Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

bişi soracam sana benim adetlerim son aylarda bir kaç gün düzensizleşmişti,duyduğum kadarıyla düzensizlik gebelik belirtisiymiş gebeliğe hazırlıyormuş kendini doğrumudur.birden aklıma geldi.ama belim kopacakmış gibi hiç akıntım yok kupkuruyum sadece midem çok farklı ya acaip böyle anlamadım..oh birsürü işim var sizden kopamıyorum ki eşimin takım elbiseleri temizlemeden geldi valize yerleştirmem lazım ütü yamam lazım yemek yapmam lazım oyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyy bende oturmuş keyif yapıorum hhhhayyyy

evet tatlım çok güzel olmuş benim eşimde üzümden yapmıştı biz nişanlıyken:):):):):)

elifim oturduğum yerden kalkarken bilim kopacakmış gibi bide hiç akıntım yok demekki adet olacam he

heee çok ormantik geldi bana fındığım üzümde güzel fikirmiş kuzum belli olmaz bak sen dikkat et akıntı falan olması şart değil her hamileik farklıdır bendede tık yoktu arada sancı gierdi ama oldu işte ne bileyim sen yinede var diye temkinli ol rabbim biir çünkü kuzum sen tedbirini al taktiri rabbime bırak

fındığım öle derler ama tabi ne jadar doğdurudr ben bilmyiorum balım dengezilikler olurmuş gebeşliğie hazırlıktır derelrer ama dediğim gibi sen akıntıya falan bakma dikkatli ol neticede farklı farklı belirtileri var olur yaa geç döllenme olur şimdilk bel ağrısı yapar tutunma aşamaı olur belli olmaz kuzum adet glemedikçe umut var demektir açıkçası umutsuz baamamk lazım çünkü olam olasıolığda olama olasılığda yarıyarıya fındığım sen bak sştersen işine balım sonra koşuşrurup da yorulma benimde daha yemeğim koyulucak da marna çorba diye rahatıum işte

işimi hallderim ya bişi olmazzaten istanbulda çok giremem sadece açar senin duruma bakarım doğumla ilgili kızlara slm verip kaçarım...
geçen akşam hatırlarsann sana sağ kasığımın ağrısı belime vuruyor demiştim aynen bugün öyleyim.çok kendimi dinleyen biri değilim ama bu defa çok farklı yaaaaa belki üşütmüşte olabilirim zaten test falan yapmayı düşünmüyorum artık

haber et de kuzum girme tek insanın aklı kalıyo yolculuk sonuçta geldim de birde geldiğinde vine haber et mutlaka gerçi belki görüşübeliriz bellide olmaz fındığım kuzum belirtine bakarsak normal dğeil gibi ama üşütmede oalblirmidiyede düşünüyorum emin olmak için en azından bir iki gün daha geçsin test yap bakalım bak inş hayırlı haber alırsın aldığında hemen yaz emi fındığıum hemen
mirabaaaaaaaaaaaaaa

oooooooo ka.çak anne nerelerdeisn bacım sen hoşgeldin nasılsın oflum neden girmyiosun paşammı izin vermyio yoksa:26:

sorma canm aynen öyleeeeeeeee :))))
hıc durmuyoo ınsllh 40tan sonra duzelırrrrrr

Olsun oflum yaramaz olsun oh negüzel işte sık yanaklarını yerime:)

yok be elifim hiç beklemıyorum bu ay.bu bel ağrısıda pek iyiye youmlanmaz çünkü adet ağrısı gibi.

yok be elifim hiç beklemıyorum bu ay.bu bel ağrısıda pek iyiye youmlanmaz çünkü adet ağrısı gibi.

kız yaramaz olsun tamam da çok ağlıyor kıyamıyorum..
sallaya sallaya bacaklarım kopacak diye hamak aldım
2 gune kadar gelir heralde

ohh yerim ben onu büyüdüm kuzum resmini isterim oflum inş düzelir sen nasılsın kuzum

şuan resim yok canım formatlanacak diye eşim kaldırmış hep..
sonra yeni resimleri gösteririm :))
ben uykusuzum canım uyumuyo pek geceleri

fındığım benimde hamile kaldıüğım ay 1-2 kere sancım oldu başka birşey olmadı ama o ağır sancım vurdu hatta arkadaşalr dmeişlerdi sen sancım var diyosan kesin adet olucaksın diye ama olmadım belli olmuyo hayırlısı olsun inş kuzum

Kızlar hepinizi çok öpüyorum iyi akşamlar çooookkk işim var byeeeeeeeee

tmm fındığım sana iyi yolculuklar iliyorum hayırlısıyla git hayırlıhbaerlerle gel inş kocaman öpyorum görürşüz Allaha emanet ol kuzum

kızlr bende çıkıyorum eşim geldi yemeğe bakayım yarına görürşüz inş öpüldünüzzzzzz

selamlar canlar napiyonuz be ya :))) biz iyiyiz öptük size elifiim ne zaman doğuruyorsun yavrum:))))))

merak içindeyim.

Fındık ne sorcqktın
Adet gecıkmesını soracqksan benım duzensızdı zaten
Ama duzenlı olanlara ole dıyolar tabı psıkolojıse erteleyebıliyo
Ben corek otu yemıştım ya o bıttıkten sınrq dehset bı agrım oldu bı iki gun kadıgıma sıcak su koydum o derece sonrada kahve akıntı geldı artık yerlesmemiydı yoksa agrıdan kaynaklı bı akıntımıydı bılemem canm
İnsallah vardır yoksada gecıkme yapmadın cok )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…