anacım kötüğdürki o ishalde vallaha bitsin gitrsinde rahatlamelisam vallaha şilişlk oluyodu ama dün birden şiştimimi anladım hani o korkuttu doktor şişlik normal diyo benim eltimde şişlmiştiki doğuma yakın 43 numara erkek terliği olmuyodu düün bendede oldu işte oturmak ayakları sarkıtmak iyi dğeilmiş zaten doktor dedi brişey olursa hani şikayetin direk gel hafta sonu rahat geçerse beklerim yoksa giderim özele alınması gerekiyosa aldırırım kuzum aslında biraz tuzlada alakalı sanırım dün eve geldiğimde bir koca tava patataes kızarrtım ketçapladım bolca üzeirnede baya tuz serptim gümnlük böyle tuz tüketimim oluyo son günleredede olurmuş diyolar inş kötü birşey olmaz ama korkuttun beni şimdi takipte olayuımda olmadı gideirm hastaneye hemen melisam arada tansiyonunu öçlçtür dedi yarın gidicez öçltürmeye böyle 2 günde bir ölçtürelim diyorum kuzeninde çok geçmiş olsun neler yaşamaış kuzu yaa Allahım kimseye yaşatmasın sağlıkla alalım kucağoımıza inş AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN:26:
anacım kötüğdürki o ishalde vallaha bitsin gitrsinde rahatlamelisam vallaha şilişlk oluyodu ama dün birden şiştimimi anladım hani o korkuttu doktor şişlik normal diyo benim eltimde şişlmiştiki doğuma yakın 43 numara erkek terliği olmuyodu düün bendede oldu işte oturmak ayakları sarkıtmak iyi dğeilmiş zaten doktor dedi brişey olursa hani şikayetin direk gel hafta sonu rahat geçerse beklerim yoksa giderim özele alınması gerekiyosa aldırırım kuzum aslında biraz tuzlada alakalı sanırım dün eve geldiğimde bir koca tava patataes kızarrtım ketçapladım bolca üzeirnede baya tuz serptim gümnlük böyle tuz tüketimim oluyo son günleredede olurmuş diyolar inş kötü birşey olmaz ama korkuttun beni şimdi takipte olayuımda olmadı gideirm hastaneye hemen melisam arada tansiyonunu öçlçtür dedi yarın gidicez öçltürmeye böyle 2 günde bir ölçtürelim diyorum kuzeninde çok geçmiş olsun neler yaşamaış kuzu yaa Allahım kimseye yaşatmasın sağlıkla alalım kucağoımıza inş AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN:26:
nereye gittiniz canlarımmm
burdayız nasılsın papatya hosgeldin kuzu.
sağol arkadaşım.iyiyim çok şükür karnımın alt kısmandaki ağrılarım bikaç gündür yok.göbek çevrem ve karnımın yanları ağrıyo.vajinit oldum ona keyfim kaçık.bugün randevum var oğlumu görcem heyecanlıyım zman geçmiyo.akşam yazarım size inşallah iyi haberleri.sen nasılsın ishal geçmemiş hala üzüldüm.daha iyimisin?
normal diyolar papatyam ama işte insan biranda olunca ppanikliyo ayakta çok kalıyorum yatmıyorum sürekli oturur posziyonundayım ektisi oluyodur ama ek olarak birşey çıkmaz inş kuzum yaaaelifim şişmen normal bencede,artık yolun sonu geldi inşallah.ama tansiyonunda ani bir yükselme falan olursa yada bir ayakta diğerinden daha abartılı bir şişme vs mutlaka dr a git derim.benim ayaklarım şimdiden büyüdü.yumak yumak şiş gibi geliyo kaldırmadanda geçmiyo canım.
