Eki Görüntüle 620456 Eki Görüntüle 620467 Eki Görüntüle 620468 Eki Görüntüle 620469 Eki Görüntüle 620470 Eki Görüntüle 620471 Eki Görüntüle 620472 Eki Görüntüle 620474 Eki Görüntüle 620466 Eki Görüntüle 620465 Eki Görüntüle 620457 Eki Görüntüle 620458 Eki Görüntüle 620459 Eki Görüntüle 620460 Eki Görüntüle 620461 Eki Görüntüle 620462 Eki Görüntüle 620463 Eki Görüntüle 620464 Eki Görüntüle 620475
güze3l bayanlar nasılsınız bakalım..elifim cicilerine bayıldım maşallah.melisam sen nasılsın.ben hala istanbuldayım.hemen çıkmam lazım kız arkadaşım geldi ortaköyü çoook özledim ya oraya gişdecez kısmetse...eşim burda şimdilik herşey süper öpüyorummmmmmmmm
bayıldım gule gule kullansın benım guzel tosun pasam
ıyı gunlerde gıysın insallah saglıkla alımntı yapmadım sılersın dıye
beze kadar almıssın kuzu oh ne güzel.
meleğin güle güle giysin inşallah elifimm
hoşgeldin eminem sağpolsın cnaım benim tşk ederim nasılsın kuzum
hee o arılıyı dayısı aldı 2. hastane çıkışı melisam diğer sarısıda iç kundak ilk doğduğunda onunla sarığpp temizliyceklermiş işte bu eklediklerim biraz büyük olanlar daha minkleri koymuştum karışık işte toplamda 4 göz doldu tam ama inan bunlar bile çok fazla geliyo çünkü giyemeyek biliyorum çabucak büyüyo yaa gelsede sıpa giydirir çekerim koayırım canlı canlıarılı bi takım varya benım favorım o kuzu battanıyeside var hanı
güze3l bayanlar nasılsınız bakalım..elifim cicilerine bayıldım maşallah.melisam sen nasılsın.ben hala istanbuldayım.hemen çıkmam lazım kız arkadaşım geldi ortaköyü çoook özledim ya oraya gişdecez kısmetse...eşim burda şimdilik herşey süper öpüyorummmmmmmmm
hoşş buldukkkkk
nasılım aslında iyiym çok şükür ama duygu karmaşılığı yaşıyorum biraz:44:tekrar anne olacakmıyım kızım yalnızmı büyüyecek hep gel gitler yaşıyorumbazen unutuyorum ama küçük bir bebek gördüğümde yine aklıma geliyo
hoşş buldukkkkk
nasılım aslında iyiym çok şükür ama duygu karmaşılığı yaşıyorum biraz:44:tekrar anne olacakmıyım kızım yalnızmı büyüyecek hep gel gitler yaşıyorumbazen unutuyorum ama küçük bir bebek gördüğümde yine aklıma geliyo
oyy kyamam ben sana eminem olucaksın tabii o cadoş kızın gibi birde yaramamı yaramaz oğluşun olucak gör bak dertlenme kuzum stresegirme biliyosun en büyük düşmanı bende ne kadar taktım öylki çüft çizgiler çıakrdım biliyosun ama umuddumu kaybettim yok dedim ama geldi hemde ne şartlard geldi sıpa hayırlısı olsun yeterki canım beniimmmmmmmmmmmmmmmmmm
tabiki hayırlısı elifim benimki piskolojik felan değil düşünsemde olmuyo boş versemde vardır herşeyde bir hayır diyorum ama korkuyorumda :26:
kimine göre zaten 1 tane var neden 2. düşüneyimkii neden üzüleyimki buna hakkım varmıki gibi olabiliyo fakat üzülüyorum işte en çokta kardeş die tutturan kızım için üzülüyorum geçen komşuya bebek sevmeye gitmiş kızım babannesiyle geldi bizim neden olmuyo die soruyo:26: hadi gelde takma
neyse kapatalım en iyisi konuyu kimsenin canının sıkmak istemem
kurban olurum ben seni verene eminem üzülme demek kolay biliyorum öyle birtane var diyenler ne amaçöla diyo hani yine olur olmuyo değil diyenler varıdr emineim hani hiolmamasındansa gibilerden ama tabiki hepisnin yeri ayrı maaşallah kızızn büyümüş kaç yaşıona gelmiş istmen en doğal hakkın eminem ama işte olmamasıda olamsıda biizm elimizde dğeil rabbim hayırlı sağlıklı olanı versin üzülmekte haklısın ama kuzum senin geçirdiğin günlerden sonra ben inanıyorumki herşey sırasıyla gelicek yeterki sabret balım canımda sıkılmıyo ayrıca öyle düşünme kızarım bak karışmam ben nne zaman istersen dsinlerim balım bıkamdan yeterki sen üzülme eminemtabiki hayırlısı elifim benimki piskolojik felan değil düşünsemde olmuyo boş versemde vardır herşeyde bir hayır diyorum ama korkuyorumda :26:
kimine göre zaten 1 tane var neden 2. düşüneyimkii neden üzüleyimki buna hakkım varmıki gibi olabiliyo fakat üzülüyorum işte en çokta kardeş die tutturan kızım için üzülüyorum geçen komşuya bebek sevmeye gitmiş kızım babannesiyle geldi bizim neden olmuyo die soruyo:26: hadi gelde takma
neyse kapatalım en iyisi konuyu kimsenin canının sıkmak istemem
bacım pempişpemiş almışşın yerim ben bubları yaa ne kadar lasamda kız kıyafeti görünce dibim düşüyo resmen ne kadar tatlılar hele brde o yeşil takım yokmu onu çok seviyorum kızz çok şeker yaa onun içine girdiğini düşünüyorumöda yememek için kendimi zor tutuyorum vallaha hepsi hayırlı uğurlu olsun melisam sağlıkla giysin bıcırığım inş AMİNNNNNNNN
canım saolasın ya insallah kuzum hepimizin bebişleri insallah saglıkla sıhhatle gelsinlerde çapıt onemli degil he bu ay almıstım pembişleri.
benım yesil lı takımımı diyonkıs kurbaga kostumu bende bayılıyorum ona
amin melisam aminn inş kız o battaniye nasıl çok değişik birşey çok güzel kuzum ohh yerim ben onu aynene kurbağalıyı diyorum çok güzel çok şirin giyicek onu kıvrılcak içinde anammmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?