmıstır azcık az ye tuzu . diyom ya bende cok tuz kullanırım bakalım tuzu yasaklayınca ne yapcam bişidende lezzet almam ya. bu arada yakında eczane varsa ona olctur takıp et kuzu tansıyon için hastaneye gitmme.
ama senınkı birden olmus ya o zsasırttı benı bırden sisme arttı deyincew panıkledım bnen ne yalan soleyim.

burdayız nasılsın papatya hosgeldin kuzu.

sağol arkadaşım.iyiyim çok şükür karnımın alt kısmandaki ağrılarım bikaç gündür yok.göbek çevrem ve karnımın yanları ağrıyo.vajinit oldum ona keyfim kaçık.bugün randevum var oğlumu görcem heyecanlıyım zman geçmiyo.akşam yazarım size inşallah iyi haberleri.sen nasılsın ishal geçmemiş hala üzüldüm.daha iyimisin?

ishalle ugrasıyom ıste 1.5 kılo vermısım surupta yazıyodu yan etki nmeger antibiyotık yapıyomus bende. neyse bugun sonn gun
yarından itibaren duzelir herhalde ishalım. ü
gecmıs olsun kuzu da vajınıt ne oluyo :44:

kıslar ben bi temızlıgı yappıyımda geliyim be rahat oturamadım simdi aklım supurup silmede. bi bilsinde gelirim.
elifim sen de ya bagdas kur otururken ben ole yapıyom genelşde sandalyede. yada bı dsandalye daha cek ayaklarının altına uszat sole kuzu assagıda kalmasın madem.

normal diyolar papatyam ama işte insan biranda olunca ppanikliyo ayakta çok kalıyorum yatmıyorum sürekli oturur posziyonundayım ektisi oluyodur ama ek olarak birşey çıkmaz inş kuzum yaaa
oyy kıyamam sana yaa vicdansızlar sen hamilesin neden öyle yapıyolar izin olmadan olurmu nasıl dinleniceksin pekii tahlilşer nasıl çıktı herşey yolundamı aman dikkat et papatyam dinlenmeye çalış fırsat buldukça falan emi ben msnmi yazarım sana özelden emi kuzum en azından ordan yazarsın hemen alırım bende buraya girmesen bile:26:
anladım melism var site içinde var hemnde o zaman ben hergün gideyim ölçtüreyim eşim işten gelirken bende çıakrım buşluşur ölçtürürüz hemde günlük yürüşüz olur banda sorma sorma ahh o tuz beni benden alıyo vallaha melsam senin vakit varken kesmeye çalış kuzum benim :26:
nereye gittiniz canlarımmm
makinaya beyazlı attımda gledim papatyam kusuruma bakma geç kaldım yazamdım hemen

evet yaa hani aniden oldu normal günlük şişkinlikler oluyodu ayakta kalmayla falanda ama dün aniden olması benide düşündürüyo dediğin gibi gideyim ben günlük hem yürüyüş olsun hemde günlük baktıtırım tansiyona tuızuda nasıl keseyim bilemiyorum ki küçükken ben çok yemek yerdim ekmek yerdim yatarken melisam babam artık başedemezdi nasıl kilo almıştım 10 yaşımda 65 kilo falandım sonra artık abbaam tek çare ekmekleri arabanın bagajına kilitmesi oldu gecelri yatarken gmötürüdü bend eo götürmeden alırdım yieceğim kadarını saklaıdım yine yerdim şimdi eşim tuzuda saklıyo ama içimde olucak sanki kim için yapıyo benim için de anlayana

tmm melisam sil süpür yorma kendini ama acelede etme koştuırak yapma kuzum zaten ayağımın altında ufak bir masa var melisam hep ona uzatıyorum ama bazende yorulunca koymuyorum işte:26:
acil çıkıyorum canlarım dönerim yine.iş çıktı...

tmm papatyam dikkat et kendine kuzum görürşüz öpüyoırummmmmmmmmmm

selammlarrrrr saygılarrrrrrrrrrrrrr
eliffff doğumuna 10 gün kalmış gebe ne alemdesinnn tatlımm

buarda ben çooookkk acıktımmm
bir taraflarım eksilmeden gidip yemeğimi yiyip geliyim

selammlarrrrr saygılarrrrrrrrrrrrrr
eliffff doğumuna 10 gün kalmış gebe ne alemdesinnn tatlımm
hoşgeldin topiğimin gülü iyiyim gibi birşey eminem şişkinliğim oluyo ağrılarım artıyo bekelmek sıkıcı işte geçiyo öyle böyle :18:
buarda ben çooookkk acıktımmm
bir taraflarım eksilmeden gidip yemeğimi yiyip geliyim

oy kıyamam git yee kuzum yemeğini doyur karnını ohh varsa patitis kızartmasıda ye kiloyu düşünmesem hergün yapıcam

ya sen medyummusun elifimm:18::18:valla patates kızartması yedim geldimmm

anammmm vallahamı kalbim temizmiş eminem demekki ohh yarasın afiyet bal şeker olsun kuzum benim

valla kalbin temizmiş okadar yemek çeşidi varken sen kalk kızartmayı söyle
sağol elifim boşver sende kızart ye bebeğin canı istemiştirben gebeyken hiç diyet felan yapmadım homini gırtlak yedim sanki şimdi yemiyorumda

kuzum ebnde dün kızarttım o yüzden yapmıyım diyorum ne bileyim zati çok severim kızartmayı bende diyet yapmamayı çok isterdim ama işte kilolu kalınca hamile ister istemez düşünüyo vallaha eminem yahu senin kilonda birşey yok resimlerine bakıyorumda taş gibisin yeminle bak kadın dediğin zaten öyle kemikleri sayılmıycak arkadaş sen tam formundasın yemin edeirm bak kim derki çocuk anneissin eminem maaşalah anam nazarım değerde maaşallah kırkbinkereee

heytttttttttttttttttt
dagılın len ben geldim
ya hava cok guzel ole ev temızligiyle geçirdim bugunu ya cok sıkıcı evde oturmak pazara gidip gelirim bırazdan balık alcam:

heytttttttttttttttttt
dagılın len ben geldim
ya hava cok guzel ole ev temızligiyle geçirdim bugunu ya cok sıkıcı evde oturmak pazara gidip gelirim bırazdan balık alcam:
anacım çok bile dayandın ben diyorum snein bu akdar evde oturduığun görüşlmemiş ki melisam
benım bebe kıllanmaya baslamıs ya la kası sacı aba saccıs dogsa bayılırım keltos bebelere. bole vurdunmu ses cıkcak

anacım sen delüsün tam delü vurunca ses çıkacak heee güldürdün beni vallaha bak vurunca ses haaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…