oyy kıyamam sana yaa vicdansızlar sen hamilesin neden öyle yapıyolar izin olmadan olurmu nasıl dinleniceksin pekii tahlilşer nasıl çıktı herşey yolundamı aman dikkat et papatyam dinlenmeye çalış fırsat buldukça falan emi ben msnmi yazarım sana özelden emi kuzum en azından ordan yazarsın hemen alırım bende buraya girmesen bile:26:canım benim aklım hep sizdeydi ama.açamadım neti.bu imansızlar izin bişey vermediler bu hafta köle gibi 7 gün çalışcam.salıda haseki hastanesine gittim tahlil vs yaptırdım.gerildim yoruldum eve geldim uyuyakaldım.msn adreslerimizide yazsakta ondan haberleşsek arada.çünkü burda yazdıklarınızın hepsini okumaya yetişemiyom kuşum.
anladım melism var site içinde var hemnde o zaman ben hergün gideyim ölçtüreyim eşim işten gelirken bende çıakrım buşluşur ölçtürürüz hemde günlük yürüşüz olur banda sorma sorma ahh o tuz beni benden alıyo vallaha melsam senin vakit varken kesmeye çalış kuzum benim :26:canım korkutmak için yazmadım ıhmal etme takıp et bu durumu dıye yazdım e be elifim o zaman tuz yapmıstır azcık az ye tuzu . diyom ya bende cok tuz kullanırım bakalım tuzu yasaklayınca ne yapcam bişidende lezzet almam ya.
makinaya beyazlı attımda gledim papatyam kusuruma bakma geç kaldım yazamdım hemennereye gittiniz canlarımmm
canım korkutmak için yazmadım ıhmal etme takıp et bu durumu dıye yazdım e be elifim o zaman tuz yapmıstır azcık az ye tuzu . diyom ya bende cok tuz kullanırım bakalım tuzu yasaklayınca ne yapcam bişidende lezzet almam ya. bu arada yakında eczane varsa ona olctur takıp et kuzu tansıyon için hastaneye gitmme.
ama senınkı birden olmus ya o zsasırttı benı bırden sisme arttı deyincew panıkledım bnen ne yalan soleyim.
tmm melisam sil süpür yorma kendini ama acelede etme koştuırak yapma kuzum zaten ayağımın altında ufak bir masa var melisam hep ona uzatıyorum ama bazende yorulunca koymuyorum işte:26:kıslar ben bi temızlıgı yappıyımda geliyim be rahat oturamadım simdi aklım supurup silmede. bi bilsinde gelirim.
elifim sen de ya bagdas kur otururken ben ole yapıyom genelşde sandalyede. yada bı dsandalye daha cek ayaklarının altına uszat sole kuzu assagıda kalmasın madem.
acil çıkıyorum canlarım dönerim yine.iş çıktı...
hoşgeldin topiğiminselammlarrrrr saygılarrrrrrrrrrrrrr
eliffff doğumuna 10 gün kalmış gebe ne alemdesinnn tatlımm
buarda ben çooookkk acıktımmm
bir taraflarım eksilmeden gidip yemeğimi yiyip geliyim
hoşgeldin topiğiminGülü iyiyim gibi birşey eminem şişkinliğim oluyo ağrılarım artıyo bekelmek sıkıcı işte geçiyo öyle böyle :18:
Oy kıyamam git yee kuzum yemeğini doyur karnını ohh varsa patitis kızartmasıda ye kiloyu düşünmesem hergün yapıcam
ya sen medyummusun elifimm:18::18:valla patates kızartması yedim geldimmm
anammmm vallahamı kalbim temizmiş eminem demekki ohh yarasın afiyet bal şeker olsun kuzum benim
valla kalbin temizmiş okadar yemek çeşidi varken sen kalk kızartmayı söyle
sağol elifim boşver sende kızart ye bebeğin canı istemiştirben gebeyken hiç diyet felan yapmadım homini gırtlak yedim sanki şimdi yemiyorumda
anacım çok bile dayandın ben diyorum snein bu akdar evde oturduığun görüşlmemiş ki melisamheytttttttttttttttttt
dagılın len ben geldim
ya hava cok guzel ole ev temızligiyle geçirdim bugunu ya cok sıkıcı evde oturmak pazara gidip gelirim bırazdan balık alcam:
benım bebe kıllanmaya baslamıs ya la kası sacı aba saccıs dogsa bayılırım keltos bebelere.bole vurdunmu ses cıkcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?