• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Essıe kıs hamiile kldugın ay neler yapmıstın sırkeli su yaptınmı

Hazır kazan dıbı canım
Surlaç yapcaktımda esım istıyodu ne zamansır
Yaktım sogumaya bıraktım
Iyı ıyı ıstah acılıyo sanırsam yapta ye gulum
Sutu nıye ıcmıyom kokudanmı. Duslerın için yogurt ve sutle haşır nesırım ben
Hadı bakalım insallah erkektır o zaman
Ben ıgrendıgımdemn berı kıs gecırıyodum bebemi;))
Cınsıyetı ogrendıkten sonradı tabukı cok guzel alışverıse verıyon kendını obur turlu bakıp ıc gecırıyodum ne olcekki dıye

Essue tühhhhhhj sana essek p....gıbı bıraktın benı kıs gıdıyom dıye nıye demiyon işimin arasında saa yazdım yaknız bırakmadım uyuz karı senı hıhhhhh:47:

gördüm şimdikkkk
yaaa valla ben anlamıyorum ne yaptıgımı bi giriyorum bi girmiyorum tam takip edemiyorum
günler çok garip geciyor.

ancak yemek yemelerim düzeldi
yemek yemege başladım göbüşüm cıktı cok piss :49: şu iki gündür

2 bucuk saat sonra doktorda olucaaaaaaaam
ve kesin cinsiyet belli olcaaaaaaaaaaaaaakkkkkk

ama heycanlı deeğilimmmmmm
erkek nasılsaaaaaaaaaaaaaa:17::emir_bebek:

Melisam söz bundan sonra görcem yazdıklarınııı

:38::38::38::38::38::38::38::38:

gördüm şimdikkkk
yaaa valla ben anlamıyorum ne yaptıgımı bi giriyorum bi girmiyorum tam takip edemiyorum

kıs yazısırken pat dıye cıktın ona kısdım bi haber vereydin diye delu arkadasım benım.
hadı hayırlısı cokta sartlama kendini emı sonra uzulme neyse kabulumuzdur saglıklı olsunda. :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

4 aylık yenı oldu diyo benım bu hamılelik takvımınde
bende mıllete 4.5 aylık dıyodum aman bebnım velede bak bolemı duruyo sımdı ıkı buklum yerim ben onu ya.:16::16::16::16::56::56:

elifim kuzum sen doktora gitcektin demı bende senı bekliyom gelince yaz mutlaka ay merak ettim sımdı:16::16::16:
hakkında hayırlısı canım benım:16::16:

slm kızlar nasılsınız ben geldim canım çıktı yaa 4 saattir yoldsa ayakta kalmaktan kan idrar tahlilleri yaptılar ultrasona girdim yani görünürde pek doğmaya niyeti yok dedi doktor henüz içerde kalmaya niyetli dedi alttan bakmadı nstye girdim iki sancı çıktı iyi dei haftaya perşembeye gün verdi benim sıpa 3638 kilo olmuş Allahtan bu sefer 400gr almış çok almaaış birazd aha bekelem şansım var en azından şubatın 3 ne gün verdi hesapğlara göre ama ne zaman gleir o güne kalmadna sezeryanmı olur bilemiycem artık benden habwerler böyle kızalr

kevserden ses yok yaaa doğurdu kesin iyiyim dese bari çok merak ediyorum:26:

kıs yeter garı temıslik yapıp durma yenı yapmıstın sen bırak artık işi doguma bigün kalaya kadar görüyüm de iş yap:9::9:
valla melisam korkumdan temiz tutmaya çalıyorum ne olur ne olmaz diyede bu gidişle geleceği yok anlamıyorumki sancım ağrım var ama doğmaya pek niyeti yok diyo doktor:26::44:
ıspanak ları suya bastım
basladı benım zor maratonum sınır oluyorum su ıspanak isine ya bayadırda yapmıyodum bebeye cok iyi ya tembellik yapıyodum neyse bugun yırız.:31::31:
aman zor iş zor bende yapıyorum haftada bir faydalı diye tek tek yıkamaktan belim kopğuyo melisam:27:
cok bekledim cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hayırlı kandıller bayanlar optum sızleri. elifim öm attım bugun gfirersen bi bak hele.
bu arada senın içinde dua ettim kuzu kolay dogum için insallah kabul olurda:16::16::16:
gördüm kuzum yazdım bende sana gelemdim kuzum yaa çıktım biraz dinlendim eşim geldi yedik içtik tel görüşmeleri kuran okuduk eşimle derken ancak şimdi geldim vallaha:17::17:
sağolsın aslım seninde kandilin mübarek olsun canım benim:38:
gördüm şimdikkkk

elisim hayırlısı ne ise o olsun inş sağlıklı sihhatli bebiş olsun haberlerini bekliyoruz heyecanla:18::18:
bende mıllete 4.5 aylık dıyodum aman bebnım velede bak bolemı duruyo sımdı ıkı buklum yerim ben onu ya.:16::16::16::16::56::56:
kuzum bizim hesaba göre öyle oluyoda değil işte karmaşık anacım ay demiyorum ben hafta diyorum daha basit oluyo hesplaması:44:
elifim kuzum sen doktora gitcektin demı bende senı bekliyom gelince yaz mutlaka ay merak ettim sımdı:16::16::16:
hakkında hayırlısı canım benım:16::16:

geldim melisam beklemedeyiz şimdilik bakalım neler oluvericek :26:

kzılar ben çok yorulmuşum oturamıyorum daha biraz dinleneyim gelmeye çlılırım gelemzsemde akşama kesin gelirim vadi varçünkü görüşmek üzere:54:

elifim hayırlısı olsun tatlım maşallah bebişine karar verdinmi nerde doğurcan:16:

kıs yazısırken pat dıye cıktın ona kısdım bi haber vereydin diye delu arkadasım benım.
hadı hayırlısı cokta sartlama kendini emı sonra uzulme neyse kabulumuzdur saglıklı olsunda. :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

slm kızlar nasılsınız ben geldim canım çıktı yaa 4 saattir yoldsa ayakta kalmaktan kan idrar tahlilleri yaptılar ultrasona girdim yani görünürde pek doğmaya niyeti yok dedi doktor henüz içerde kalmaya niyetli dedi alttan bakmadı nstye girdim iki sancı çıktı iyi dei haftaya perşembeye gün verdi benim sıpa 3638 kilo olmuş Allahtan bu sefer 400gr almış çok almaaış birazd aha bekelem şansım var en azından şubatın 3 ne gün verdi hesapğlara göre ama ne zaman gleir o güne kalmadna sezeryanmı olur bilemiycem artık benden habwerler böyle kızalr

Kızlar ben geldim.
Doktora gittim ama benim bebiş de oturuyo hiç gösterme taraftarı değil :15: ama doktorda sagolsun pek zorlamadı
zaten ses dalgaları gidiyo rahatsız oluyo bide biz zorlamayalım dedi
1 ay sonra gel dedi dedim ben 1 ay dayanamam 1 hafta sonra gelirim dedim tamam gel dedi en sonunda yani haftaya yine gidicem inşallah gösterir yaaaaaaaaaaaa

Melisam düşün daha minnacıklar iyice büyünce iyice büklüm büküm olcaklar olsun ama onların kemikleri daha yumsacık rahat onlar:))))))

erkege de kıza da hazırım ben kendimi cok rahat hissediyorum inan:32:

Elifim maşallah kızz 4bucuk kilo dogcak heralde tosuncukk olcak olsun ama suanda kilosu normal ya cok değil :emir_bebek: dogunca normal kilosuna dönüyolar zaten maşallah saglıklı olsun daaa

artık sezeryana doğru gidiyo heralde senin:)))
:49: gebeler diyarı :)))

a aaaaaaaaaaaaa senın bebe 40 haftayı tamamlıcak sanırsam.
4 u anca bulur herhalde gecmez sankı o zamanda normal dogum olma ihtimal bitmıs degil kuzu hadı hayırlısı canım. nts den ne kadar sancı cıkması lazımki. o zaman kuzu senın belin agrıyo artık agırlık iyice arttı ya baskı yapıyodur.

elifim
bence sen normal doğurabilirsin ultrasonda 3600 falan çıktıysa senin bebiş 3300falandır .doğuma kadar 3400-3500 olur 4 ün üstü sezercik olur yani normale odaklan cnm. sezeryan diye düşünme.:34:

elifim hayırlısı olsun tatlım maşallah bebişine karar verdinmi nerde doğurcan:16:
sağolsın monum hayırlısı bakalım daha ken doğum şekli belli olmadığından karar veremedik ki ne olucağına:50:
Kızlar ben geldim.
Doktora gittim ama benim bebiş de oturuyo hiç gösterme taraftarı değil :15: ama doktorda sagolsun pek zorlamadı
zaten ses dalgaları gidiyo rahatsız oluyo bide biz zorlamayalım dedi
1 ay sonra gel dedi dedim ben 1 ay dayanamam 1 hafta sonra gelirim dedim tamam gel dedi en sonunda yani haftaya yine gidicem inşallah gösterir yaaaaaaaaaaaa

Melisam düşün daha minnacıklar iyice büyünce iyice büklüm büküm olcaklar olsun ama onların kemikleri daha yumsacık rahat onlar:))))))

erkege de kıza da hazırım ben kendimi cok rahat hissediyorum inan:32:

Elifim maşallah kızz 4bucuk kilo dogcak heralde tosuncukk olcak olsun ama suanda kilosu normal ya cok değil :emir_bebek: dogunca normal kilosuna dönüyolar zaten maşallah saglıklı olsun daaa

artık sezeryana doğru gidiyo heralde senin:)))
:49: gebeler diyarı :)))
hoşgeldin elisim hayırlısı yaa bizim bu bebişler pek bir nazlı çıktı kaç ay merakta bırakıyolar sıpaalr tek hayırlısı sağlıklı eli yüzü tam olsun yeter kuzum önemli olan o hee sorma yaa bakalım en son kaöçı bulucak gerçi hani fazla çıkıyo ama en az 300 -400 gr oynuyo yaa o kadar sanmıyoum ben kuzum:26:
a aaaaaaaaaaaaa senın bebe 40 haftayı tamamlıcak sanırsam.
4 u anca bulur herhalde gecmez sankı o zamanda normal dogum olma ihtimal bitmıs degil kuzu hadı hayırlısı canım. nts den ne kadar sancı cıkması lazımki. o zaman kuzu senın belin agrıyo artık agırlık iyice arttı ya baskı yapıyodur.
sanırsam tamamlıycak melisam bakalım ne zaman gelicek pek gelmeye niyeti yok dedi doktr bende gelsin artık taşıyamıyorum ağır geliyo dedim güldü vallaha hayıorlısı kjuzum yaaa:17:
elifim
bence sen normal doğurabilirsin ultrasonda 3600 falan çıktıysa senin bebiş 3300falandır .doğuma kadar 3400-3500 olur 4 ün üstü sezercik olur yani normale odaklan cnm. sezeryan diye düşünme.:34:

evet moncuğum açıkçası bende öyle diyorum fazla görünüyo ama 300 gr aşağısını düşünüyorum hadi 200 olsun mesela yine şansım var gibi o yüzden bekliyim diyorum belkide gelememsindeki hayırda budur zaten doktorda dediki sende irisn hani 4 kilo olsada normal olabilir karamsar olma diye ama bakalım ne olicik :26:

kimseler gelmedi çıkıyorum bende kızlar oturamıyorum daha yarın görürşüz sabaha işlerim var yapabilirsem sil süpür yapıcam sonra gleicem görüşrüz iyi geceler

günaydın kızlar ben geldim
işim yokmuş iş yerinde bende hemen gireyim takip ediyim dedim neyse cok sey kaçırmamışım:)))

Elifim Allah kurtarsın hayırlısıyla hadi son günler...
bence de senin normal dogum olmucak gibi geliyo ama bilmiyorum...

günaydın kızlar ben geldim
işim yokmuş iş yerinde bende hemen gireyim takip ediyim dedim neyse cok sey kaçırmamışım:)))

Elifim Allah kurtarsın hayırlısıyla hadi son günler...
bence de senin normal dogum olmucak gibi geliyo ama bilmiyorum...

günaydın elisim vallaha topik sessiz oluyo kuzum pek toplanamıyoruz ama olsun haber alıyoruz yaa birbirimizden inemli olan bu varsın ilerlemsein ne önemi var dimi :17:sağolsın canım benim rabbim cümelmize hayırlı doğum nasip etsin hayırlısı bakalım rabbim biliyo gönlümden geçeni inş normal olurda toplanrım kimseye muhtaç olamam bebeğimdie eşimide etmem :31:

kıslar gunaydın nasılsınız ben hastayım yıne cigerlerim oksurukten agzıma gelecek gibi gece hiç uyutmadı benı oksuruk offffffffff nası lgecirecem ben bunu ya dün dısarı cıktım bi yuruyus yapıp dondum ondanmı usutttum yanı anlamadımki ya.

elifim om inı okudum burdan yazıyım dedım cevap .oncelikle agzına yuregine saglık kuzum vakit ayırıp yapmıssın saolasın canımcım:38::38::38:
yok kıs hastaneleri okusdumda dedin ya silivride yer bulursak diye ondan kesinlestirdinmi diye sordum. nisada 1 mılyarmıymıs sezeryanmı kuzu o fiyat. moonu 500 e normal dogum yaptıgını biliyodum ben ya yanlıyommu ı acep:44::44:

Back